Μπαγερν - Παναθηναικος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (04/04)

Μπαγερν - Παναθηναικος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (04/04)

Δοκιμασία στο Μόναχο για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει την Μπάγερν (21:30) στο πλαίσιο της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Μπαγερν – Παναθηναικος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν απέχει δύο βήματα από την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο, πίσω μόνο από τη Ρεάλ, που θα φέρει το μονοπάτι για το Final-4 του Βερολίνου ώστε να περάσει από το ΟΑΚΑ, με αντίπαλο που θα προκύψει από τα Play-in.

Η δραματική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Βίρτους στην Μπολόνια με το buzzer beater του Κέντρικ Ναν έδωσε τη δυνατότητα στους «πράσινους» να ξεπεράσουν το θεωρητικά πιο δύσκολο εμπόδιο στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου» και να διατηρήσουν την κατάσταση στα χέρια τους για το πλεονέκτημα έδρας.

Πλέον χρειάζονται άλλες δύο νίκες στις δύο στροφές που απομένουν για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση, με το πρώτο βήμα να είναι στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.

Το «τριφύλλι» που έχει αντιδράσει με νοοτροπία νικητή μετά την ήττα στο ΣΕΦ, με 3/3 απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα, Μπαρτσελόνα και Βίρτους θέλει το «διπλό» στο Bmw Park για να κάνει το πλέον καθοριστικό βήμα για τον στόχο του, καθώς την τελευταία αγωνιστική περιμένει την ουραγό Άλμπα στο ΟΑΚΑ.

Τα νέα των γηπεδούχων και πρόσφατα νέα

Οι γηπεδούχοι του Πάμπλο Λάσο δεν τρέφουν ουσιαστικές ελπίδες για είσοδο στα Play-in, αλλά θα κυνηγήσουν τη νίκη για λόγους γοήτρου.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του και να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο με «παράσημο» το θετικό εκτός έδρας πρόσημο, έχοντας 8-8 ως τώρα μακριά από το ΟΑΚΑ όπου έτσι κι αλλιώς οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ποντάρουν σε αυτήν ενόψει Playoffs, στο δρόμο για το Final-4.

Μπαγερν – Παναθηναικος Live Streaming: «Λεωφόρος» η Βαυαρία

Οι αρχικές πληροφορίες για 3.000 εισιτήρια σε Έλληνες μάλλον θα πέσουν… έξω καθώς οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι το γήπεδο της Μπάγερν θα είναι μισό-μισό! Αποστολή στο Μόναχο.

Έλληνες ομογενείς που ζουν στη Γερμανία αλλά και τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης, μαζί με όσους εκστρατεύουν από την Ελλάδα ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ένα πρωτοφανές σκηνικό στη σύγχρονη ιστορία της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα.

Στο κλειστό χωρητικότητας 7.200 θεατών αναμένονται να βρεθούν περισσότεροι από 3.500 Έλληνες – προσεγγίζοντας κατά κάποιους πιο αισιόδοξους τους 4.000 – καθώς τα εκδοτήρια ήταν open για όλους, ανεξάρτητα από την εθνικότητα και την οπαδική ταυτότητα όπως είχαν πράξει στη Μπολόνια μια εβδομάδα πριν.

Το παιχνίδι έγινε πολύ γρήγορα sold out αιφνιδιάζοντας και τους Βαυαρούς και πλέον οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα γήπεδο που θα έχει μισό πράσινο και μισό κόκκινο χρώμα.

Μια τρέλα που όμοια της δεν έχει συμβεί ξανά σε επίπεδο regular season Ευρωλίγκας από ελληνική ομάδα, ούτε καν από τον Παναθηναϊκό που ιστορικά έχει παράξει ορισμένες εντυπωσιακές παρουσίες στα ευρωπαϊκά γήπεδα του μπάσκετ.

Όλα αυτά για έναν αγώνα κανονικής περιόδου με μεγάλο διακύβευμα όμως καθώς η 2η θέση είναι εκείνη που εποφθαλμιούν όλοι από την πρώτη εξάδα.

Δηλώσεις Αταμάν ενόψει του μεγάλου αγώνα

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου: «Είναι ένα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο ματς. Η Μπάγερν φαίνεται να έχει χάσει τους στόχους της για τα πλέι οφ, όμως έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης. Σέβομαι πολύ τον κόουτς Πάμπλο Λάσο. Διαθέτει εμπειρία ως ομάδα, παίζει στην έδρα της. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Οφείλουμε να αρχίσουμε το ματς όπως στην Μπολόνια και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του β’ μέρους. Στο πρώτο ημίχρονο στην Ιταλία παίξαμε εξαιρετικά, αλλά δεν κάναμε το ίδιο και στο δεύτερο μέρος.

Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, για να προστατεύσουμε τη 2η θέση στη βαθμολογία. Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Η Μπάγερν έχει έμπειρους παίκτες όπως ο Ιμπάκα, ο Λούτσιτς, ο Ουάιλερ – Μπαμπ, ο Φρανσίσκο. Δεν είναι μια ομάδα που μπορούμε να υποτιμήσουμε. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, να έχουμε επιθετική άμυνα και σωστή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση».

Για το αν θεωρεί πως το ματς είναι… τελικός για το «τριφύλλι»: «Όχι. Όμως, είναι το τελευταίο εκτός έδρας ματς. Πάντα τα εκτός έδρας είναι πιο δύσκολα, στο ΟΑΚΑ νιώθουμε μεγαλύτερη άνεση. Σε αυτή την Euroleague, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν μπορείς να πεις ότι κάτι έχει τελειώσει. Αυτό το παιχνίδι για εμάς είναι “must”, μετά θα δούμε για το επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ».

Για το γεγονός πως αν νικήσει ο Παναθηναϊκός Aktor θα «γράψει» θετικό ρεκόρ στα εκτός έδρας για πρώτη φορά με το νέο format της Euroleague: «Το ρεκόρ στα εκτός έδρας ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Δεν σημαίνει κάτι για εμένα. Προσωπικά, βλέπω ως πιο σημαντικό το να τερματίσουμε τη regular season σε αυτή τη θέση, τη 2η. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, που πρέπει να πάρουμε.

Οι άλλες ομάδες, οι αντίπαλοί μας στις πρώτες τέσσερις θέσεις, θα έχουν εξίσου δύσκολα ματς. Ωστόσο, θεωρώ πως αυτή τη χρονική στιγμή κανείς δεν μπορεί να χάσει τα “εύκολα” ματς. Για εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Όσο για το ρεκόρ, για εμένα το μόνο ρεκόρ στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι να παίζεις στο Final Four και να κερδίζεις τον τίτλο».

Μπαγερν – Παναθηναικος Live streaming: Σύνθημα νίκης από Βιλντόζα

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου: «Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Είναι δύσκολα τα εκτός έδρας ματς στην Euroleague. Θέλει και η Μπάγερν την νίκη, αν και έχει κάποιες απουσίες, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Πάμε εκεί με μεγάλες προσδοκίες, για να φέρουμε πίσω τη 2η θέση».

Για τη δική του κατάσταση: «Είμαι έτοιμος. Την τελευταία εβδομάδα, τις τελευταίες δέκα μέρες, είμαι έτοιμος. Είμαι έτοιμος να παίξω όποτε με χρειαστεί ο προπονητής».

Για τον ρυθμό του και τον χρόνο του: «Είναι κάτι δύσκολο για εμένα. Είναι δύσκολο όλη τη χρονιά. Θεωρώ πως δεν βρήκα ποτέ τον ρυθμό μου στην ομάδα. Είναι δύσκολο για εμένα να παίζω λιγότερα λεπτά σε σχέση με πέρυσι. Νομίζω πως χρειάζομαι παραπάνω χρόνο, για να προσαρμοστώ στο παρκέ. Όμως, είναι όλα καλά. Προσπαθώ να προσαρμόσω το παιχνίδι μου στα λεπτά που έχω και να βρω όποιο πλεονέκτημα μπορώ».

Για το αν υπάρχει ο χρόνος για να γίνει ο παίκτης που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός Aktor ενόψει των πλέι οφ: «Νιώθω καλά. Ελπίζω να δώσω στην ομάδα ό,τι χρειάζεται από εμένα. Αυτό είναι όλο. Ο Κώστας, ο Κέντρικ και ο Τζέριαν είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πρέπει να αποδεχτώ τον ρόλο μου στην ομάδα».

Μπαγερν – Παναθηναικος Live streaming | Links: 

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Μόναχο, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης!

Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

Δες ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News