Παναθηναικος - Μπαρτσελονα Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/03)

Παναθηναικος - Μπαρτσελονα Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/03)

Συνέχεια στο σερί του ο Εξάστερος, που βλέπει τις κορυφαίες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague!

Παναθηναικος – Μπαρτσελονα Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (21:15) σε άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Η κούρσα για το πλασάρισμα ενόψει των Playoffs κορυφώνεται, με τον Παναθηναϊκό να έχει μπροστά του ακόμα ένα κρίσιμο ντέρμπι, αυτή τη φορά απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την 31η στροφή του «μαραθωνίου».

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν με την άνετη νίκη στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα (76-89) ξεπέρασε την ήττα στο ΣΕΦ, ανέβηκε στο 19-11 και πήρε ξανά στα χέρια του την κατάσταση για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας λίγες στροφές πριν το τέλος.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος και μεταξύ άλλων απέχει μία νίκη από τη δεύτερη της κατάταξης Μπάρτσα (20-10), την οποία θέλει να υποτάξει και να διεκδικήσει αν του δοθεί η ευκαιρία και τη διαφορά, καθώς στον πρώτο γύρο είχε ηττηθεί με 80-72 στη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα στο… καυτό ΟΑΚΑ

Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου προέρχεται από ήττα στην Πόλη από την Φενέρ (88-74) και η θέση της στην τετράδα περνάει και από το ΟΑΚΑ. Η Μπάρτσα καλείται να αντέξει για να μην θέσει σε κίνδυνο το πλεονέκτημα έδρας, γνωρίζοντας πως έχει δύσκολη αποστολή.

Ένα ΟΑΚΑ που θα είναι για άλλη μια φορά κατάμεστο και όπου οι «πράσινοι» μετρούν επτά συνεχόμενες νίκες, με τον Αταμάν να επισημαίνει πάντως ενόψει Καταλανών πως «οι προσδοκίες μου είναι να είμαστε σε μία καλή θέση στα Playoffs. Τώρα είναι πολύ δύσκολο το επόμενο ματς και υπάρχουν πολλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο» αναμένοντας προσεχώς ενίσχυση του οπλοστασίου του με τους τραυματίες Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο να μένουν για άλλο ένα ματς εκτός μάχης:

«Μας λείπουν και δύο σημαντικοί παίκτες στο rotation, όπως ο Αντετοκούνμπο και ο Βιλντόζα και θα μας βοηθήσουν, γιατί δεν είναι εύκολο να συνεχίζεις να παίζεις με 6-7 παίκτες».

Παναθηναικος – Μπαρτσελονα Live Streaming: Έγραψε ιστορία ο Σλούκας!

Ο Κώστας Σλούκας έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο Έλληνας παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Euroleague.

Ιστορικό ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αφού ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έφτασε τις 376 συμμετοχές στην Euroleague και ξεπέρασε τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Σλούκας με τις θητείες του σε Ολυμπιακό, Φενέρ και Παναθηναϊκό έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην κορυφαία διοργάνωση και είναι πλέον 5ος σε όλη την Euroleague.

Ο κορυφαίος Έλληνας πλέι μέικερ πλέον χρειάζεται 17 παιχνίδια ακόμα για ξεπεράσει και τον Παούλιους Γιανκούνας (392), με τον Κάιλ Χάινς να είναι στην πρώτη θέση με 421 ματς, τον Σέρχιο Γιουλ στη δεύτερη με 399 και τον Σέρχι Ροντρίγκεθ στην τρίτη με 398.

Τρελαμένος ο Λεσόρ μετά το διπλό στο Βελιγράδι

«Το γήπεδο ήταν σαν ζούγκλα με μερικές ζέβρες, δελφίνια, μαϊμούδες και πόνι. Μεγάλη και σημαντική για εμάς. Ήρθαν κι υπέρ μας κάποια άλλα αποτελέσματα. Μεγάλη νίκη. Έχω παίξει αρκετά λεπτά σε αυτό το γήπεδο, είμαι συνηθισμένος. Ήταν μια μεγάλη νίκη. Είμαι έτοιμος να κάνει ό,τι χρειάζεται η ομάδα. Παίζαμε σε κάτι σαν ζούγκλα, με μαϊμούδες, ζέβρες, πόνυ και δελφίνια. Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, πολύ σημαντική».

Παναθηναικος – Μπαρτσελονα Live streaming: Αταμάν για Βιλντόζα-Αντετοκούνμπο και τη συνέχεια

«Φυσικά είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Έχουμε ακόμα 4 παιχνίδια για να προστατεύσουμε τη θέση μας. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με εξαιρετική επίθεση. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και βρήκαμε καλά σουτ, ειδικά με τον Ναν και τον Γκριγκόνις και σκοράραμε 29 πόντους.

Αυτό ήταν κάτι που μας έδωσε αυτοπεποίθηση, γιατί δεν είναι εύκολο να παίξεις με διάρκεια σε αυτό το γήπεδο και να ελέγξεις τον ρυθμό. Και πιστεύω ότι εκτός από το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, που πήραμε λάθος σουτ και δεν σκοράραμε 3-4 λεπτά, τα καταφέραμε. Ο Σλούκας οργάνωσε πολύ καλά στο παρκέ και κόντρα στην επιθετική άμυνα του Αστέρα είχε 10 ασίστ. Παίξαμε και μέσα στη ρακέτα και εκτός και είχαμε 25 ασίστ για 10 λάθη. Είναι καλή εμφάνιση για εμάς. Και βρήκαμε και λύσεις με τον Λεσόρ στις αλλαγές στην άμυνα».

Για τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό: «Πάντα όταν αναλαμβάνω μία ομάδα έχω υψηλούς στόχους. Από την αρχή της σεζόν οι προσδοκίες μου είναι να είμαστε σε μία καλή θέση στα πλέι οφ. Τώρα είναι πολύ δύσκολο το επόμενο ματς και υπάρχουν πολλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο βαθμολογικά. Η Ρεάλ είναι λίγο πιο μακριά από τις άλλες ομάδες, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχει μία ισορροπία ανάμεσα στις άλλες ομάδες. Θα δούμε ποιο θα είναι το τέλος της σεζόν για αυτό τον Παναθηναϊκό».

Για το μικρό ροτέισον και πάλι: «Παίξαμε με 6 παίκτες. Δεν είχαμε βοήθεια από τον πάγκο σήμερα. Εκτός από τον Σλούκα, που ήρθε από τον πάγκο και έδωσε μεγάλη βοήθεια. Ελπίζω ότι αυτό στα επόμενα παιχνίδια θα αλλάξει. Μας λείπουν και 2 σημαντικοί παίκτες στο ροτέισον, όπως ο Αντετοκούνμπο και ο Βιλντόζα και θα μας βοηθήσουν γιατί δεν είναι εύκολο να παίζεις συνέχεια με 6-7 παίκτες».

Παναθηναικος – Μπαρτσελονα Live streaming | Links: 

Την σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης!

Μπες στο live του αγώνα…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News