Πανσερραϊκος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/02)

Πανσερραϊκος – Παναθηναϊκος Live Streaming

Nα συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα θέλει ο Παναθηναϊκός.

Πανσερραϊκος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming: 

Πονηρή εκτός έδρας αποστολή θα κληθεί να φέρει εις πέρας ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (5.00 μ.μ.) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» απέχουν μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας. Η «γκέλα» στις Σέρρες είναι απαγορευμένη λέξη, αφού οι παίχτες του Τερίμ θέλουν να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα.

Νίκη και βλέπει κορυφή

Στο «τριφύλλι» η νίκη με 2-0 στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού εκτόξευσε την αυτοπεποίθηση όλων στα ύψη. Έτσι, σε μια κρίσιμη καμπή άπαντες έδειξαν χαρακτήρα νικητή. Το ζητούμενο για τον Φατίχ Τερίμ είναι να μην σβήσουν οι μηχανές. Ο Τούρκος Coach δεν θα αλλάξει την αγαπημένη του επιθετική τακτική.

Η λίστα στο απουσιολόγιο έχει μειωθεί αισθητά, ενώ το γεγονός ότι ο Γερεμέγεφ σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό σημαίνει ότι ο Σουηδός στράικερ είναι πλέον ικανός να προσφέρει λύσεις στη γραμμή κρούσης, την στιγμή που οι Ιωαννίδης, Σπόραρ δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Επίσης, μεγάλο κέρδος για τον Τερίμ αποτελεί και η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Ρούμπεν Πέρεθ. Ο Ισπανός μέσος στα ματς με Ατρόμητο και Ολυμπιακό ξαναέγινε ο «εγκέφαλος» του Παναθηναϊκού και δύσκολα θα βγει από την 11αδα.

Στο κέντρο της άμυνας ο Τερίμ έχει αμέτρητες λύσεις. Οι Γεντβάι, Ούγκο, Ακαϊντίν είναι διαθέσιμοι, ενώ στο πλάνο υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να παίξει στόπερ ο Αράο. Μεσοεπιθετικά η επιστροφή του Παλάσιος έχει δώσει πνοή και σ’ ένα ματς που θα υπάρξουν σκληρές «μάχες» ο εξτρέμ από την Αργεντινή θα παίξει βασικός.

Ο Πανσερραϊκός είναι κλασική ομάδα Πάμπλο Γκαρσία. Φημίζεται για το σκληρό της παιχνίδι, αλλά και την ικανότητα να παίζει άριστα στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα από τις Σέρρες βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και συμπλήρωσε 5 σερί ματς αήττητη. Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία από τον Άρη και δεν παράτησε το παιχνίδια, αφού ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τέρμα του Άλεξιτς.

Φέτος στο ματς του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 5-0 του Πανσερραϊκού στη Λεωφόρο. Η τελευταία επίσκεψη του «τριφυλλιού» στις Σέρρες ήταν το 2011 και τότε ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Πανσερραϊκος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Αλεξάντερ ο… εκτελεστής

Σε μόλις επτά συμμετοχές, ο Σουηδός στράικερ έφτασε ήδη τα πέντε γκολ με το Τριφύλλι, προσθέτοντας και τον Ολυμπιακό στα “θύματά” του.

Το ποδοσφαιρικό του στιλ, ιδιαίτερο. Μοιάζει -και ίσως είναι- με φορ άλλης εποχής. Δεν μπορεί ωστόσο να αμφισβητηθεί η εκτελεστική του δεινότητα και ο τίτλος του πρώτου σκόρερ της Σουηδίας με τον οποίο ήρθε στη χώρα μας, μόνο τυχαίος δεν ήταν.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι ο στράικερ της… μίας επαφής. Χρειάζεται λίγες τελικές για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ενίοτε και ελάχιστα λεπτά στο χορτάρι.

Στο ντεμπούτο του κόντρα τον ΠΑΟΚ (1/10) μπήκε αλλαγή στο 82′. Στο 96′ έδωσε το φιλί της ζωής στον Παναθηναϊκό για το 2-2 της Λεωφόρου στον α’ γύρο με κεφαλιά. Μία εβδομάδα αργότερα είχε περάσει ξανά αλλαγή, αυτή τη φορά στο 69′ με τον Ατρόμητο και στο 92′ έκανε το 5-0.

Επόμενη συμμετοχή του; Μετά από δύο και πλέον μήνες, στον Βόλο. Πάλι ήρθε από τον πάγκο, αυτή τη φορά στο 62′ και στο 64′ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους Πράσινους! Όχι μόνο αυτό, αλλά στο 72′ έκανε και το 0-2 με ένα τρομερό ψαλιδάκι (και τη βοήθεια της τύχης, αφού η μπάλα κόντραρε)!

Τέσσερα γκολ στις τρεις πρώτες εμφανίσεις του για τον Σουηδό επιθετικό. Επέστρεψε στα τελευταία παιχνίδια στη δράση μετά από έναν τραυματισμό και ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο τέρμα του Τριφυλλιού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-0), για να φτάσει τα πέντε τέρματα σε μόλις επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα!

Μπερνάρ: «Να φύγω από τον Παναθηναϊκό πρωταθλητής»

Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για μεγάλη νίκη στο “αιώνιο” ντέρμπι, ενώ είναι κι επίσημα γνωστό πως το καλοκαίρι αποχωρεί από το Τριφύλλι για χάρη της Ατλέτικο Μινέιρο.

Σε δηλώσεις του στη “Sportday” μίλησε για τα στοιχεία που έδωσαν στον Παναθηναϊκό τη νίκη και την επιθυμία του να φύγει ως πρωταθλητής από την Ελλάδα.

«Θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό πρωταθλητής. Θα δώσω όλη μου την καρδιά και όλη την ενέργειά μου για να το καταφέρω αυτό. Το μυαλό μου και η ψυχή μου είναι πάντα επικεντρωμένα στο πώς θα νικήσω. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προπονούμαι σκληρά. “OK”, ορισμένες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν καλά, αλλά πάντα προσπαθώ να βγάζω ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Αυτό έχω μέσα μου ως φιλοσοφία και ως τρόπο ζωής. Αυτό θα συνεχίσω μέχρι την τελευταία μέρα που θα παίζω στον Παναθηναϊκό. Έχουμε μπροστά μας άλλους τέσσερις μήνες και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε και να μείνουν σε όλους μας αξέχαστοι», ανέφερε αρχικά.

Ενώ για τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι: «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας. Είναι πάνω απ’ όλα θέμα καρδιάς. Πρέπει να παλέψεις, να τρέξεις πολύ, να κάνεις θυσίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κάνεις πράγματα που συνήθως δεν κάνεις. Είναι θέμα γοήτρου, ιστορίας και για εμάς. Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε μ΄πια τέτοια νίκη, σε τέτοιο παιχνίδι για πρώτη φορά φέτος. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσεις. Δεν έχει σημασία αν θα παίξεις πολύ καλά, αυτό που μετράει είναι να νικάς. Στο τέλος πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Ήταν πολύ σημαντικοί για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Πανσερραϊκος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ο αγαπημένος παίκτης του Σκολάρι που τον προτίμησε έναντι του Ροναλντίνιο!

Μετά τον Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος απογοήτευσε στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, ένας ακόμη Βραζιλιάνος επιστρέφει θα φορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο σύλλογος του Μπέλο Οριζόντε, ανακοίνωσε την επιστροφή του Μπερνάρ έπειτα από 11 χρόνια με την συμφωνία να τίθεται σε ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 75χρονος, Λουίς Φελίπε Σκολάρι ήταν εκείνος που επέμεινε για την απόκτηση του βραχύσωμου άσου του Παναθηναϊκού, τον οποίο εξακολουθεί να έχει σε τεράστια εκτίμηση.

Ο Μπερνάρ μπορεί να έκανε το ντεμπούτο του στη «Σελεσάο» υπό την καθοδήγηση του Μάνο Μενέσες. Ωστόσο, ο «Φελιπάο» ήταν εκείνος που τον καθιέρωσε. Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αφήσει εκτός αποστολής στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών τους Ροναλντίνιο κα Κακά προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το Νο 10, ο νυν εξτρέμ του «Τριφυλλιού».

«Ο Μπερνάρ έχει χαρά στα πόδια του. Είναι ένας νέος παίκτης με ταλέντο. Είμαι βέβαιος πως θα αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία και θα παραμείνει στην ομάδα». Είχε δηλώσει πριν από 11 χρόνια ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος ήταν μέλος της Ατλέτικο Μινέιρο όταν κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες (2013) είχε δηλώσει από την πλευρά του:

«Οι ποδοσφαιριστές πρέπει πάντα να είναι έτοιμοι. Τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά. Είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα. Προσπαθώ να καθιερωθώ και δουλεύω σκληρά.

Ο προπονητής μου είπε να συνεχίσω να είμαι ήρεμος. Να συνεχίσω όσα κάνω με την Ατλέτικο Μινέιρο. Είμαι ενθουσιασμένος με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπερνάρ κατέγραψε με την εθνική Βραζιλίας 14 συμμετοχές. Με τον Σκολάρι να τον καθιερώνει χρησιμοποιώντας τον ακόμη και στα τελικά του Μουντιάλ 2014.

Το «φλερτ» του Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο ξεκίνησε εδώ και μήνες. Με τον Βραζιλιάνο να ανάβει το τελευταίο διάστημα το «πράσινο φως» για την μεγάλη επιστροφή στο τέλος της σεζόν.

Πανσερραϊκος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News