Ζαλγκιρις – Παναθηναϊκος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (02/02)

Ζαλγκιρις - Παναθηναικος Live Streaming

Να κλείσει με το 2/2 στη διαβολοβδομάδα θέλει στη Λιθουανία ο Παναθηναϊκός.

Ζαλγκιρις – Παναθηναϊκος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Zalgirio Arena απέναντι στη Ζαλγκίρις (20:00) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Άλλη μια δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο Κάουνας, όπου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ψάχνει νέα νίκη για να διατηρηθεί στην τετράδα.

Να δώσει συνέχεια

Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν με άνεση και στιλ το εμπόδιο της Ολίμπια Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (79-62), με πέντε διψήφιους (Γκριγκόνις 15, Λεσόρ 12, Ερνανγκόμεθ 12, Ναν 10, Καλαϊτζάκης 10) αφήνοντας πίσω τους την ήττα από τη Μακάμπι και με 15-9 πλέον φιγουράρουν στην 3η θέση μαζί με Βίρτους και Φενέρ.

Το ΟΑΚΑ έκανε πάλι τη δουλειά του όντας στο πλευρό του Παναθηναϊκού που συνεχίζει την κούρσα για την επιστροφή στα Playoffs και στο Κάουνας αναζητείται νέα επιτυχία για να γίνει άλλο ένα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας.

«Μέχρι το τέλος απομένουν 10 παιχνίδια. Πάμε βήμα-βήμα. Κάθε παιχνίδι, κάθε νίκη θα είναι σημαντική για να διασφαλίσουμε θέση στα Playoffs και να συνεχίσουμε στον στόχο μας που είναι η τετράδα» επισήμανε ο Αταμάν ενόψει της δοκιμασίας στο «σπίτι» της Ζαλγκίρις, όπου δε θα έχει εκ νέου τον αρχηγό του, Κώστα Σλούκα, αλλά πλέον έχει ενισχύσεις με τις επιστροφές Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι προέρχεται από μια επιβλητική εμφάνιση με την Εφές (96-70) και ανεξάρτητα από το ρεκόρ της (9-15) κι αν διατηρεί ελπίδες έστω για την δεκάδα και τα Play-In, πάντα τα δίνει όλα για να ευχαριστήσει τους φίλους της που γεμίζουν σταθερά την αρένα στο Κάουνας.

«Η Ζαλγκίρις έκανε ένα τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Εφές. Η άμυνα θα είναι το κλειδί. Ειδικά στην έδρα τους παίζουν πιο επιθετικά, με ταχύτητα, με καλό τρανζίσιον. Οπότε πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην κάνουμε πολλά λάθη» υπογράμμισε ο Τούρκος προπονητής του «τριφυλλιού» που περιμένει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ζαλγκιρις – Παναθηναϊκος Live streaming: Αταμάν: «Κλειδί στο Κάουνας η λειτουργία μας στην επίθεση»

Ο Εργκίν Αταμάν υπογράμμισε πως η άμυνα του Παναθηναϊκού Aktor στο Κάουνας θα ξεκινήσει από την… επίθεση του και στάθηκε στους κινδύνους που υπάρχουν στο ματς με τη Ζαλγκίρις (2/2, 20:00). Αποστολή στην Λιθουανία.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο head coach του «τριφυλλιού»:

«Η Ζαλγκίρις έκανε ένα τέλειο παιχνίδι χθες απέναντι στην Εφές. Πήρε μια τεράστια νίκη και σκόραραν 96 πόντους. Οπότε είναι προφανές ότι η άμυνα θα είναι το κλειδί. Ειδικά στην έδρα τους παίζουν πιο επιθετικά, με ταχύτητα, με καλό τρανζίσιον. Οπότε πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην κάνουμε πολλά λάθη. Η επίθεση θα είναι το κλειδί για να πάρουμε τη νίκη σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ειδικά στην καυτή ατμόσφαιρα του Κάουνας».

Για το που θα κριθεί η είσοδος στην τετράδα τις τελευταίες 10 αγωνιστικές: «Μέχρι το τέλος απομένουν 10 παιχνίδια. Κάποιοι έχουν 6 εντός, 4 εκτός, κάποιοι 5-5. Πάμε βήμα βήμα. Κάθε παιχνίδι, κάθε νίκη θα είναι σημαντική για να διασφαλίσουμε θέση στα πλέι οφ και να συνεχίσουμε στον στόχο μας που είναι η τετράδα».

Για το πιο δυνατό σημείο της Ζαλγκίρις: «Δεν είδα το χθεσινό παιχνίδι, θα το τσεκάρω τώρα στο αεροπλάνο. Χθες τέλειωσα μία η ώρα το βράδυ και ήμουν κουρασμένος. Θα δούμε με τους βοηθούς στο αεροπλάνο το παιχνίδι της Ζαλγκίρις κόντρα στην Εφές».

Για την ένταση του Παναθηναϊκού στην άμυνα: «Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές όταν παίζεις εκτός έδρας η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση. Αν πάρεις δύσκολα σουτ, εκτός ισορροπίας και τα χάσεις δεν είναι εύκολο να προστατεύσεις την τρανζίσιον άμυνα. Για μένα είναι κλειδί είναι η επίθεση, να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση. Δεν θα είναι πρόβλημα το σετ παιχνίδι, αλλά πρόβλημα θα είναι η άμυνα στο τρανζίσιον».

Ζαλγκιρις – Παναθηναϊκος Live streaming: Βιλντόζα: «Βρίσκω τον ρυθμό μου, πρέπει να ματσάρουμε την ένταση της Ζαλγκίρις»

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για την επιστροφή του στη δράση, αλλά και για την ανάγκη του Παναθηναϊκού Aktor να ματσάρει την ένταση της Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Αποστολή στην Λιθουανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός γκαρντ του «τριφυλλιού»:

«Παίζουν πολύ καλά. Κέρδισαν την Εφές με 26 πόντους. Έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Παίζουν καλά με τον νέο προπονητή. Πρέπει να τα προσέξουμε αυτά για να νικήσουμε εκτός έδρας, θα είναι δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά για την Ζαλγκίρις.

Για την ένταση που πρέπει να βγάλει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να ματσάρουμε την ένταση που παίζουν. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε όπως παίζουμε, σκληρά στην άμυνα και στην επίθεση. Βρήκαμε τον Κέντρικ, τον Τζέριαν, τον Ματίας, τον Ντίνο, όλοι έκαναν τη δουλειά τους στην Αθήνα και ειδικά στην άμυνα. Ειδικά ο Τζέριαν κάνει εξαιρετική σεζόν. Κάθε παίκτης είναι εξαιρετικός στην ομάδα maw».

Για τον χρόνο συμμετοχής που πήρε: «Βρίσκω και πάλι τον ρυθμό μου. Ήμουν εκτός για 21 μέρες, μπηκα στο χειρουγείο. Είναι φυσιολογικό να φοβάμαι λίγο που πατάω, αλλά θα είμαι καλά. Χρειάζομαι χρόνο για να βρω την ταχύτητά μου, να μπω στην ομάδα και θα είμαι καλά».

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Φενέρ!

Η κάψα του κόσμου δεν κρύβεται και το θέαμα στο ΟΑΚΑ σε συνδυασμό με το καθοριστικό ματς-μπολ τετράδας κόντρα στη Φενέρ οδήγησαν σε μεταμεσονύκτιο sold out, μόλις τρεις ώρες μετά το φινάλε του αγώνα με την Αρμάνι.

O Παναθηναϊκός AKTOR ισοπέδωσε και την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ (79-62) και λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί του «Εξάστερου» έδειξαν την τεράστια δίψα που έχουν να δουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Χαρακτηριστικό της τρέλας των οπαδών του Παναθηναϊκού, είναι ότι στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/2), είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια της κρίσιμης αναμέτρησης με την Φενέρ, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίο!

Στην πλατφόρμα δείχνει ότι είχαν μείνει… πέντε διαθέσιμα εισιτήρια, τα οποία και θα εξαφανιστούν, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δείχνει εμπράκτως την τεράστια κάψα που έχει για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.Παθηναικος Live Streaming

Ζαλγκιρις – Παναθηναϊκος Live streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News