Παναθηναϊκος – Ολιμπια Μιλανο Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (31/01)

Παναθηναϊκος – Ολιμπια Μιλανο Live streaming

Ακόμη ένα βράδυ στο καυτό ΟΑΚΑ με μόνο στόχο τη νίκη έχει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – Ολιμπια Μιλανο Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Ολίμπια Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (21:15) με στόχο την επιστροφή στις νίκες και την παραμονή στην τετράδα της Euroleague.

H 24η στροφή του «μαραθωνίου» έχει επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, που ποντάρει και σε επιστροφή στις νίκες, απέναντι στην Μιλάνο.

Ξανά στον δρόμο του

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες θυμήθηκε πώς είναι η γεύση της ήττας, μετά το 90-75 από την Μακάμπι στο Βελιγράδι.

Οι σοβαρές απουσίες στην περιφέρεια και ειδικά στο «1», με Κώστα Σλούκα, Λούκα Βιλντόζα να έχουν μείνει στην Αθήνα και τον Κέντρικ Ναν να μην συνεχίζει στο δεύτερο ημίχρονο άφησαν δυσαναπλήρωτο κενό που δεν μπορούσε να καλύψει μόνος ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Έτσι οι «πράσινοι» υπέστησαν την μόλις δεύτερη ήττα στις 10 τελευταίες αγωνιστικές και συνεχίζουν με ρεκόρ 14-9 που τους διατηρεί στην τετράδα.

Εκεί θέλουν να παραμείνουν ως το τέλος για να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs και γι’ αυτό θέλουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα ώστε να αρχίσουν νέο νικηφόρο σερί και να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την μονομαχία των ισόβαθμων στη δεύτερη θέση Μπαρτσελόνα και Βίρτους που βρίσκονται μία νίκη πιο πάνω (15-8) ώστε να πιάσουν τον ηττημένο στην κατάταξη.

Οι απουσίες Σλούκα, Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι παραμένουν, αλλά ο Ναν είναι πανέτοιμος, με τον Αταμάν να ποντάρει και στον παράγοντα έδρα, όπου η ομάδα του μετρά τέσσερις σερί νίκες.

Στην αντίπερα όχθη οι Μιλανέζοι μετά το 74-70 και το 2/2 επί της Μπαρτσελόνα ανέβηκαν στο 10-13 και γνωρίζουν πως δεν έχουν πολλά περιθώρια να προλάβουν το τρένο έστω της δεκάδας που δίνει δεύτερη ευκαιρία μέσω των Play-in.

Γι’ αυτό στοχεύουν σε νίκη στο ΟΑΚΑ ώστε να απαντήσουν και στο 68-76 του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο στο Forum, έχοντας πλέον στη φαρέτρα και το πιο σημαντικό και ακριβό όπλο τους, τον Νίκολα Μίροτιτς που μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Παναθηναϊκος – Ολιμπια Μιλανο Live streaming: Με προβλήματα η Αρμάνι ενόψει των «τελικών» με Παναθηναϊκό και Εφές

Οι Ιταλοί ετοιμάζονται για τις κρίσιμες «μάχες» στη διαβολοβδομάδα της Euroleague. Ο Ετόρε Μεσίνα να καλείται να διαχειριστεί τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

H Αρμάνι Μιλάνο αρχικά θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR στις 31 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια θα αναμετρηθεί με την Εφές στην Τουρκία στις 2 Φεβρουαρίου.

Οι Ιταλοί μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 10-13. Πλέον χρειάζονται μεγάλα αποτελέσματα, απέχοντας δύο νίκες μακριά από την 10αδα, κυνηγώντας τις ομάδες που έχουν ρεκόρ 12-11 (Μπασκόνια, Παρτιζάν, Βαλένθια και Ολυμπιακό).

Ο Ετόρε Μεσίνα, ωστόσο έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα στην ομάδα του, αφού ο Μπίλι Μπάρον έχει τεθεί νοκ άουτ, ενώ ο Νίκολα Μίροτιτς επέστρεψε στη δράση, όμως θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής μέχρι να βρεθεί στο 100% της ετοιμότητάς του.

Περιορισμένο χρόνο συμμετοχής θα έχει και ο Μάοντο Λο που επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό, ενώ νέα προβλήματα προέκυψαν στην Αρμάνι με τον Γιοχάνες Βόιγκτμαν και τον Νικολό Μέλι.

«Γλιτώσαμε τον Μέλι γιατί οι κράμπες την Παρασκευή ήταν σημάδι και θέλαμε να αποφύγουμε προβλήματα. Ο Βόιγκτμαν βρισκόταν σε προληπτική ανάπαυση για να μπορεί να κάνει διαχείριση.

Παναθηναϊκος – Ολιμπια Μιλανο Live streaming: Τριάδα παικτών του Παναθηναϊκού με ρεκόρ καριέρας

Ο Καλαϊτζάκης έκανε την πιο παραγωγική από τις 72 εμφανίσεις του στη Basket League. Οι 18 πόντοι του συνιστούν νέο ρεκόρ καριέρας στην κατηγορία. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των 16 που σημείωσε στο ματς της 2ης αγωνιστικής στο Περιστέρι. Πριν τη φετινή σεζόν κορυφαία επίδοση του ήταν εκείνη των 15 πόντων που σημείωσε στο περσινό παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Στατιστικά ο διεθνής γκαρντ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην κατηγορία, έχοντας 20 ranking. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη του 17 που «έγραψε» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό πέρσι.

Ο Καλαϊτζάκης ακόμη, έχοντας 5/5 βολές ισοφάρισε την τρίτη μεγαλύτερη, φετινή επίδοση μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού Aktor. Το ρεκόρ κρατάει με τις 7/7 του αγώνα της 3ης αγωνιστικής με το Λαύριο, ο Μάριους Γκριγκόνις ενώ 6/6 είχε ο Κώστας Σλούκας στο ματς της 10ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντίνος Μήτογλου πρόλαβε σε 16:01 λεπτά συμμετοχής να κλέψει τέσσερις φορές την μπάλα. Ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στη Basket League. Τέσσερα κλεψίματα είχε και στον 3ο ημιτελικό των πλέι οφ του 2021 απέναντι στην ΑΕΚ Betsson.

Ο διεθνής φόργουορντ σημείωσε την τρίτη καλύτερη, φετινή επίδοση κλεψιμάτων μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού Aktor. Επτά είχε ο Λούκα Βιλντόσα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Πέντε ο Κώστας Σλούκας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έφτασε για πρώτη φορά σε διψήφια επίδοση ριμπάουντ έχοντας 12. Η προηγούμενη καλύτερη του ήταν εκείνη των οχτώ. Το έκανε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο.

Τα 12 ριμπάουντ του διεθνή σέντερ αποτελούν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση από παίκτη του Παναθηναϊκού Aktor. Αυτό γιατί ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι είχε 13 στο ματς της 12ης αγωνιστικής με το Μαρούσι.

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή ο Χέις, δεδομένα διαθέσιμος στο ΟΑΚΑ

Ο Νάιτζελ Χέις βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση. Όλα δείχνουν πως η Φενέρμπαχτσε θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή της για το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό Aktor την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ (9/2).

Ο Αμερικανός φόργουορντ μετράει 13,4 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά ματς στην Euroleague. Αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της «Φενέρ» βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση.

Ο 30χρονος παίκτης βρίσκεται στα «πιτς» εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες με τραυματισμό. Η αποθεραπεία του πηγαίνει καλύτερα από το αναμενόμενο. Έτσι, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα τον έχει νωρίτερα στη διάθεσή του. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία ενός μήνα.

Ο Χέις δίνεται πλέον ως αμφίβολος για το ματς με τη Βιλερμπάν (30/1, 21:00). Όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στις… επάλξεις για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με το «τριφύλλι».Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Ολιμπια Μιλανο Live streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News