Παναθηναϊκος – Παρτιζαν Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (19/01)

Παναθηναικος - Παρτιζαν Live Streaming

Nα συνεχίσει με νίκες στο κάστρο του θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ομάδα του Ομπράντοβιτς.

 

Παναθηναϊκος – Παρτιζαν Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ (21:15) για τη συνέχιση του νικηφόρου σερί.

Η 22η στροφή της Euroleague περιλαμβάνει για τον Παναθηναϊκό τη μάχη με την Παρτιζάν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, σε άλλη μία ξεχωριστή βραδιά.

Κάθε επιστροφή του σπουδαίου Ζοτς στο άλλοτε μπασκετικό του «σπίτι» όπου έγραψε χρυσές σελίδες στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» επί 13 χρόνια, είναι ξεχωριστή και για άλλη μια φορά θα αναγνωριστεί με το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ωστόσο στο παρκέ πλέον ο Ομπράντοβιτς είναι αντίπαλος με την ομάδα του Βελιγραδίου, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να έχει αποκλειστικό στόχο να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη, μην έχοντας ετοιμοπόλεμους Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι, αλλά για πρώτη φορά έπειτα από τρεις μήνες σε αναμέτρηση Euroleague τον Ιωάννη Παπαπέτρου που πάτησε παρκέ απέναντι στο Λαύριο.

Συνεχίζει με νίκες

Με επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια οι «πράσινοι» είναι η πλέον φορμαρισμένη και βελτιωμένη ομάδα της διοργάνωσης, έχοντας ανέβει στο 13-8 και την πρώτη τετράδα.

Το ευρύ 88-63 επί της Μονακό όπου κυριάρχησε ο Ματίας Λεσόρ (23 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και ως κερασάκι στην τούρτα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, ήταν η επιβεβαίωση της εξαιρετικής αγωνιστικής και ψυχολογικής κατάστασης της ομάδας που έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί σε υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Τώρα ακολουθεί η δοκιμασία με την Παρτιζάν, στην οποία ο Παναθηναϊκός χάρισε τη νίκη στον πρώτο γύρο στην Stark Arena, χάνοντας προβάδισμα 10 πόντων στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα την ήττα στην παράταση (92-87).

Οι «γκρομπάρι» από την πλευρά τους με ρεκόρ 11-10 προέρχονται από άλλη μία μεγάλη ανατροπή, εις βάρος της Μακάμπι από το -24 για το τελικό 88-79 και θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στο πρώτο μισό της κατάταξης και το γκρουπ των ομάδων των Playoffs.

Παναθηναϊκος – Παρτιζαν Live Streaming: Γιαννακόπουλος: «Το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι να διακοπεί ο αγώνας»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να μην κάνει το παραμικρό, στο ντέρμπι της Δευτέρας και να μη δοθεί κανένα δικαίωμα.

Την Δευτέρα το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό. H «πράσινη» ΚΑΕ είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να μη συμβεί το παραμικρό.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανάρτησή του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να μη δώσει κανένα δικαίωμα, ακόμα και αν ο Ολυμπιακός θελήσει να κάνει κάτι για να διακοπεί ο αγώνας.

«Λοιπόν, το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ειδικότερα τώρα που έγινε και η κλήρωση των διαιτητών και μπήκε η Τσαρούχα είναι, -γνωρίζοντας ότι η Θύρα 13 θα είναι άψογη και ότι δεν πρόκειται να ανοίξει μύτη- να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θέμα. Nα διακοπεί ο αγώνας, λόγω των ανθρώπων που κάθεστε στα court side. Θα παρακαλέσω, λοιπόν, κι εσάς να είστε κόσμιοι, να μην δώσετε δικαιώματα. Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία, έχουμε και διαφορά 12 πόντων από το ΣΕΦ. Θα είναι κρίμα από τον Θεό, να έρθει ο οποιοδήποτε, τώρα μην λέμε ονόματα, όλοι καταλαβαίνουμε, να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του, τα κοροϊδιλίκια του τώρα που είναι και σε δύσκολη θέση, για να διακοπεί το παιχνίδι. Σας παρακαλώ όλους λοιπόν».

Παναθηναϊκος – Παρτιζαν Live Streaming: Εφές: «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό»

«Προφανώς θέλω την νίκη και για την ομάδα μου. Ξέρω ότι έρχεται μια μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να δείξουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

«Μου πήρε λίγο καιρό να προσαρμοστώ, αλλά νομίζω ότι τα πάω αρκετά καλά. Το physicality που υπάρχει, όχι μόνο στην EuroLeague, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η πιο μεγάλη έκπληξη για μένα ήταν το physicality που υπάρχει, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια. Οι απαιτητικές προπονήσεις και αυτό το επίπεδο επαφών στα παιχνίδια. Μου αρέσει που είμαι μέρος όλου αυτού, το έχω αγκαλιάσει.

Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο Final-4. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στα παιδιά στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι καινούργιοι εδώ. Το να βρίσκουμε ελεύθερα σουτ, να παίζουμε καλή άμυνα και να παίρνουμε ομαδικές νίκες είναι κάτι που θέλουμε όλοι και αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό» και σχολίασε τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν. «Δεν πολυμιλούσε ο κόουτς Αταμάν όταν ήρθα εδώ. Δεν ήμουν σε αγωνιστική φόρμα γιατί δεν είχα κάνει προετοιμασία. Σε κάθε φάση στην προπόνηση έβγαζε ένα play για μένα μέχρι να κουραστώ και ήταν πολύ έντονο. Δεν το λέω με κακό τρόπο ότι ήταν έντονο. Αυτός είναι ο ρόλος που ήθελα να έχω και αυτό σίγουρα δούλεψε για μένα».

Για το ενδιαφέρον που υπήρχε από άλλες ομάδες: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τον ολυμπιακό, την Παρτίζαν και την Αρμάνι. Δεν είχα ιδέα που θα έμπλεκα, όπου και να πήγαινα. Αλλά οι μάνατζέρ μου και ο κύκλος με βοήθησαν να ζυγίσω τις επιλογές. Ο προπονητής και το στυλ παιχνιδιού ήταν σίγουρα σημαντικά στοιχεία για μένα. Είναι μια καινούργια ομάδα όπως είπα. Μόνο 2-3 παίκτες υπήρχαν από την περασμένη σεζόν. Ήθελα να ενταχθώ σε ένα φρέσκο σύνολο», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ του τριφυλλιού.

Μήνυμα της ΚΑΕ για τα προϊόντα της ομάδας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τα προϊόντα του συλλόγου και τα σημεία πώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα αποκλειστικά σημεία πώλησης αυθεντικών προϊόντων ρουχισμού της Ομάδας μας είναι α) οι boutiques που λειτουργούν κατά τη διάρκεια των αγώνων εντός του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α., β) τα καταστήματα λιανικής πώλησης και το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του συνεργάτη μας ZAKCRET SPORTS.

Tυχόν άλλα σημεία πώλησης προϊόντων ένδυσης με τα χαρακτηριστικά της Ομάδας μας δεν είναι εξουσιοδοτημένα από πλευράς μας, προμηθεύονται και διανέμουν παράνομα προϊόντα απομίμησης των σημάτων μας, τα οποία απαγορεύεται να καθίστανται αντικείμενο συναλλαγής.

Σας καλούμε να διαφυλάξουμε όλοι μαζί την αυθεντικότητα των μοναδικών προϊόντων και σημάτων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR».Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Παρτιζαν Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News