Μπασκονια – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/01)

Μπασκονια – Παναθηναϊκος Live Streaming

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός, που μπαίνει στη νέα διαβολοβδομάδα με στόχο το 2/2.

Μπασκονια – Παναθηναϊκος Live Streaming| Panathinaikos Live Streaming:

Αποστολή στη Βιτόρια για τον Παναθηναϊκό που δοκιμάζεται απέναντι στην Μπασκόνια (21:30) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το 2024 μπαίνει δυναμικά στην Euroleague με νέα διαβολοβδομάδα, η οποία για τον Παναθηναϊκό έχει διπλή αποστολή επί ισπανικού εδάφους, σε Βιτόρια και Βαλένθια.

Το «πράσινο» ποδαρικό γίνεται στην Fernando Buesa Arena κόντρα στην Μπασκόνια, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να στοχεύει να διατηρήσει το νικηφόρο σερί και μομέντουμ που την έχει ανεβάσει σε πιο υψηλό επίπεδο.

Στο φινάλε του 2023 ο Παναθηναϊκός έκανε 4/4, με την αυλαία να πέφτει με τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ που ανέβασε το ρεκόρ του «τριφυλλιού» στο 10-7.

Σε φουλ φόρμα και έτοιμος για συνέχεια

Οι «πράσινοι» διανύουν περίοδο φόρμας και αυτοπεποίθησης, κάτι που έχει αποτυπωθεί στην εικόνα τους στο παρκέ και στα αποτελέσματα, στοχεύοντας σε νέα νίκη, αυτή τη φορά στη χώρα των Βάσκων.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πανηγυρίσει στο «σπίτι» της Μπασκόνια από το 2017, μετρώντας 5 ήττες έκτοτε, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σπάσει το αρνητικό σερί για να εδραιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση του στην τετράδα.

Οι Βάσκοι από την πλευρά τους θέλουν να πιάσουν τους «πράσινους» στην κατάταξη, καθώς έχουν ρεκόρ 9-8, προερχόμενοι από την ήττα στο Μιλάνο, αλλά και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους, απέναντι στη Βίρτους.

Στον απέναντι πάγκο κάθεται ένας πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που θέλει να διακόψει το ελληνικό σερί, αλλά και να ισορροπήσει το εντός έδρας ρεκόρ των Βάσκων που έχουν 4 νίκες και 5 ήττες ως τώρα.

Μπασκονια – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Ρεάλ, Παναθηναϊκός και ΝΒΑ στο… κυνήγι του Ταβάρες»

Σύμφωνα με τον γνωστό ισραηλινό δημοσιογράφο, Μόουζες Μπαρντά, το καλοκαίρι που μας έρχεται το μεγαλύτερο σίριαλ θα είναι αυτό του Έντι Ταβάρες.

Μπορεί ακόμα να έχουμε αρκετούς μήνες μπροστά μας, για τη καλοκαιρινή μεταγραφολογία, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται συζήτηση γύρη από συγκεκριμένα θέματα. Ένα από αυτά και η επέκταση ή όχι της συνεργασίας του Έντι Ταβάρες με τη Ρεάλ.

Σύμφωνα με τον γνωστό ισραηλινό δημοσιογράφο, Μόουζες Μπαρντά, η Ρεάλ έχει ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες για νέο συμβόλαιο, με τον ίδιο να μην έχει υπογράψει, στο κυνήγι του να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και παράλληλα να υπάρχουν και ομάδες από το ΝΒΑ που να είναι διατεθειμένες να του προσφέρουν συμβόλαια με οικονομικές απολαβές ακόμα και 7 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο.

Αταμάν: «Καμία μεταγραφή, δεν θα πειράξουμε την καλή χημεία που έχουμε – Μόνη προσθήκη ο Παπαπέτρου»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση, μετά την αποχώρηση του Κάιλ Γκάι.

Ο Εργκίν Αταμάν  ετοιμάζει την ομάδα του για τα δύο πολύ δύσκολα και σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια στην Ισπανία. Ξεκαθαρίζει πως ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν πρόκειται να προχωρήσει σε νέα μεταγραφή μετά την αποχώρηση του Κάιλ Γκάι.

«Ξεκινάει ο δεύτερο γύρος της Ευρωλίγκας και έχουμε μπροστά μας δύο ματς στην Ισπανία. Δύο πολύ δύσκολα ματς με ομάδες που βρίσκονται μία νίκη μακριά από εμάς. Η Μπασκόνια μάλιστα παίζει πολύ καλό μπάσκετ από τότε που επέστρεψε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς» είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε «Κερδίσαμε και τα δύο αντίστοιχα ματς στο ΟΑΚΑ και τώρα θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να είμαστε επιθετικοί και «κλειδί» θα είναι η άμυνά μας. Ειδικά κόντρα στη Μπασκόνια που παίζει πολύ με αιφνιδιασμούς. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Αφού ξεκαθάρισε πως δεν τον νοιάζει η προϊστορία γιατί: «Έχω κερδίσει πολλές φορές στην Ισπανία. Άλλωστε μόνο τα ονόματα των συλλόγων είναι ίδια», ξεκαθάρισε πως «Δε θα κάνουμε καμία προσθήκη. Έχουμε πολύ καλή χημεία αυτή τη στιγμή και δε θέλουμε να τη χαλάσουμε. Περιμένουμε τον Παπαπέτρου να επιστρέψει και αυτή θα είναι η μόνη προσθήκη στην ομάδα».

Τέλος αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Κώστα Σλούκα. «Ήταν άρρωστος το τελευταίο διάστημα και τον προστατέψαμε. Χθες προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεσή μας».

Μπασκονια – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Έχουμε δυο μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε τις νίκες»

Ο Παναθηναϊκός πετάει για Ισπανία για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» του 2024 και ο Κέντρικ Ναν θέλει το απόλυτο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πετάει για Ισπανία. Φιλοξενείται από τη Μπασκόνια και την Παρασκευή από τη Βαλένθια και άπαντες στην ομάδα του «τριφυλλιού» θέλουν να μπουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο 2024. Και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβει και ο Κέντρικ Ναν. Ξεκαθαρίζει πως στόχος της ομάδας του είναι οι δύο εκτός έδρας νίκες.

«Έχουμε δύο μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας και όπως ξέρουμε καλά όλοι το κάθε ματς μετράει. Είναι κάποιες ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση μαζί μας. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πάρουμε δύο εκτός έδρας νίκες. Θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Ειδικά τώρα που παίζουμε εκτός έδρας. Και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ειδικά στην άμυνα. Από εκεί πρέπει να αρχίσουμε, γιατί έτσι θα βρούμε ρυθμό και στην επίθεση».

Όσο για το ξεκίνημα του δεύτερου μισού της Ευρωλίγκας, είπε: «Είμαστε σε καλή φάση. Κάθε μέρα βρίσκουμε ρυθμό, βρίσκουμε χημεία μεταξύ μας και επικοινωνούμε καλύτερα. Μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι σε κάθε ματς».Παθηναικος Live Streaming

Μπασκονια – Παναθηναϊκος Live Streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News