Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (20/12)

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming

Με το δεξί στην τελευταία διαβολοβδομάδα του έτους θέλει να μπει ο Παναθηναϊκός.

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Μονακό (20:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις δοκιμασίες εκτός ΟΑΚΑ καθώς αρχίζουν την διαβολοβδομάδα στο Μονακό πριν αναμετρηθούν με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ξανά για θετικό ρεκόρ

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καλείται να αντιμετωπίσει τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς στο «κλουβί» του Πριγκιπάτου αναζητώντας το «διπλό» που θα την επαναφέρει σε θετικό ρεκόρ (7-7).

Η νίκη στη Λυών επί της Βιλερμπάν την προηγούμενη αγωνιστική σταμάτησε το αρνητικό σερί τριών ηττών και επανέφερε τα χαμόγελα στους «πράσινους», οι οποίοι έχοντας φύγει νικητές από τις έδρες των δύο ουραγών της κατάταξης (Άλμπα, Βιλερμπάν) καλούνται να το πράξουν και σε σαφώς πιο δύσκολες έδρες, απέναντι σε σαφώς καλύτερες ομάδες.

Ο Αταμάν επισήμανε πως «προσπαθούμε να κερδίσουμε δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Τα παιχνίδια που έχουμε τώρα (σ.σ. σε Μονακό, Μιλάνο) είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για να κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ» και πρόσθεσε με νόημα ότι «αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό στην πιο δύσκολη έδρα γι’ αυτόν (σ.σ. ΣΕΦ) τότε μπορεί να νικήσει οπουδήποτε».

Ο Τούρκος τεχνικός από την προηγούμενη αγωνιστική έχει ξανά διαθέσιμο τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ελπίζει να έχει έτοιμο και τον καθοριστικό απέναντι στη Βιλερμπάν Μάριους Γκριγκόνις που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Σημαντικό στοιχείο που μπορεί να κρίνει πολλά θα είναι τα λάθη, καθώς η Μονακό κάνει τα λιγότερα στην Euroleague, όντας η μοναδική ομάδα σε μονοψήφιο αριθμό (9.8).

Η παρέα του Μάικ Τζέιμς, που είναι κορυφαίος των Μονεγάσκων σε πόντους (19.4), ασίστ (5), ριμπάουντ (4.6) και αξιολόγηση (20.9) έχει ρεκόρ 8-6 επιστρέφει στο «σπίτι» της έπειτα από τρία εκτός έδρας παιχνίδια (νίκη στο Κάουνας, ήττες από Παρτιζάν, Φενέρ).

Ο Παναθηναϊκός σε 4 αγώνες δεν έχει καταφέρει να νικήσει τη Μονακό ανεξαρτήτως έδρας, με τις δύο ήττες στο Πριγκιπάτο να είναι δίχως ουσιαστική μάχη (75-63, 84-70).

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Αφού νικήσαμε στην έδρα του Ολυμπιακού, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε»

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι ήρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός Aktor να πάρει ένα διπλό σε δύσκολη έδρα της Euroleague και συμπλήρωσε πως αφού η ομάδα του νίκησε στο ΣΕΦ, μπορεί να τα καταφέρει οπουδήποτε. Αποστολή στη Γαλλία.

Αναλυτικά όσα είπε ενόψει της αναμέτρησης με την Μονακό (20/12, 20:00):

Για τα κλειδιά του αγώνα με τη Μονακό: «Εμείς προσπαθούμε να κερδίσουμε δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Μέχρι τώρα έχουμε δύο εκτός έδρας νίκες, με Άλμπα και Βιλερμπάν. Με όλο τον σεβασμό σε αυτές τις ομάδες, αλλά δεν βρίσκονται σε καλή θέση. Αυτά τα δύο παιχνίδια που δίνουμε εκτός έδρας, αρχικά με τη Μονακό και μετά την Αρμάνι, είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, ειδικά κόντρα στη Μονακό.

Η Μονακό έχει παίκτες ικανούς στο σκοράρισμα, όπως ο Τζέιμς, ο Οκόμπο, ο Κέμπα και ο Ντιάλο, αλλά έχουμε κι εμείς καλό ρόστερ. Είναι σημαντικό να είμαστε σκληροί, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση να παίξουμε χωρίς λάθη».

Για την αντιμετώπιση της Μονακό σημείωσε: «Βλέποντας τους αριθμούς, ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεση της Μονακό με 21 πόντους και 6 ασίστ ανά αγώνα. Όμως δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε παίκτες όπως ο Ντιάλο, ο Οκόμπο και ο Γουόκερ ή παίκτες στη ρακέτα όπως ο Μοτιεγιούνας. Σίγουρα θα ασχοληθούμε με όλη την ομάδα της Μονακό, αλλά σίγουρα ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεσή τους».

Για τη συμμετοχή του Μάριους Γκριγκόνις: «Ο Γκριγκόνις έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Αλλά έχουμε διαχειριστεί αυτή την κατάσταση στις προπονήσεις. Πιστεύω πως όπως συνέβη και την περασμένη εβδομάδα με τη Βιλερμπάν θα παίξει».

Για το αν είναι αισιόδοξος είναι για ένα μεγάλο διπλό: «Αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην πιο δύσκολη έδρα για εκείνον, τότε μπορεί να κερδίσει καθέναν εκτός έδρας».

Αταμάν για Σπανούλη

Μια… αποκάλυψη έκανε ο Εργκίν Αταμάν για τον Βασίλη Σπανούλη στο All Star Game της Καρδίτσας.

O τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν μαζί με τον κόουτς του Περιστερίου στον πάγκο της team Sloukas στο All Star Game και όταν ρωτήθηκε για τον «συνεργάτη» του είπε:

«Πάντα ήθελα να τον έχω παίκτη στην ομάδα μου. Ήταν το όνειρό μου, τουλάχιστον τώρα τον έχω τώρα μαζί μου ως βοηθό» είπε μεταξύ άλλων ο Εργκίν Αταμάν, αποκαλύπτοντας έτσι τα… θέλω του τα προηγούμενα χρόνια που ήταν προπονητής στην Τουρκία.

Βιλντόζα: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι – Χρειαζόμαστε μια καλή νίκη»

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Γαλλία ενόψει του παιχνιδιού με την Βιλερμπάν, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός Aktor είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για το παιχνίδι, το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο. Αποστολή στην Γαλλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την διαχείριση του παιχνιδιού κόντρα στην Βιλερμπάν: «Κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι, έχουμε ένα αρνητικό σερί στη Ευρωλίγκα. Ωστόσο πηγαίνουμε πολύ καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Φυσικά θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τα τελευταία αποτελέσματα στην διοργάνωση. Αλλά θεωρώ πως χρειαζόμαστε μια καλή νίκη».

Για την θέση της Βιλερμπάν στην βαθμολογία και το καινούργιο της γήπεδο: «Έχουν καλή ομάδα. Πιστεύω πως είχαν μερικά καλά αποτελέσματα τελευταία. Με τον νέο κόουτς παίζουν διαφορετικά ,πιστεύω πως έχουν επικίνδυνους παίκτες. Ανεξάρτητα απ’ αυτό εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να πιστέψουμε στις δυνάμεις και να ξεκινήσουμε να χτίζουμε από αυτό το παιχνίδι».Παθηναικος Live Streaming

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Από τους κορυφαίους στην ιστορία ο Τζέιμς, έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έσταξε… μέλι για την Μονακό και τον Μάικ Τζέιμς. Τόνισε πως ο ίδιος είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό Aktor. Αποστολή στη Γαλλία.

Αναλυτικά όσα είπε κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Γαλλία:

«Είναι μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Ο Τζέιμς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Euroleague και είναι δύσκολο να τον σταματήσεις.  Έχασαν το προηγούμενο παιχνίδι και θέλουν τη νίκη, όσο κι εμείς», ανέφερε αρχικά για τη Μονακό.

Για τα πράγματα που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να παίζουμε σκληρά, να παίζουμε άμυνα, να τρέχουμε. Αν παίζουμε έτσι, είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν».

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News