Αρης – Παναθηναϊκος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/11)

Αρης - Παναθηναϊκος Live Streaming

Να επιστρέψει με νίκες στο πρωτάθλημα θέλει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη.

Αρης – Παναθηναϊκος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Η διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε. Οι ομάδες της Super League επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Στη 12η αγωνιστική ξεχωρίζει αναμφισβήτητα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό την Κυριακή (20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Panathinaikos Live Streaming.

Δύσκολη αποστολή

Οι «κίτρινοι» θέλουν να βάλουν δύσκολα στον πρωτοπόρο. Ο Άρης υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου έχει βελτιώσει την εικόνα του. Βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς (5-2-4). Την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες με το 0-2 μέσα στον Βόλο. Όμως το ζητούμενο είναι να χτιστεί θετικό σερί. Παράλληλα να πάρει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις ομάδες που βρίσκονται εντός της πεντάδας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης στα δύο ντέρμπι που έχει δώσει μέχρι τώρα μετράει μια ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μια ήττα από τον Ολυμπιακό (4-1) στο Φάληρο.

Ο Μάντζιος μεσοεπιθετικά θα στηριχθεί στους Βερστράτε, Νταρίντα. Ενώ μια θέση διεκδικούν οι Ζουλ, Πάρντο. Στην κορυφή  βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Λορέν Μορόν, ο οποίος με 6 γκολ σε 11 συμμετοχές είναι και πρώτος σκόρερ στη Super League.

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας. Επίσης, διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα. Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν ότι τα λάθη στο «Βικελίδης» απαγορεύονται. Φυσικά, φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν την 6η σερί νίκη που θα τους διατηρήσει τουλάχιστον στο +4 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα αλλάξει το πλάνο που τον έχει οδηγήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ουσιαστικά, υπάρχει δίλημμα για δύο θέσεις. Οι Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς είναι σίγουροι. Έτσι, μια θέση διεκδικούν οι Βαγιαννίδης, Κώτσιρας. Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ. Στην επίθεση οι θέσεις των Παλάσιος, Ιωαννίδη είναι «κλειδωμένες». Η άλλη θέση θα κριθεί ανάμεσα στους Μαντσίνι, Βέρμπιτς.  Επίσης, θα λείψουν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ και ο ανέτοιμος Χουάνκαρ.

Η παράδοση με γηπεδούχο τον Άρη είναι στις λεπτομέρειες υπέρ του Παναθηναϊκού. Σε 29 ματς οι γηπεδούχοι μετρούν 7 νίκες, το «τριφύλλι» έχει πανηγυρίσει 12 φορές και 10 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός σε δύο επισκέψεις πήρε ισάριθμες νίκες (0-1, 1-2).

Μάντζιος: «Θέλουμε νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

«Κάθε διακοπή βοηθάει από τη στιγμή που είχαμε πολλούς τραυματίες και για την ακρίβεια παίκτες ωφέλιμους για την ομάδα μας. Έχουμε την επιστροφή του Φαμπιάνο, είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Ζουλ και μέχρι την τελευταία στιγμή θα δούμε τι θα γίνει με τον Φεράρι. Επέστρεψε ο Οντουμπάτζο ενώ ο Κίκε Σαβέριο πρόσθεσε δύο εβδομάδες προπονήσεων. Η αλήθεια είναι ότι μαζευόμαστε λίγο κι αυτό είναι στα συν για την ομάδα. Όταν έχεις επιλογές κάνεις καλύτερη διαχείριση στο παιχνίδι .Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Προφανώς πρόκειται για μια καλή ομάδα, δουλευμένη ομάδα πράγμα το οποίο φαίνεται από την αγωνιστική εικόνα της στους ελληνικούς αλλά και ευρωπαϊκούς αγώνες και με προπονητή ο οποίος είναι στον τρίτο χρόνο του σε αυτή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά, να έχουμε τακτική πειθαρχία γιατί έτσι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα, συν ασφαλώς τη βοήθεια των φιλάθλων μας την οποία περιμένουμε».

Για την επιθετική λειτουργία του Άρη: «όταν έχεις μια καινούργια ομάδα είναι λογικό να χρειαστούν χρόνο οι παίκτες για να γνωριστούν καλύτερα και να αποκτήσουν ομοιογένεια. Αυτή έρχεται πιο δύσκολα στην επίθεση απ’ ότι στην άμυνα. Πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα από την πλευρά των παικτών, όπως υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης».

Για Μορόν και Ιωαννίδη: «Ο Λορέν είναι εξαιρετικός παίκτης, χαρισματικός σκόρερ κι έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα. Υπάρχουν στιγμές στις οποίες θα πρέπει να τον βοηθήσουμε περισσότερο για να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός. Ο Φώτης έχει τρομερή εξέλιξη και πραγματικά χαίρομαι γι’ αυτόν γιατί δούλεψε πολύ. Ήμασταν μαζί στον Λεβαδειακό , είναι δυνατός φορ ο οποίος έχει εξαιρετικές κινήσεις με και χωρίς την μπάλα».

Αρης – Παναθηναϊκος Live streaming: Δεν ξεχνάει τον Παναθηναϊκό ο Μαρθελίνο

Ο Παναθηναϊκός… συνέβαλε για την απόλυση του Μαρθελίνο από τη Μαρσέιγ κι ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να ξεχάσει το καλοκαιρινό κάζο από τους Πράσινους.

Το Τριφύλλι θα βρει ξανά μπροστά του τον Μαρθελίνο την Πέμπτη (30/11), αυτή τη φορά στον πάγκο της Βιγιαρεάλ, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και με νίκη θα γίνει φαβορί για την κατάληψη της 2ης προνομιούχου θέσης του ομίλου.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει πολύ άσχημες αναμνήσεις από τους Πράσινους, καθώς το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός πήρε μία τεράστια πρόκριση επί της Μαρσέιγ στον 3ο προκριματικό του Champions League, που αποτέλεσε και την απαρχή του τέλους του Μαρθελίνο από τον πάγκο των Μασσαλών.

Σε δηλώσεις του στην “El Mediterraneo”, ο 58χρονος τεχνικός θυμήθηκε τον αποκλεισμό από τους Πράσινους, κάνοντας λόγο για ένα πολύ σκληρό, αλλά και άδικο αποτέλεσμα.

«Το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως αποκλειστήκαμε, δεν ήταν μόνο άδικο, ήταν σκληρό. Νομίζω ότι ήταν πολύ σκληρό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει. Συνέβη σε μένα και σε πολλούς άλλους προπονητές. Σε αυτό το άθλημα πρέπει να σκοράρεις ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλό σου για να κερδίσεις και να προκριθείς», ανέφερε.

«Η Σάντος ενδιαφέρεται για τον Αράο»

Άφησαν τον Μπερνάρ, έπιασαν τον Αράο. Οι Βραζιλιάνοι ασχολούνται ξανά με τον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας ενδιαφέρον της Σάντος για τον μέσο των Πρασίνων.

Ακόμη ένα σενάριο από τη Βραζιλία για παίκτη του Τριφυλλιού. Εδώ και μέρες το όνομα του Μπερνάρ βρίσκεται σε… ημερήσια διάταξη στα ΜΜΕ της “χώρας του καφέ”, αφού στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος και φαίνεται να είναι αρκετές οι ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Αυτή τη φορά όμως οι Βραζιλιάνοι ασχολούνται και με παίκτη που είναι “δεμένος” από τους Πράσινους ως το 2025. Ο λόγος για τον Γουίλιαν Αράο, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σάντος, όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας.

Μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο παίκτης θα μπορούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του το 2024.

Κάτι βέβαια που μοιάζει περισσότερο με… ευσεβή πόθο των Βραζιλιάνων, αφού στο δημοσίευμα δεν σημειώνεται ότι ο 31χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο κι ως  εκ τούτου θα πρέπει να καλυφθεί οικονομικά ο Παναθηναϊκός. Σε μία στιγμή μάλιστα που ο Αράο έχει βρει τη θέση του στο βασικό σχήμα των Πρασίνων και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

.Παθηναικος Live Streaming

Αρης – Παναθηναϊκος Live streaming| Links: 

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News