Παναθηναϊκος – Βαλενθια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (23/11)

Παναθηναϊκος - Βαλενθια Live Streaming

Ακόμη μία νίκη στο «καυτό» ΟΑΚΑ θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βαλένθια.

Παναθηναϊκος – Βαλενθια Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (21:15) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχοντας πολύ καλό μομέντουμ χάρη στο νικηφόρο σερί της, δίνει άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι και θέλει να το συνδυάσει με άλλη μία νίκη.

Το σερί των τριών νικών που άρχισε στο Βερολίνο με την Άλμπα. Συνεχίστηκε με τις νίκες στη διαβολοβδομάδα που προηγήθηκε, με Ζαλγκίρις και Βίρτους. Έτσι, έφερε για πρώτη φορά φέτος θετικό πρόσημο στο ρεκόρ (5-4) και στόχος τώρα είναι η τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία. Panathinaikos Live Streaming.

Ξανά απέναντι στις δυσκολίες

Οι «πράσινοι» μπορεί να έχουν σημαντικές απουσίες στις θέσεις των φόργουορντ λόγω των τραυματιών Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτου. Ωστόσο, έχουν βρει ρυθμό με πρώτο και καλύτερο τον ασταμάτητο Ντίνο Μήτογλου. Στόχος είναι να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα στην αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα.

Όλα αυτά την ώρα που ο Αταμάν αισιοδοξεί για τη συνέχεια, καλώντας τους φίλους του «τριφυλλιού» να «γεμίζουν κάθε φορά το γήπεδο αλλά και να κλείσουν τα εισιτήριά τους για τα επόμενα ματς αλλά και για το Final-4».

Η ομάδα του πάντως προέρχεται από τη δραματική νίκη στο πρωτάθλημα επί της ΑΕΚ (86-85). Με τις 2/2 βολές του Ναν, που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από τη μέρα που φόρεσε την πράσινη φανέλα.

Η Βαλένθια του Άλεξ Μουμπρού έχει επίσης ρεκόρ 5-4 έχοντας επίσης εκμεταλλευτεί την έδρα της. Καθώς στις εκτός έδρας εξορμήσεις της έχει μία νίκη και τρεις ήττες, ενώ αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τρεις «στροφές». «Λύγισε» διαδοχικά απέναντι σε Μιλάνο, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα (73.1) αλλά και τη χειρότερη επίθεση (72.9) στην Euroleague.

Παναθηναϊκος – Βαλενθια Live Streaming: Χρυσή συμφωνία για ΚΑΕ Παναθηναϊκός… Aktor: 4 εκατομμύρια για 2 χρόνια!

Super deal για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί η ονοματοδοσία… Aktor. Το τριφύλλι έκλεισε τη συμφωνία στα 2 εκατομμύρια ετησίως, με διετές συμβόλαιο εξασφαλίζοντας σημαντικά έσοδα για το παρόν και την επόμενη μέρα.

Η συμφωνία καθιστά δίχως άλλο τον Παναθηναϊκό ως το μεγαλύτερο brand name στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Aktor θα έχει το πρόθεμα στο όνομα της ομάδας, αλλά στη φανέλα κεντρικός χορηγός θα είναι και φέτος ο ΟΠΑΠ.

Με τον Aktor το deal έκλεισε στα 4 εκατομμύρια συνολικά για δυο χρόνια. Μαζί με τον ΟΠΑΠ συνιστούν ένα χρυσό πακέτο χορηγίας που ενδεχομένως να είναι και το μεγαλύτερο ιστορικά, κάτι που δείχνει και το μέγεθος αλλά και τη δυναμική που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή γύρω από το όνομα του Παναθηναϊκού.

Πρώτος σε τεχνικές ποινές στην Euroleague ο Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν είναι μέχρι στιγμής πρώτος στις τεχνικές ποινές στην Euroleague, απόρροια και των… περίεργων διαιτησιών που έχει ο Παναθηναϊκός.

Ο Τούρκος τεχνικός μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 4 τεχνικές ποινές στις πρώτες 9 αγωνιστικές της διοργάνωσης, τις δύο μάλιστα στο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, όπου και αποβλήθηκε.

Στη δεύτερη θέση είναι ο Άλεξ Μουμπρού της Βαλένθια, που έχει χρεωθεί με 3 τεχνικές ποινές, με τους δύο προπονητές να «συγκρούονται» στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (23/11, 21:15).

Ακολουθούν με δύο τεχνικές ποινές οι Ερντέμ Τσαν, Όντεντ Κάτας, Πάμπλο Λάσο και Δημήτρης Ιτούδης.

Παναθηναϊκος – Βαλενθια Live Streaming: «Κλείστε εισιτήρια για playoffs και ίσως για… Βερολίνο»

Σε καταπληκτική κατάσταση ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παρότρυνε τον κόσμο της ομάδας να κλείσει εισιτήρια το Final-4.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν σε καταπληκτική κατάσταση και ήταν ο άνθρωπος που… έκλεψε την παράταση στη συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ. Μάλιστα ο Τούρκος τεχνικός παρότρυνε τους φίλους της ομάδας να γεμίζουν κάθε βράδυ το ΟΑΚΑ αλλά και να κλείσουν τα εισιτήριά τους για το Βερολίνο.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν μεγάλο ερωτηματικό πως θα παρουσιαστεί η νέα ομάδα. Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο νέος Παναθηναϊκός είναι η νέα πραγματικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι οπαδοί μας το έδειξαν αυτοί στον αγώνα με τη Βίρτους αλλά και το μπάσκετ που παίξαμε ήταν εντυπωσιακό για όλη την Ευρώπη. Όλοι μιλούν για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του. Όπως όταν ο παναθηναϊκός κυριάρχησε σε όλη την Ευρώπη.

Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια για τη διοίκηση και για τη νέα συμφωνία που έγινε. Βέβαια δίνουμε πολλά λεφτά και το συζητάμε αυτό αλλά η διοίκηση προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη τη ζωή μας. Και με τα τσάρτερ και με όλα. Και είναι πολύ σημαντική η συνεργασία με τον Άκτωρα. Συγχαρητήρια και στον Ακτωρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Και θα έρθουν κι άλλες αλλά δεν θα έχουμε χώρο στο φανέλα.

Θέλω να πω στους φίλους μας να γεμίζουν κάθε φορά το γήπεδο. Αλλά και να κλείσουν τα εισιτήριά τους για τα επόμενα ματς αλλά και για το φάιναλ φορ. Γιατί ο παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι το τέλος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».Παθηναικος Live Streaming

Πατέρας και γιος πήγαν στο «Cash or Trash» με υπογεγραμμένη φανέλα Χατζηβρέττα

Πατέρας και γιος πήγαν στο «Cash or Trash» με υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκου Χατζηβρέττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος άσος είχε την τιμητική του στην τηλεοπτική εκπομπή. Με πατέρα και γιο να βγάζουν σε δημοπρασία μία φανέλα του Χατζηβρέττα. Με την αρχική εκτίμησή της να είναι στα 120 ευρώ, αλλά τελικά να πωλείται 150.

«Γινόταν ένα σόου στον Άγιο Κοσμά κάθε Οκτώβρη και είχε διάφορους ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες στο περίπτερο τους. Μου άρεσε και πήγαινα κάθε χρόνο και ξεκίνησα συλλογή με φανέλες. Αυτή τη φανέλα την απέκτησα από το περίπτερο του Παναθηναϊκού. Ήταν εκεί ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Δημήτρης Διαμαντίδης», ανέφερε ο πατέρας για το παρελθόν της φανέλας.

Παναθηναϊκος – Βαλενθια Live Streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News