Παναθηναϊκος – Πανσερραϊκος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/10)

Παναθηναϊκος – Πανσερραϊκος Live streaming

Παραμένει συγκεντρωμένος και παίρνει τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Παναθηναϊκος – Πανσερραϊκος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (19:30) στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (16 βαθμοί με έναν αγώνα λιγότερο) μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρεν (1-2) για τον όμιλο του Europa League στρέφεται εκ νέου στο πρωτάθλημα. Θέλοντας το «τρίποντο» απέναντι στους Σερραίους για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.

Οι «πράσινοι» παράλληλα αναμένουν φυσικά τις τελικές αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» που έμεινε στη… μέση και πλέον η τύχη του κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες. Panathinaikos Live Streaming.

Με φουλ συγκέντρωση

Οι «πράσινοι» είχαν πολύ καλή εμφάνιση επιθετικά απέναντι στη Ρεν. Δημιούργησαν πολλές φάσεις, έχοντας 18 τελικές προσπάθειες, με 7 εξ αυτών στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο, πλήρωσαν πολύ ακριβά τα λάθη στα μετόπισθεν. Δέχτηκαν γκολ στην αρχή και των δύο ημιχρόνων γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στον όμιλο.

Τώρα ωστόσο δεν έχουν περιθώριο για οποιαδήποτε απώλεια κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Μάλιστα, η μόνο ως εύκολη λεία δε θα παραταχθεί στη Λεωφόρο έχοντας δείξει τα… δόντια της και τις δυνατότητές της.

Ο Πανσερραϊκός που επέστρεψε φέτος στα «σαλόνια» έπειτα από 12 χρόνια, δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στο Φάληρο έως ότου δεχθεί δύο γκολ στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα (2-0), έχοντας χάσει πέναλτι στο 0-0. Επίσης, απέσπασε ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ (1-1).

Την προηγούμενη αγωνιστική οι Σερραίοι «λύγισαν» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη στις καθυστερήσεις (1-0). Συνολικά έχουν 9 βαθμούς χάρη στις νίκες με Λαμία (2-0) και ΠΑΣ (3-2) στις Σέρρες.

Η σύγκρουση στη Λεωφόρο είναι η πρώτη ανάμεσά τους από το 2011 και την τελευταία παρουσία των «λιονταριών» στη Super League, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από μία νίκη (2-0 ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, 1-0 ο Πανσερραϊκός στις Σέρρες).

Απών ο Χουάνκαρ, χάνει και Πανσερραϊκό

Συνεχίζει να μην προπονείται ο Ισπανός που τραυματίστηκε απ’ την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι όπως φαίνεται χάνει και δεύτερη αναμέτρηση μετά τη Ρεν.

Μία μέρα μετά την ήττα απ’ τη Ρεν, οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν στο Κορωπί. Απών ήταν ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ συνεχίζει τη φαρμακευτική αγωγή για το αυτί του, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί απ’ την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο έμπειρος αριστεροπόδαρος άσος που ήταν εκτός με τους Γάλλους, θα χάσει και δεύτερη αναμέτρηση. Το ματς με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (29/10).

Η δουλειά των υπόλοιπων παικτών στο «Γ. Καλαφάτης», έγινε σε δύο ξεχωριστά γκρουπ. Όσοι ήταν βασικοί κόντρα στη Ρεν, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι μετά την προπόνηση συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία έκαναν Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσανατολίζεται σε εκτεταμένο rotation κόντρα στους Σερραίους. Δίνοντας χώρο και χρόνο σε παίκτες που θα δώσουν «φρεσκάδα» στην ενδεκάδα, απέναντι σε έναν Πανσερραϊκό τον οποίο οι Πράσινοι πρέπει να νικήσουν και συγχρόνως καλούνται να διαχειριστούν την ενέργεια και την ένταση που έχει η ομάδα της Μακεδονίας. Κάτι που φάνηκε στα παιχνίδια της σε Φάληρο και Νέα Φιλαδέλφεια.

Παναθηναϊκος – Πανσερραϊκος Live streaming: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ρεν τόνισε ότι τα λάθη που έκαναν σήμερα οι πράσινοι κόστισαν ενώ σημείωσε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την πρόκριση στα τρία εναπομείναντα ματς του ομίλου.

Για το τι έφταιξε και ήρθε αυτή η ήττα: «Δεχθήκαμε από ένα γκολ τόσο στο ξεκίνημα στου πρώτου όσο και στου δεύτερου ημιχρόνου. Είναι θέμα συγκέντρωσης, αλλά μπορεί να συμβεί. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ που μας δημιουργούν πίεση και στρες γιατί πρέπει να κυνηγήσουμε στο σκορ. Η ήττα δεν μας αρέσει και ειδικά σε ένα κρίσιμο σημείο απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι ενοχλητικό και σε κακή χρονική στιγμή. Όταν χάνεις στην έδρα σου είναι ενοχλητικό. Έχουμε τρία παιχνίδια και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για το τι κρατάει από τον πρώτο γύρο του ομίλου και τι περιμένει στη συνέχεια: «Σε όλα τα παιχνίδια τα αποτελέσματα ήταν στις λεπτομέρειες. Η παρουσία της ομάδας σε ένα γκρουπ με καλές ομάδες, με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Το λέω αυτό από την άποψη ότι είχαμε αρκετό χρονικό διάστημα να παίξουμε στην Ευρώπη. Με ικανοποιεί ότι τόσο εντός όσο και εκτός έδρας διεκδικούμε τα αποτελέσματα. Αν εξαιρέσω κάποια κομμάτια του παιχνιδιού με την Χάιφα, στα ματς με Ρεν και Βιγιαρεάλ δεν ήμασταν υποδεέστεροι. Θα μπορούσαμε και σήμερα να είχαμε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό με ικανοποιεί και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τα αποτελέσματα στα επόμενα τρία παιχνίδια για να είμαστε την Ανοιξη στην Ευρώπη».

«Πήραμε μία μεγάλη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα»

Ο Μπρούνο Ζενεσιό στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Ρεν επί του Παναθηναϊκού στάθηκε στη σημασία της επικράτησης σε μία τόσο δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζενεσιό στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη σημερινή νίκη: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Έμεινα ικανοποιημένος από το σημερινό αποτέλεσμα. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα.Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Κυριακής».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Ημασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Πετύχαμε δυο γκολ σε ένα γήπεδο που έχει θερμή ατμόσφαιρα. Ηταν ένα καλό ματς και οι παίκτες μου απέδειξαν ότι έχουν την ποιότητα Παίξαμε σε μία αρκετή δύσκολη έδρα».

Για το αν έπαιξαν όπως ήθελε οι παίκτες του: «Κοιτάξτε εδώ μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο. Είδα ωραία πράγματα από τους παίκτες μου. Είχαν αλληλεγγύη μεταξύ τους. Έπαιξαν καλά και με… πονηριά και αυτό μου άρεσε».

Για το αν είναι σημαντικό ότι έχουν πάρει 6 βαθμούς: «Η ομάδα είχε χημεία σήμερα και έπαιξε με αυτοπεποίθηση. Υπολείπονται τρία ματς και ελπίζω να τα πάμε και εκεί καλά».Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Πανσερραϊκος Live streaming| Links: 

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News