Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός Live Streaming

Φενερμπαχτσε - Παναθηναικος Live Streaming

Φενερμπαχτσε – Παναθηναϊκος Live Streaming: Το πρώτο του διπλό στη φετινή Ευρωλίγκα θέλει ο Παναθηναϊκός.

Φενερμπαχτσε – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Το πρώτο του διπλό στη φετινή Ευρωλίγκα θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Φενέρμπαχτσε (20:15) για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Η πρώτη διπλή αγωνιστική του «μαραθωνίου» ανοίγει την αυλαία της για τον Παναθηναϊκό. Με αποστολή στην «Ulker Sports Arena» της Πόλης κόντρα στη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη.

Να μπει με το δεξί μακριά απ΄το ΟΑΚΑ

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά τα δύο ματς στην εκκίνηση της σεζόν στο ΟΑΚΑ, με Ολυμπιακό (78-88) και Μπάγερν (78-71) θέλει να συνδυάσει με νίκη την πρώτη εκτός έδρας εξόρμηση απέναντι στον πρώην αρχηγό του, Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο διεθνής σέντερ το καλοκαίρι αποχώρησε από το ΟΑΚΑ για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ιτούδη. Θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος των «πράσινων» σε επίσημο παιχνίδι.

Απέναντι στην πρώην ομάδα του θα αγωνιστεί και ο Κώστας Σλούκας. Φόρεσε για πέντε χρόνια τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, κατακτώντας μεταξύ άλλων την Euroleague το 2017.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επιστρέφει στη δράση μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς. Στη λίστα των απόντων μαζί με τον Μήτογλου βρίσκεται και ο Παπαπέτρου που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το γόνατό του.

Οι γηπεδούχοι επίσης έχουν ρεκόρ 1-1 στη διοργάνωση. Καθώς μετά τη νίκη της πρεμιέρας με την Αρμάνι (85-82) ηττήθηκαν στην έδρα της Βαλένθια (77-74). Έτσι, καλούνται να διαχειριστούν την απουσία του Τάιλερ Ντόρσεϊ που τραυματίστηκε. Όλα δείχνουν ότι θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας του Ιτούδη.

Η δυσκολία στις εξορμήσεις του Παναθηναϊκού στην Πόλη φαίνεται και από την παράδοση. Στα τελευταία 11 παιχνίδια στην έδρα της Φενέρ έχει μόλις μία νίκη. Ήταν το 59-62 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι το 2022.

Φενερμπαχτσε – Παναθηναϊκος Live Streaming: Διευκρινίσεις για το October Pass

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διευκρίνισε όσα ισχύουν για το October Pass.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους που είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για έναν από τους δύο εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με την Maccabi Playtika Tel Aviv (20/10) ή την Baskonia Vitoria-Gasteiz (27/10) πριν την κυκλοφορία του October Pass, ότι σε περίπτωση που θελήσουν να αγοράσουν εισιτήριο και για τον έτερο αγώνα της προσφοράς, θα ισχύσει κανονικά η έκπτωση της τάξης του 20% για το σύνολο της τιμής και των δύο αγώνων, αυστηρά μέχρι τις 19/10.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://www.more.com/sports/october-pass/ και συμπληρώστε τον ΑΜΚΑ σας στο πεδίο “Παρακαλώ εισάγετε τον ΑΜΚΑ σας για ενεργοποίηση της έκπτωσης του October Pass”.

Αναλυτικά οι εντός έδρας αγώνες του Οκτωβρίου:

Παρασκευή 20/10, 21:15: Παναθηναϊκός –  Maccabi Playtika Tel Aviv

Παρασκευή 27/10, 21:15: Παναθηναϊκός – Baskonia Vitoria-Gasteiz

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στο more.com

Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή του,  θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

Βράζουν στον Παναθηναϊκό με Τσαρούχα: «Κάνει επίδειξη με τις πλάτες του Λιόλιου»!

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έκαναν λόγο για επίδειξη ισχύος της Τσαρούχα που ορίστηκε σε ένα ακόμα ματς των ερυθρολεύκων, «με τις πλάτες του Λιόλιου»!

Έκρηξη στο πράσινο στρατόπεδο προκάλεσε η παρουσία και τα σφυρίγματα από τη Βάσω Τσαρούχα καθώς στο κρίσιμο σημείο με το σκορ ισόπαλο χάρισε τρεις βολές στον Λαρεντζάκη και έβγαλε τον Ολυμπιακό από τη δύσκολη θέση.

Ωστόσο πέραν αυτού, ο ορισμός σε ένα ακόμα του Ολυμπιακού αποτέλεσε αιτία να εξοργιστούν στον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος από το ξεκίνημα της σεζόν.

«Κάνει επίδειξη ισχύος με τις πλάτες του Λιόλιου» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Σχεδόν ταυτόχρονα μάλιστα υπήρξε και ένα ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Να τη χαίρεστε» ήταν οι τρεις λέξεις που χρησιμοποίησε και πιθανότατα απευθύνεται στη διαιτησία της Τσαρούχα.

Στον Παναθηναϊκό, θυμίζουμε, ήταν έξαλλοι με όσα έκανε στον τελικό του Super Cup η διεθνής διαιτητής καθώς σε ένα παιχνίδι που είχε κριθεί από το καλημέρα και χωρίς να αμφισβητείται το αποτέλεσμα, προκάλεσε με τον τρόπο που σφύριζε κόντρα τον Παναθηναϊκό.

Φενερμπαχτσε – Παναθηναϊκος Live Streaming:  Καλαϊτζάκης: «Ο Αταμάν μας τα έχωσε στο ημίχρονο»

Γιατί βρεθήκατε στο -19 και πως γυρίσατε το παιχνίδι; “Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Και θεωρώ πως και εμείς οι Έλληνες είμαστε λάθος διότι έπρεπε να δώσουμε στους ξένους να καταλάβουν τι έδρα είναι το Περιστέρι. Γιατί εμείς τα ζήσαμε πέρυσι, γιατί δεν κάναμε ούτε μια νίκη εδώ μέσα. Μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Πολύ καλή ομάδα και η περσινή αλλά και η φετινή μπορώ να πω ακόμα πιο βελτιωμένη και με έναν πολύ καλό προπονητή, όπως όλοι γνωρίζουμε. Η διαφορά έφτασε στο -19. Ο κόουτς Αταμάν δικαιολογημένα μας τα έχωσε στο ημίχρονο.

Επιστρέψαμε πιο δυνατοί, πιο συγκεντρωμένοι. Δεν νομίζω πως έχουμε κάποια δικαιολογία. Η κούραση δεν είναι καμία δικαιολογία. Έχουμε ένα ρόστερ 13-14 παικτών στην ομάδα. Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε μια ομάδα EuroLeague, είμαστε παίκτες EuroLeague. Δεν θεωρώ πως πρέπει τη λέξη κούραση να τη χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία. Θεωρώ πως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δεθούμε, ο κόσμος περιμένει πάρα πολλά από εμάς. Είμαστε καινούργιοι παίκτες, είναι ακόμα αρχή. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν δικαιολογία. Θεωρώ πως στο μέλλον θα είμαστε και περιμένουμε να είμαστε πιο έτοιμοι για τέτοιου είδους παιχνίδια και στην Ελλάδα και στη EuroLeague”.

Για τις απουσίες Σλούκα-Μήτογλου; “Σίγουρα μετράνε. Λείπει ο αρχηγός μας. Λείπει κατά τα ψέμματα ο πιο ποιοτικός μας παίκτης και ένας από τους ποιοτικούς ψηλούς που έχουμε, οπότε θεωρώ πως μετράνε αλλά δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία”.

Για τον ρόλο του; “Θεωρώ ότι βοήθησα, ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τι μπορώ να κάνω. Ξέρω ποιος είναι ο ρόλος μου και όταν μπαίνω μέσα να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό έκανα και σήμερα. Ελπίζω να βοήθησα. Είμαι χαρούμενος που τελικά φτάσαμε σε αυτή τη νίκη μετά από αρκετό καιρό. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Θα ξεκουραστούμε αύριο και προχωράμε σε μια δύσκολη εβδομάδα με δύο παιχνίδια”.

Φενερμπαχτσε – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News