Τσεντεβιτα - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (7/9)

Τσεντεβιτα - Παναθηναϊκος Live Streaming

Τσεντεβιτα – Παναθηναϊκος Live Streaming: Aνεβάζει τον βαθμό δυσκολίας στα φιλικά του τεστ ο Παναθηναϊκός.

Τσεντεβιτα – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο πλήρως ανανεωμένος Παναθηναϊκός ανεβάζει ρυθμούς στην προετοιμασία του. Δίνει το δεύτερο φιλικό στη Σλοβενία, απέναντι στην Τσεντεβίτα/Ολίμπια.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Κράνισκα Γκόρα της Σλοβενίας. Απέναντι στην Τσεντεβίτα/Ολίμπια δίνει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι.

Ασφαλώς είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Ωστόσο τα φιλικά χρησιμεύουν ώστε το τεχνικό επιτελείο να διαπιστώνει ανά πάσα στιγμή την πρόοδο της προετοιμασίας και την ετοιμότητα της ομάδας. Ακόμη πάντως υπάρχουν απουσίες λόγω των διεθνών που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο (Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Μωραΐτης, Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, Ματίας Λεσόρ).

Άνοιξε ο κύκλος των φιλικών

Με το 91-80 επί της Κρκα Νόβο Μέστο πριν από λίγα 24ωρα οι «πράσινοι» άνοιξαν τον κύκλο των φιλικών ενόψει της επερχόμενης σεζόν, με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι να ξεχωρίζει (21 πόντοι), μαζί με τους Τζέριαν Γκραντ και Κώστα Αντετοκούνμπο (12 πόντοι έκαστος).

Ο άμεσος συνεργάτης του Αταμάν, Χρήστος Σερέλης σχολίασε μετά το πρώτο φιλικό πως «θέλαμε να δούμε κάποια συστήματα, καθώς είναι όλα καινούργια στην ομάδα, να δούμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε και σιγά-σιγά να προσαρμόσουμε το αμυντικό μας πλάνο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, μας λείπουν και πέντε παίκτες. Αλλά η διάθεση ήταν το πρώτο πράγμα που θέλαμε να δούμε και το πώς μπορούν να συνεργαστούν κάποιοι παίκτες ως μία νέα ομάδα».

Στο δεύτερο φιλικό ο Τούρκος τεχνικός δε θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου. Ένα προσωπικό ζήτημα τον έχει αναγκάσει να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, ενώ εκτός προπονήσεων έχει μείνει ο Γκραντ λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Έπειτα και από αυτό το φιλικό ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη βάση του για τα επόμενα τεστ. Αρχής γενομένης από το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» στο Περιστέρι, απέναντι σε Κλουζ (9/9) και τους οικοδεσπότες (10/9).

Τσεντεβιτα – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Καλό ότι δυνάμωσε ο Παναθηναϊκός, κάποια πράγματα δεν κρατούν για πάντα»

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για τη νέα σεζόν του Ολυμπιακού, αλλά και τον Παναθηναϊκό που… έρχεται.

Ο Γάλλος σέντερ των Ερυθρολεύκων σημείωσε πως είναι καλό για τον ανταγωνισμό ότι οι Πράσινοι θα είναι πιο δυνατοί τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως θα πρέπει όλοι στον Ολυμπιακό να… βγουν μπροστά, για να καλύψουν το κενό του Βεζένκοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαλ στο «Eurohoops»:

Για Ολυμπιακό: «Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, επομένως δεν ξέρω πώς θα πάει. Αλλά ξέρω ότι έχουμε καλούς παίκτες. Και ήρθαν και καλοί παίκτες. Ο Βεζένκοφ έφυγε και είναι μεγάλη απουσία. Όλοι θα πρέπει να βγούμε μπροστά, να κάνουμε περισσότερα. Οι φίλαθλοι θα μας στηρίξουν ό,τι κι αν γίνει και θα μας δώσουν αυτό που χρειάζεται για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες.

Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη. Και ο Σίκμα προφανώς ο καλύτερος πασέρ στην θέση του. Με διαφορά. Είναι ένας παίκτης που καταλαβαίνει το παιχνίδι, που παίζει σκληρά. Έχει υψηλό IQ. Θα είναι καλός. Πρέπει απλά να βρούμε έναν νέο τρόπο να παίξουμε όλοι μαζί, γιατί ο Σίκμα είναι διαφορετικός από τον Σάσα. Αλλά πάντα βρίσκουμε τον τρόπο».

Για Παναθηναϊκό: «Είναι καλό για τον ανταγωνισμό, γιατί γίνονται καλύτεροι. Γι’ αυτό υπάρχει το μπάσκετ. Θες ένα ντέρμπι υψηλού επιπέδου για τους φιλάθλους, για εμάς, για τον ανταγωνισμό. Αν είσαι ανταγωνιστικός, θες να παίζεις κόντρα στην καλύτερη ομάδα. Εμείς είμαστε συμπαγείς τα τελευταία χρόνια. Κάποια πράγματα δεν κρατούν για πάντα. Καμιά φορά, τα πράγματα αλλάζουν. Αλλά θα κάνουμε το καλύτερο για να παραμείνουμε η καλύτερη ομάδα».Παθηναικος Live Streaming

Πιτίνο: «Ακούω πως η Big East κοιτάζει να συμπεριλάβει τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού».

Ο Ρικ Πιτίνο δημοσίευσε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο twitter λέγοντας πως η περιφέρεια στην οποία αγωνίζεται η ομάδα του κοιτάζει να συμπεριλάβει τον Παναθηναϊκό και το Ολυμπιακό.

Ο Ρικ Πιτίνο είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος και το χιούμορ που τον διακατέχει τον κάνει μοναδικό. Άλλωστε το είχαμε διαπιστώσει και με την παρουσία του στην Ελλάδα, όταν βρισκόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς ουκ ολίγες φορές γινόταν viral με τις ατάκες του και το χιούμορ του.

Ο 70χρονος κόουτς αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο νέος προπονητής στο πανεπιστήμιο Σεντ Τζον’ς της Νέας Υόρκης στην πόλη όπου γεννήθηκε, το οποίο θα συμμετέχει στην περιφέρεια Big East.

Ο Πίτινο έκανε ένα tweet σήμερα σχολιάζοντας την απόφαση ACC (Atlantic Coast Conference) να συμπεριλάβει στην λίγκα δυο κολλέγια, τα οποία βρίσκονται στην άλλη πλευρά των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα το Στάνφορντ και η Καλιφόρνια την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζονται στην ACC, γεγονός που τους αναγκάζει να ταξιδεύουν πολλές ώρες για να συμμετάσχουν στους αγώνες.

Με αφορμή, λοιπόν, την απόφαση της λίγκας ο Ρίκ Πιτίνο έσπευσε να σχολιάσει χιουμοριστικά, εμπλέκοντας τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

«Είναι καταπληκτικό που η ACC πρόσθεσε Στάνφορντ και Καλιφόρνια. Ακούω πως η Big East κοιτάζει να συμπεριλάβει τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού… Είναι μόνο εννέα ώρες πτήση!».


Τσεντεβιτα – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

https://www.facebook.com/events/844678087091620?ref=newsfeed

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News