Παναθηναϊκος - Αλμπα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (07/4)

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live streaming

Ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού στη φετινή Euroleague!

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα (21:00) στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του στην Euroleague, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Η ευρωπαϊκή σεζόν του Παναθηναϊκού φτάνει στο τέλος της. στην προτελευταία αγωνιστική του «μαραθωνίου» η ομάδα του Χρήστου Σερέλη αποχαιρετά το κοινό της, υποδεχόμενη την Άλμπα.

Οι «πράσινοι» (11-21) θέλουν να κλείσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους στο ΟΑΚΑ με νίκη και θετικό πρόσημο. Έως τώρα έχουν ίδιο αριθμό νικών και ηττών στην έδρα τους (8-8).Panathinaikos Live Streaming

Να δείξουν βελτίωση οι «πράσινοι»

Ο Σερέλης περιμένει από τους παίκτες του να πιστοποιήσουν την βελτιωμένη εικόνα που έχουν δείξει από την ημέρα που ανέλαβε και να πάρουν την 12η φετινή τους νίκη. Αυτό θα επιτρέψει στο «τριφύλλι» να ξεπεράσει το περσινό του ρεκόρ στην κανονική περίοδο (11-23).

Το βασικό ζητούμενο είναι αυτή η βελτίωση να είναι «προίκα» για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, στα Playoffs του πρωταθλήματος, όπου ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τον τελευταίο του στόχο.

Η ομάδα του Βερολίνου από την πλευρά της βρίσκεται ακόμα πιο χαμηλά στην κατάταξη (9-23). Αναζητά το δικό της καλό φινάλε στη σεζόν, με στόχο να αποφύγει την τελευταία θέση.

Στους 16 εκτός έδρας αγώνες της η Άλμπα μετράει 4 νίκες, αναζητώντας την 5η στην Αθήνα.

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live Streaming: «Αγκάθι» οι άμυνες

Όσον αφορά τη στατιστική ματιά, το ζήτημα και των δύο ομάδων είναι στην άμυνα, με την ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλεζ να έχει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση ανάμεσα στις 18 ομάδες (84.8 πόντους παθητικό), ενώ ο Παναθηναϊκός είναι λίγο πιο πάνω (82.6).

Αντίστοιχα κακή είναι και η εικόνα τους στην επίθεση. Η Άλμπα έχει την 11η επίθεση (79.6) έναντι της 12ης του «Τριφυλλιού» (79.1), που υπερτερεί μόνο σε λάθη (11.8 έναντι 14.8) και ποσοστό στα τρίποντα (36.4% έναντι 34%).

Στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης υπάρχει απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους (5-5). Ο Παναθηναϊκός υπερτερεί οριακά στο ΟΑΚΑ (3-2), μετρώντας δύο σερί νίκες επί των Γερμανών επί ελληνικού εδάφους.

Ωστόσο στον πρώτο γύρο η Άλμπα είχε επικρατήσει με εμφατικό τρόπο στο Βερολίνο (94-65).Παθηναικος Live Streaming

Σερέλης: «Χωρίς Πονίτκα-Ουόλτερς κόντρα στην Άλμπα, θέλουμε συνέχεια στη βελτίωση»

Ο Χρήστος Σερέλης σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Άλμπα (7/4, 21:00) για την 33η αγωνιστική της Euroleague στάθηκε στη βελτίωση που υπάρχει στο «πράσινο» στρατόπεδο. Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι και πάλι παρόντες οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς.

Για την κατάσταση των Πονίτκα και Ουόλτερς: «Είμαστε λίγο καλύτερα, αλλά θα δούμε τι θα γίνει με Πονίτκα και Ουόλτερς. Όμως δεν νομίζω να έχουμε τους παίκτες σε αυτό το ματς».

Για το καλύτερο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα: «Υπάρχει μια βελτίωση και μια συνέχεια σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Αυτό είναι το πιο βασικό. Δεν είμαστε από αγωνιστική σε αγωνιστική διαφορετικοί σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού. Κυρίως στον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε άμυνα. Και το δεύτερο σημαντικό αρχίζουμε να σκεφτόμαστε και τις δύο πλευρές του παιχνιδιού ανεξάρτητα. Δηλαδή όταν στο παρελθόν η ομάδα ήταν καλύτερη στην επίθεση, έπαιζε και καλύτερη άμυνα. Πλέον έχουμε αρχίσει να το έχουμε διαφορετικά στο μυαλό μας και να ξεχωρίζουμε τις καταστάσεις. Στην άμυνα προσπαθούμε να είμαστε πάντα σοβαροί και στιβαροί. Στην επίθεση θα υπάρχουν και καλές και κακές επιλογές».

Για το γεγονός ότι η Άλμπα κάνει πάντα το παιχνίδι της ανεξάρτητα από το αν έχει στόχο: «100% ισχύει αυτό. Είναι μια ομάδα η οποία παρόλο που δεν έχει πολλές νίκες παίζει πολύ διαφορετικά απ’ όλες τις ομάδες. Μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, αλλά μπορεί και να χάσει από οποιονδήποτε. Και αυτό λόγω του τρόπου που παίζει. Με άγνοια κινδύνου. Και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα ήθελαν. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή αμυντικά έχει πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της».

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live Streaming: Θετικό φινάλε θέλει ο Καλαϊτζάκης

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Άλμπα (7/4, 21:00) για την 33η αγωνιστική της Euroleague στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν οι «πράσινοι» να κλείσουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση.

«Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας για την Ευρωλίγκα θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο».

Για την αμυντική βελτίωση που δείχνει η ομάδα: «Ο κόουτς τονίζει σε καθημερινή βάση πως η άμυνα δεν πρέπει να εξαρτάται από την επίθεση. Δηλαδή από το αν θα μπαίνουν τα σουτ ή όχι. Και έτσι πρέπει να είναι. Το μπάσκετ έτσι είναι. Μια μέρα θα μπουν τα σουτ και την άλλη όχι. Η άμυνα και η ενέργεια πρέπει να είναι εκεί κάθε μέρα, τόσο στην προπόνηση όσο και στα ματς».

Για το παιχνίδι με την Άλμπα: «Η Άλμπα είναι μια ομάδα που τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο, που σουτάρει πολύ. Διαθέτει παίκτες που παίζουν μαζί αρκετά χρόνια. Ξεκίνησαν πολύ καλά τη σεζόν, σόκαραν αρκετές ομάδες στην αρχή μεταξύ των οποίων και εμάς καθώς μας κέρδισαν με μεγάλη διαφορά. Σίγουρα μετά δεν είχαν την ανάλογη πορεία. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό έχοντας ως στόχο να αποχαιρετίσουμε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα στο γήπεδό μας με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν βλέπει το αυριανό ματς ως μια ευκαιρία για να πάρουν ρεβάνς από τη γερμανική ομάδα: «Το παιχνίδι δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο για καμία από τις δύο ομάδες, οπότε σίγουρα το να τους εκδικηθούμε, μέσα σε εισαγωγικά, και να πάρουμε μια νίκη γοήτρου είναι σημαντικό για εμάς. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Αταμάν: «Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Παναθηναϊκό»

Ο Εργκίν Αταμάν διέψευσε από την μεριά του τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συνάντηση με τον Παναθηναϊκό τις προηγούμενες μέρες.

Ισπανικά δημοσιεύματα το μεσημέρι της Τρίτης (4/4) πήγαν το θέμα ένα… βήμα παρακάτω. Έκαναν λόγο για συνάντηση των δύο πλευρών, την οποία οι «πράσινοι» διέψευσαν. Το ίδιο έκανε, λοιπόν και ο Αταμάν, που τόνισε πως το μοναδικό πράγμα που κάνει… focus αυτή τη στιγμή είναι η επικείμενη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

«Δεν είχα καμία πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή, οι μόνες μου σκέψεις είναι το ντέρμπι που θα παίξουμε με τη Φενέρμπαχτσε στις 6 Απριλίου. Καθώς και η συνέχεια στην Euroleague και το πρωτάθλημα Τουρκίας με την Αναντολού Εφές.

Το απόγευμα της Πέμπτης θα είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Θα γίνει ένα σπουδαίο ματς. Θέλουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι και να διατηρήσουμε τις πιθανότητές μας να βρεθούμε στα πλέι οφ μέχρι την τελευταία εβδομάδα της regular season», δήλωσε ο back-to-back πρωταθλητής Ευρώπης.

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News