Αρης - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (05/4)

Αρης - Παναθηναϊκος Live Streaming

Να βγάλει αντίδραση στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη θέλει ο Παναθηναϊκός.

Αρης – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ένα από το πιο κομβικά παιχνίδια στη φετινή «μάχη» του Πρωταθλήματος περιμένει τον Παναθηναϊκό!

Ο Άρης υποδέχεται τους «πράσινους» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Super League και το παιχνίδι είναι «τελικός».

Οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο για το «τρίποντο» της νίκης.

Έβγαλε αντίδραση ο Άρης

Ο Άρης, μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», απέδειξε ότι δεν πρόκειται να γίνει σάκος του μποξ στα playoffs. Μάλιστα, το γεγονός ότι επέστρεψε από το 2-0 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας εκτόξευσε την ψυχολογία όλων στα ύψη. Παράλληλα, οι παίκτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι πλέον είναι πανέτοιμοι για να εξασφαλίσουν και φέτος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Τόλης Τερζής, μετά το 2-2 στο Φάληρο στάθηκε στη δύσκολη συνέχεια, λέγοντας: «Ξέραμε ότι θα δεχόμασταν πίεση από τον Ολυμπιακό.

Μας βοήθησαν πολύ οι αλλαγές και επιστρέψαμε από 2-0. Οι παίκτες μπήκαν συγκεντρωμένοι, ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και είναι σημαντικός ο βαθμός. Πλέον σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να συνεχίσουμε στα καλά αποτελέσματα, να πάρουμε τη νίκη και να πετύχουμε τον στόχο μας το συντομότερο δυνατό. Αυτό είναι η έξοδο στην Ευρώπη».

Το τεχνικό επιτελείο του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό καταστρώνει πλάνο νίκης και δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Κάτω από τα δοκάρια ο Σιαμπάνης έχει προβάδισμα. Ενώ στην άμυνα η τετράδα θα απαρτίζεται από τους Μπράμπτες, Φαμπιάνο, Οντουμπάζο, Μαζικού. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Νταρίντα και Ετέμπο. Πίσω από τον σέντερ φορ οι Καμάτσο, Ιτούρμπε, Χριστοδουλόπουλος, Ματεό Γκαρσία και Πάλμα διεκδικούν τρεις θέσεις. Στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Καμαρά.

Αρης – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείχνει χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά την αναπάντεχη «γκέλα» με τον Βόλο στη Λεωφόρο (0-0) έχει πλέον συγκάτοικο με 63 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» θέλουν να αντιδράσουν με νίκη για να ανακτήσουν τη χαμένη τους ψυχολογία και να παραμείνουν στην πρώτη θέση.

Ο Γιοβάνοβιτς το τελευταίο διήμερο είχε αρκετά τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές του στην προσπάθεια που κάνει να τους αποβάλει το άγχος στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Οι «πράσινοι» στη διαδικασία των playoffs δεν έχουν σκοράρει γκολ και πλέον θέλουν να λύσουν το επιθετικό πρόβλημα. Απέναντι στον Άρη ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες τη φετινή σεζόν και δείχνει να ξέρει τα κουμπιά της ομάδα του Τερζή.

Ο Γιοβάνοβιτς σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε με τον Βόλο θα κάνει αλλαγές. Ο Κώτσιρας τέθηκε «νοκ άουτ» και φαβορί για τη θέση στο δεξί άκρο είναι ο Βαγιαννίδης. Στο κέντρο της άμυνας επιστρέψει ο Μάγκνουσον με παρτενέρ τον Σένκεφελντ, ενώ αριστερά θα παίξει ο Χουάνκαρ. Για τη συγκεκριμένη θέση είναι διαθέσιμος και ο Πούχατς που ξεπέρασε το πρόβλημα.

Στο κέντρο θα παίξουν οι Πέρεθ, Κουρμέλης και οι Τσέριν, Μπερνάρ διεκδικούν μια θέση. Στην επίθεση οι τρεις θέσεις μοιάζουν κλειδωμένες με τους Μαντσίνι, Παλάσιος και Ιωαννίδης.Παθηναικος Live Streaming

Γιοβάνοβιτς: «Έπρεπε να πάρουμε περισσότερες πρωτοβουλίες»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Βόλο στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες έπρεπε να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες.

«Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλουμε. Γιατί οι ισοπαλίες με τις βαθμολογικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ομάδων σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο. Τώρα, σχετικά με το πρώτο σκέλος της ερώτησης, αυτό που έφταιξε ήταν πως παρά το γεγονός πως δείξαμε μεγάλη διάθεση και παρά το γεγονός πως δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν είχαμε ατομικές προσπάθειες και ενέργειες τέτοιες που θα μας έδιναν το κάτι παραπάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου.

Ουσιαστικοί δεν ήμασταν παρά τις προσπάθειες που κάναμε και ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε τέτοια συμπαγή ομάδα. Θα έπρεπε να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες και τέτοιες προσπάθειες που δυστυχώς καταλήγανε στα χέρια του τερματοφύλακα, εκτός του πέναλτι που έγινε στις καθυστερήσεις».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και αν επηρέασε την ομάδα: «Σίγουρα κάθε διακοπή δεν είναι κάτι θετικό για εμάς. Ωστόσο είναι άσκοπο να το σκεφτόμαστε καθ΄ αυτό τον τρόπο. Έχω τονίσει την ποιότητα που έχει η ομάδα και τις επιλογές που έχει και αυτές έφταναν για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο που δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί. Αλλά δε νομίζω πως και ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά υψηλός για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έπαιζε σε τέτοιο γήπεδο. Οι παίκτες μου έδειξαν διάθεση ως το τέλος. Αλλά δικαιολογούνται και τα νεύρα που έβγαλαν. Η ώρα περνούσε και δεν καταφέρναμε αυτό που θέλαμε. Δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένος από τους παίκτες μου».

Ζήτησε πρωτοβουλίες ο Ιβάν

Για την εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα σε χαμηλότερου επιπέδου ομάδας και να είναι κάτι που τον προβληματίζει: «Θεωρούσα και θεωρώ πάντα πως οι παίκτες μου θα πρέπει να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες ειδικά κόντρα σε ομάδες όπως ο Βόλος. Αλλά θα έπρεπε να έχουμε περισσότερες ατομικές ενέργειες για να μας βοηθήσουν περαιτέρω στο παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό κάθε παίκτης να μπορεί να δημιουργεί καταστάσεις κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Μας έλειψαν αρκετά από αυτά τα πράγματα σήμερα και αυτό ήταν εμφανές».

Για το ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Άρη και είναι κομβικό για τη συνέχεια: «Έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα κάθε ματς μπορεί ναι είναι κομβικό. Και το προηγούμενο και το σημερινό. Αλλά και το επόμενο με τον Άρη κλπ, είναι ξεχωριστά για εμάς. Εμείς παίζουμε για έναν πολύ υψηλό στόχο. Επιζητούμε τις νίκες που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτό, αλλά τα ισόπαλα ματς δεν είναι αυτά που θέλουμε για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Αρης – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Κοιτάζει τον Μλαντένοβιτς ο Παναθηναϊκός»

Στην Πολωνία για να παρακολουθήσει τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς της Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας.

Την περίπτωση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς φέρεται να κοιτάζει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πολωνία η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει στείλει σκάουτερ για να παρακολουθήσει τον 31χρονο Σέρβο μπακ και συμπαίκτη του πρώην πράσινου Καρλίτος.

Όπως τονίζουν στην Πολωνία ο Μλαντένοβιτς βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν αναμένεται να ανανεώσει με την ομάδα της Βαρσοβίας. Επίσης, ο Πούχατς πιθανότατα μετά τον δανεισμό του θα επιστρέψει στην Ουνιόν Βερολίνου, καθώς δεν έχει οψιόν αγοράς. Τέλος, στον Παναθηναϊκό υπολογίζουν τον Κρίστιαν Γκάνεα ως μπακ απ του Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αϊτόρ: «Πίσω στο σπίτι, σας ευχαριστώ όλους»

Ο Αϊτόρ επέστρεψε στη Λεωφόρο και ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού για τη στήριξη.

Στη Λεωφόρο βρέθηκε την Κυριακή (2/4) ο Αϊτόρ. Παρακολούθησε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο και, όπως ήταν αναμενόμενο, γνώρισε την αποθεώση από την εξέδρα. Ο Ισπανός επιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, μετά από την επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Με ανάρτησή του, ο Αϊτόρ ευχαρίστησε τους φίλους των «πρασίνων» για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα και για το πάθος που μεταδίδουν στην ομάδα.

«Πίσω στο σπίτι, σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και το πάθος σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αϊτόρ.

Ο 27χρονος επιθετικός, που παραμένει φέτος πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με τα 8 γκολ που πέτυχε μέχρι να τραυματιστεί, έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το 2025 και αναμένεται τη νέα σεζόν να βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας.

Αρης – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News