ΑΕΚ - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (19/3)

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming

Μπαίνει στα playoffs με στόχο να παραμείνει στην κορυφή το «Τριφύλλι».

ΑΕΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming | AEK – Panathinaikos Live Streaming:

Τα Playoffs της Super League αρχίζουν πολύ δυνατά, με ντέρμπι κορυφής, καθώς η ΑΕΚ περιμένει τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:30)!

Έπειτα από μία κανονική περίοδο που εξελίχθηκε σε θρίλερ, τα Playoffs κάνουν πρεμιέρα με ντέρμπι κορυφής.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός (61 βαθμοί) φιλοξενείται από την δεύτερη ΑΕΚ (59 βαθμοί). Σε μία σπουδαία αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου οι «πράσινοι» προσπέρασαν την «Ένωση». Αυτό συνέβη χάρη στη νίκη τους στο Περιστέρι (0-2) σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό (1-3), την πρώτη στο νέο γήπεδο έπειτα από 10/10 στο πρωτάθλημα.Panathinaikos Live Streaming

Η μάχη της βαθμολογίας

Έτσι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με ένα μικρό πλεονέκτημα δύο βαθμών. Θα το υπερασπιστεί εφόσον βγει αλώβητος από το ντέρμπι και θα το πάει στο +5 σε περίπτωση νίκης.

Για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι αποτελεί ευκαιρία για εξιλέωση και άμεση επιστροφή στην κορυφή.

Φιλοδοξία των «κιτρινόμαυρων» είναι να επαναλάβουν τον θρίαμβο της κανονικής περιόδου (1-0, σκόρερ ο Πινέδα), με το «τριφύλλι» να ψάχνει την πρώτη του νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια από το μακρινό 1994 (0-1, σκόρερ ο Καλιτζάκης), ενώ το τελευταίο του «διπλό» επί της ΑΕΚ ήταν στις 6/12/2020 στο ΟΑΚΑ (1-2).

ΑΕΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Αγωνία για Γκαρσία και Σπόραρ

Για τον Αλμέιδα τα ερωτηματικά όσον αφορά την ενδεκάδα αφορούν την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά και αυτοί που θα παρατάξει στο κέντρο της άμυνας.

Ο Βίντα δεν είναι διαθέσιμος λόγω καρτών, ενώ αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων είναι ο Μουκουντί, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε δίδυμο Μήτογλου – Τζαβέλλα.

Από την πλευρά του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει τον Σάρλια, ενώ ερωτηματικό είναι ο Σπόραρ. Ο Σλοβένος φορ δεν αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο λόγω τραυματισμού, με τον Ιωαννίδη να παίρνει τη θέση του και να οδηγεί την ομάδα του στο «διπλό».Παθηναικος Live Streaming

Κυρίαρχοι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό διαθέτει την πιο ισχυρή έδρα της Super League (11-0-2). Έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες στο νέο της γήπεδο.  Ο Παναθηναϊκός αντίστοιχα είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του «μαραθωνίου» (9-2-2). Μόλις σε τρεις αγώνες δεν έχει βρει δίχτυα μακριά από τη «Λεωφόρο» (1-0 από ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης, 0-0 με Ολυμπιακό).

Όσον αφορά την παράδοση, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για 19η φορά στα Playoffs του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός μετρά 6 νίκες, έναντι 5 της ΑΕΚ και 7 ισοπαλιών στα 18 προηγούμενα παιχνίδια.

Ως γηπεδούχος η «Ένωση» στο μίνι πρωτάθλημα έχει 3 νίκες, έναντι 2 «διπλών» των «πράσινων» και 4 ισόπαλων αγώνων.

Σε 124 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός έχει 50 νίκες και η ΑΕΚ 37, όσες είναι οι ισοπαλίες, με το αντίστοιχο ρεκόρ στην «κιτρινόμαυρη» έδρα να είναι 27-14-21 αντίστοιχα.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Νέα σενάρια για Μπρινιόλι

Στα “ραντάρ” της Μπάρι εμφανίζουν τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι οι Ιταλοί.

Νέα σενάρια από την Ιταλία για τον “φύλακα-άγγελο” του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει ιστοσελίδα από τη γειτονική χώρα, η Μπάρι παρακολουθεί τον πορτιέρε του Τριφυλλιού.

Για να προχωρήσει, ωστόσο, στο… παρασύνθημα, θα πρέπει να πάρει την άνοδο για τη Serie A. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση, στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι να αποχωρήσει ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Ο Ελία Καπρίλε είναι πιθανό να πουληθεί στη Νάπολι.

Πρόθεση του Μπρινιόλι πάντως είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρότι δεν έχει “ανοίξει” ακόμα η συζήτηση για νέο συμβόλαιο.

Έξαλλος ο Βέρμπιτς

Έξαλλος ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς με την πρώην γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του για τα όσα ανέφερε και μάλιστα την χαρακτήρισε «καταπιεστική ψεύτρα».

Η πρώην γυναίκα του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, Αλβίνα Τσαρένκο, εδώ και πάρα πολύ καιρό προσπαθεί να διαβάλει συνεχώς τον ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της προσπάθησε και πάλι να κάνει το ίδιο και αυτή την φορά ο Σλοβένος εξτρέμ του Παναθηναϊκού απάντησε και αποκατέστησε την αλήθεια.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ζητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο. Νιώθω πως πρέπει να το κάνω. Καθώς, όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν. Σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί.

Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι  και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία.

Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη. Η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!».

Ο Παπαϊωάννου «έφυγε» την ημέρα των 93ων γενεθλίων του Νεστορίδη

Σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, ο Μίμης Παπαϊωάννου πέθανε την ημέρα που ο Κώστας Νεστορίδης συμπλήρωσε τα 93 του χρόνια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια του μεγάλου Μίμη Παπαϊωάννου. Πέθανε τη μέρα που ο Κώστας Νεστορίδης γιορτάζει τα 93 του χρόνια, στις 15 Μαρτίου. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στην Ένωση και αποτέλεσαν ένα από τα πιο… φονικά επιθετικά δίδυμα τη δεκαετία του ’60, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 1963.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Ο Μίμης Παπαϊωάννου «έφυγε» τη μέρα που έχει τα 93α του γενέθλια ο Κώστας Νεστορίδης. Οι δυο τους ηγήθηκαν της ΑΕΚ στο πρώτο μισό της δεκαετίας του ’60, όταν ο νεαρός Παπαϊωάννου και ο έμπειρος Νεστορίδης σφράγισαν με την κλάση τους και τα γκολ πολλές μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, με κορυφαία την κατάκτηση του πρώτου μεταπολεμικού τίτλου το 1963».

Η ανάρτηση της σελίδας του Κώστα Νεστορίδη: «Η ειρωνεία της Ζωής.. Σήμερα στα γενέθλιά μου να φύγεις από κοντά μας. Καλό ταξίδι φίλε μου.. αδελφέ μου.. πατριώτη μου…. συμπαίχτη μου.. καλή αντάμωση…!!!».

ΑΕΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/19_3_2023_21_30_aek_panathinaikos/47-1-0-29116

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News