Ατρομητος - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/3)

Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming

Να κλείσει την κανονική διάρκεια με νίκη θέλει το «τριφύλλι».

Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming: Επικίνδυνη αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή (19:00) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Η νίκη για το «πράσινους» είναι μονόδρομος, αφού ενόψει της έναρξης των play offs θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα, θέλουν να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει από το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.  Το «τριφύλλι» βρίσκεται στη 2η θέση στο -1 από την ΑΕΚ και στο +5 από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την περασμένη αγωνιστική είδε τους παίκτες του να επικρατούν με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο και να συμπληρώνουν 5 σερί ματς αήττητοι (4 νίκες, 1 ισοπαλίες).

Το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό είναι ότι η ομάδα του σε τρίτο σερί ματς κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα. Επίσης, στα πλεονεκτήματα ανήκει η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει πλέον ένα πιο ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή και πατάει με περισσότερη άνεση στην περιοχή.Panathinaikos Live Streaming

Γιοβάνοβιτς: «Ήταν δύσκολη εβδομάδα για όλους»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και κανείς δεν μπορεί να τον υποτιμήσει.

Για την τραγωδία των Τεμπών και τι του άρεσε σήμερα: «Για όλους όσους ζούμε εδώ ήταν μια δύσκολη εβδομάδα λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ήταν αυτό που καταλαβαίνεις ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να πάει σε δεύτερη μοίρα. Εύχομαι να μην γίνει ξανά και να γίνουν πράγματα για μην ξανασυμβεί. Για την ακρίβεια όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Καταλαβαίνετε πόσο αντίκτυπο είχε στην κοινωνία. Η ατμόσφαιρα ήταν κάπως, καθώς όλοι καταλαβαίνουν το μέγεθος του ανθρώπινου πόνου. Πραγματικά δύσκολη εβδομάδα για όλους, πόσο μάλλον για τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τους σημαντικούς ανθρώπους τους. Η ΕΠΟ και η Super League πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η ένταση, αλλά και η υπομονή στο παιχνίδι μας. Όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα στο τέλος του, όλοι οι βαθμοί μετρούν και απαγορεύονται οι απώλειες. Παρότι χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα, είχαμε την υπομονή. Η υπομονή και η ένταση ήταν πολύ σημαντικά στοιχεία».

Για την ερώτηση στην προηγούμενη εβδομάδα μετά το παιχνίδι τον Ολυμπιακό: «Θέλω να ξεκαθαρίσω. Αυτό που είπα αφορούσε το συγκεκριμένο παιχνίδι . Τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να το υποτιμάει κανένας. Η συγκεκριμένη ερώτηση ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν μπορεί να υποτιμήσει κανείς τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα και κανείς δεν μπορεί να τον υποτιμάει. Δεν θεωρούσα ότι ήταν σωστή».

Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Κρατάει το πείσμα ο Γιοβάνοβιτς

Για ότι προσπαθούν πολλοί να υποτιμήσουν τον Παναθηναϊκό και αν αυτό πεισμώνει την ομάδα: «Ζούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο καθένας προσπαθεί να υπερασπιστεί την ομάδα του. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό το κρατάει ζωντανό. Αρκεί να έχουμε καλή ατμόσφαιρα. Δεν με απασχολεί τόσο πολύ. Εμείς σαν ομάδα συζητάμε τα πράγματα που μπορούν να μας βοηθήσουν. Είναι διαφορετική από την περσινή.

Ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Ξέραμε ότι ο πρωταθλητισμός απαιτεί άλλα πράγματα. Αν δούμε στην αρχή της χρονιάς σε σχέση με την περσινή αρχή έφυγαν πολλοί παίκτες. Κάνουμε καλή πορεία. Την φετινή χρονιά προσπαθούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Η ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί και όλοι κάνουμε βήματα προς τα μπρος.

Είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλαμε να είμαστε στα πλέι οφ, με βαθμολογική θέση ώστε να έχουμε δικαίωμα να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.Ίσως κάποια πράγματα έχουν γίνει πιο νωρίς απ΄ ότι το σκεφτόμασταν, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα είναι κάθε χρόνο όλο και καλύτερος και πιο κοντά σε αυτό που θέλουν οι φίλαθλοι της ομάδας. Κάθε πρωτάθλημα πεισμώνει τους παίκτες και είμαστε μια ομάδα που βγάζει πείσμα στο γήπεδο. Τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα απ΄ ότι είναι σήμερα».Παθηναικος Live Streaming

Με όπλο τη συγκέντρωση στο Περιστέρι

Η πίεση, η ένταση και η σοβαρότητα, είναι ήδη στα ύψη για τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι έχουν μπροστά τους το κρίσιμο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και στη συνέχεια δέκα σπουδαίες αναμετρήσεις για τα play offs.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λοιπόν, επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο προπόνησης την Παρασκευή (10/3). Πιο χαλαρό σε επίπεδο ψυχολογίας κυρίως. Ο Σέρβος τεχνικός και το επιτελείο του, έβαλαν τους παίκτες μετά την προθέρμανση και το rondo, να επιδοθούν σε ένα παιχνίδι διασκέδασης ουσιαστικά (fun game).

Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και διαγωνίστηκαν στις κεφαλιές. Δουλειά κι ευχαρίστηση στο «Γ. Καλαφάτης» δύο μέρες πριν το ματς στο Περιστέρι.

Απών ήταν για ακόμη μια μέρα ο Μπερνάρ ο οποίος θα επανέλθει με την έναρξη των play offs, ενώ ο Σένκεφελντ έκανε αποφόρτιση. Ο Ολλανδός έχει την ευχέρεια αυτές τις μέρες καθώς λόγω καρτών δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στον Ατρόμητο.

Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Να βγάλει αντίδραση θέλει ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος την Τετάρτη φιλοξένησε και ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής. Η ομάδα από το Περιστέρι κατάφερε μόνο στο δεύτερο μέρος να κοιτάξει την «Ένωση» στα μάτια. Το δυσάρεστο ήταν ότι τραυματίστηκε ο Στέφανος Στρούγγης. Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη κάταγμα στην αριστερή κλείδα και θα χάσει το υπόλοιπο στη σεζόν.

«Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο σκληροί και αυτό φάνηκε στο χορτάρι. Πρέπει να βελτιωθούμε διότι μας περιμένει δεύτερο σερί δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόλμαν.

Οι Περιστεριώτες μπορεί απέναντι στον Παναθηναϊκό να μην έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, αφού έχουν χάσει κάθε ελπίδα για είσοδο στα Play offs, όμως θέλουν στα Play out να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Στην Τουρκία γράφουν για Χοσεϊνί και Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με Μέσα από τη γειτονική χώρα, ο Ματζίντ Χοσεϊνι απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Τουρκίας ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου Ιρανού διεθνή στόπερ, Ματζίντ Χοσεϊνί, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την Καϊσερισπόρ. Όπως αναφέρεται ο Ιρανός κεντρικός αμυντικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, με την τουρκική ομάδα να κάνει προσπάθεια να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως για τον Χοσεϊνί, εκτός από τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρεται και η Λανς, με βάση πάντα όσα αναφέρουν από την Τουρκία.

Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News