Αρμανι Μιλανο - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (23/2)

Μιλανο – Παναθηναϊκος Live streaming

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι (21:30), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναϊκος Live Streaming | Armani Milano – Panathinaikos Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι (21:30), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «πράσινοι» στη μετά Ντέγιαν Ράντονιτς εποχή, με νέο προπονητή τον Χρήστο Σερέλη, επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, στο «Mediolanum Forum» του Μιλάνου.

Η αποτυχία στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον Ράντονιτς, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να εμπνεύσει την ομάδα του, ώστε να παίξει καλό μπάσκετ και να πάρει αποτελέσματα.

Ο Μαυροβούνιος λίγα 24ωρα μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό (65-81) αποτελεί επίσημα παρελθόν μετά τη συμφωνία με την ΚΑΕ για την αποζημίωσή του και ο Χρήστος Σερέλης είναι ο αντικαταστάτης του.Panathinaikos Live Streaming

Τέλος και επίσημα ο Ράντονιτς

Παρελθόν αποτελεί και με τη… βούλα από το «τριφύλλι» ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν κατάφερε να «πιάσει» στον Παναθηναϊκό. Πέταξε στα σκουπίδια μια σημαντική επένδυση που έγινε τη φετινό σεζόν από τη διοίκηση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήθελε να τελειώσει άμεσα το θέμα της αποδέσμευσης του Ράντονιτς και οι «πράσινοι» πλήρωσαν τόσο το φετινό συμβόλαιο του Μαυροβούνιου, που το καλοκαίρι του 2022 υπέγραψε κλειστό διετές, όσο και το 50% από το ποσό που είχε συμφωνηθεί για την επόμενη σεζόν.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός πλήρωσε… ακριβά το λάθος του καλοκαιριού, με τον Ράντονιτς να απομακρύνεται οριστικά από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα του».

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναϊκος Live Streaming: Με Σερέλη στο τιμόνι

Ο Έλληνας τεχνικός έχει περάσει… μια ζωή στο Λαύριο. Ανέβασε την ομάδα από τις τοπικές κατηγορίες στην Basket League, φτάνοντας και στους Τελικούς το 2021. Πέρυσι μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Πρίφτη έγινε κάτοικος ΟΑΚΑ ως συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα.

Αφού το καλοκαίρι επέστρεψε στη Λαυρεωτική, τώρα… επιστρέφει στους «πράσινους», ως head coach για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Βασίλη Σίμτσακ στο πλευρό του. Μαζί με τον Ράντονιτς αποχώρησε ο συμπατριώτης βοηθός του Γκόραν Μπόσκοβιτς, αλλά και οι Γιώργος Βόβορας, Θανάσης Γιαπλές.Παθηναικος Live Streaming

Λαύριο: «Υπερήφανοι για τον Σερέλη»

Το Λαύριο αποχαιρέτησε τον Χρήστο Σερέλη και τόνισε πως κανείς δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

«Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Σερέλη. Του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του μετά από την πολυετή παρουσία και προσφορά του στην ομάδα μας. 

Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt όχι μόνο δε θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στα θέλω του προπονητή που έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία, αντιθέτως όλοι αισθανόμαστε υπερήφανοι που είναι έτοιμος να προπονήσει στο κορυφαίο επίπεδο μπάσκετ της Ευρώπης».

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ψάχνεται για Λάσο

Ο Σερέλης θα είναι μάλιστα ο τεχνικός που θα καθίσει στον πάγκο του «τριφυλλιού» στο παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο (23/2, 21:30), κάνοντας το ντεμπούτο του ως head coach στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» έχουν σε προτεραιότητα για την επόμενη σεζόν τον Λάσο. Την περσινή σεζόν αποχώρησε από τη Ρεάλ. Tο «τριφύλλι» να επιθυμεί να εμπιστευτεί την επόμενη μέρα σε ένα προπονητή εγνωσμένης αξίας και από το πάνω ράφι.

Μάλιστα αν ο Παναθηναϊκός συμφωνήσει με τον Λάσο για το ερχόμενο καλοκαίρι (η με οποιονδήποτε προπονητή από το πάνω ράφι), τότε ο Σερέλης το πιο πιθανό είναι ότι θα παραμείνει στον «πράσινο» πάγκο ως μέλος του σταφ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» είναι ήδη σε επαφές με τον Λάσο (και όχι μόνο). Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και πριν από το καλοκαίρι. Κάτι, πάντως, που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, είναι, όμως, ένα σενάριο, που δεν πρέπει να αποκλειστεί εντελώς.

Θέλουν restart οι «πράσινοι»

Με τον Σερέλη λοιπόν να πραγματοποιεί ντεμπούτο στον πάγκο, οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στο Μιλάνο, θέλοντας να συνδυάσουν το νέο ξεκίνημα με επιστροφή στις νίκες στην Euroleague, αλλά με απουσίες (Γκουντάιτις, Μποχωρίδης, Μαντζούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Σαμοντούροβ).

Οι τρεις ήττες από τις οποίες προέρχεται πριν τη διακοπή των Κυπέλλων, έχουν καθηλώσει τον Παναθηναϊκό πολύ χαμηλά στην κατάταξη (8-16). Αντίστοιχα χαμηλά είναι και η ομάδα του Έτορε Μεσίνα. Συγκεκριμένα, αποτελεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν.

Μια ομάδα που μπήκε στη σεζόν με στόχο το Final-4, έχει περιοριστεί στο «φτωχό» 8-15 και πολύ μακριά από την προνομιούχο 8άδα, το οποίο μάλιστα βελτίωσε χάρη στο 2/2 που έκανε με Μπασκόνια και Ερυθρό Αστέρα.

Στην αλυσίδα των αποτυχιών προστέθηκε και η αποτυχία στο Coppa Italia. Στον προημιτελικό του Final-8 ηττήθηκε από την Μπρέσια (72-75) την ομάδα-έκπληξη που κατέκτησε στη συνέχεια το τρόπαιο.

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναϊκος Live Streaming: Μαζεύτηκαν πολλές απουσίες

Λίγο μετά τον χαμένο στόχο του Κυπέλλου Ελλάδας και την απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος θα καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο. Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν θα είναι το ντεμπούτο του Έλληνα head coach στην Euroleague. Οι «πράσινοι» μετρούν ουκ ολίγες απουσίες ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα.

Για την ακρίβεια, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς της 25ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τον Αρτούρας Γκουντάιτις να μένει εκτός, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αχίλλειο. Επιπλέον, στα «πιτς» βρέθηκε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Οι δυο τους δεν θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή, που θα αναχωρήσει για το Μιλάνο το απόγευμα της Τετάρτης (22/2). Παράλληλα, εκτός είναι και οι Λευτέρης Μαντζούκας – Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Οι δυο τους ενσωματώθηκαν στην Εθνική Ομάδα για τους αγώνες των «παραθύρων».

Τέλος, νοκ – άουτ από την «πράσινη» προπόνηση ήταν και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, που την Τρίτη επέστρεψε από τις ΗΠΑ. Όπως είναι λογικό, οι τρεις τους μπαίνουν στην παραπάνω λίστα των απόντων από τον αγώνα με την Αρμάνι.

Οι «σφυρίχτρες» της αναμέτρησης

Ο Ντάνιελ Ιερεθουέλο θα είναι ο πρώτος διαιτητής στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι στο Μιλάνο (23/2, 21:30).

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα το βράδυ της Πέμπτης. Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστή τη διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει την αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Euroleague

Όπως ανακοινώθηκε, λοιπόν, στο ματς του «τριφυλλιού» θα σφυρίξουν οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Μίλαν Νέντοβιτς και Ούρος Νίκολιτς.

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News