Παναθηναικος - Μονακο Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/10)

Παναθηναϊκος – Μονακο Live Streaming

Παναθηναικος – Μονακο Live Streaming | Panathinaikos – Monaco Live Streaming: Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω έκανε ο Παναθηναϊκός στα δύο τελευταία παιχνίδια στην Euroleague. Κόντρα στη Μονακό φιλοδοξεί να επανεμφανίσει το καλό του πρόσωπο (21:00).

Τη νίκη και την καλή εμφάνιση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι διαδέχθηκε η «σφαλιάρα» και η βαριά ήττα με 94-65 την Τετάρτη το βράδυ με την Άλμπα στο Βερολίνο. Πλέον, το ζητούμενο για τους «πράσινους» (1-2) είναι στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Μονεγάσκους (2-1) να επιστρέψουν στις νίκες για να μην χάσουν την επαφή με την οκτάδα.

Το «τριφύλλι» στο Βερολίνο κατέρρευσε σε άμυνα και επίθεση. Ο μοναδικός που διασώθηκε από το «ναυάγιο» ήταν ο Άντριους, που πέτυχε 13 πόντους. Ο «εξάστερος» αναζητά αντίδραση και «αγκάθι» παραμένει η απουσία του Νέιτ Γουόλτερς. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έπαιξε άσχημα. Διαβάστε την χαρακτηριστική ατάκα του Μαυροβούνιου.

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για εμάς και στις δύο πλευρές του παρκέ. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναλύσουμε. Έχουμε μπροστά μας λίγες ώρες για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα μέσα στο παρκέ». Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Ασταθής η Μονάκο, αλλά πολύ ποιοτική

Η Μονακό φέτος δαπάνησε αρκετά χρήματα και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση. Διακαής της πόθος είναι το Final-4, κάτι που άγγιξε πέρσι, αφού αποκλείστηκε σε 5ο ματς από τον Ολυμπιακό. Οι Μονεγάσκοι στηρίζουν τα πάντα στην περιφέρεια. Και πιο συγκεκριμένα στους Μάικ Τζέιμς, Τζόρνταν Λόιντ και Έλι Οκόμπο, οι οποίοι διαθέτουν φαρμακερό σουτ και είναι ικανοί να διαλύσουν οποιοδήποτε αμυντικό σύστημα.

Αυτό συνέβη στο τρίτο δεκάλεπτο με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους στην άμυνα και ήταν εκνευριστικά άστοχοι στην περιφέρεια, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 78-70. Αναμφισβήτητα το κεντρικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ θα είναι ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικάνος γκαρντ της Μονακό αγωνίστηκε δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (17, 18) κι ένα Κύπελλο (17) κι ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Οι δυο ομάδες πέρσι συναντήθηκαν για πρώτη φορά και η Μονακό πανηγύρισε δύο νίκες (83-91, 75-63).

Παναθηναικος – Μονακο Live Streaming: «Γκάζια» Ράντονιτς στους παίκτες

Πριν την προπόνηση και για παραπάνω από μία ώρα οι «πράσινοι» είδαν σε βίντεο τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι της Τετάρτης (19/10) κόντρα στην Άλμπα. Υπό τις έντονες παρατηρήσεις του Ράντονιτς, που είχα πολλά παράπονα από τους παίκτες του και στην εικόνα που εμφάνισαν στο ματς. Ξέχωρα από αυτό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε τον Ντέρικ Γουίλιαμς να μένει εκτός προπόνησης με ενοχλήσεις στον μηρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Το «τριφύλλι» ηττήθηκε με 29 πόντους (94-65), με τη διαφορά να αποτελεί την 4η μεγαλύτερη στην ιστορία του. Πρώτη παραμένει η συντριβή από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 33 πόντους (81-48). Αναλυτικά οι πιο βαριές ήττες των «πρασίνων.

2021-22: Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 81-48, regular season (-33)
2019-20: Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 66-97, regular season (-31)
2013-14: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 74-44, Playoffs (-30)
2022-23: Άλμπα – Παναθηναϊκός 94-65, regular season (-29)
2020-21: Ζενίτ – Παναθηναϊκός 112-83, regular season (-29)
2014-15: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 93-66, Playoffs (-27)

H Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές των αναμετρήσεων των δύο ελληνικών ομάδων στην 4η αγωνιστική. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μονακό (21/10, 21:00) θα διευθύνουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Όλεγκς Λάτισεβς και Άνταρ Πιρ. Ενώ το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια (21/10, 21:30) στην Ισπανία οι Ματέι Μπολτάουζερ, Γιοσέπ Μπισάνγκ και Μάρτσιν Κοβάλσκι.Παναθηναικος Live Streaming

Ευχαρίστηκε τον κόσμο ο Ράντονιτς

Φανερά απογοητευμένος και προβληματισμένος για την εικόνα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη βαριά ήττα από την Άλμπα στο Βερολίνο. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός στάθηκε κυρίως στα πολλά λάθη της ομάδας του, ενώ ευχαρίστησε τους 300 φίλους των «πράσινων» για την παρουσία τους στο γήπεδο και τη στήριξη.

«Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη στήριξη. Ήταν εξαιρετικoί. Η Άλμπα ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια του ματς και παρατάχθηκε όπως σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ως τώρα. Κάναμε 14 λάθη και είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε για το επόμενο παιχνίδι. Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για εμάς και στις δύο πλευρές του παρκέ. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναλύσουμε. Έχουμε μπροστά μας 48 ώρες να ετοιμάσουμε το επόμενο ματς».

Παναθηναικος – Μονακο Live Streaming: Θέλει Παναθηναϊκός ο Καντέρ

Ο άλλοτε Τούρκος διεθνής παραδέχθηκε σε μεγάλο αθλητικό site, πως θέλει να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για να συμβεί αυτό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Απολαμβάνω την παραμονή μου στην Αθήνα. Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί απέναντι μου. Λίγοι γνωρίζουν πως επισκέφθηκαν το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Με ξενάγησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο κλειστό, μου έδειξαν τα αποδυτήρια. Πέρασα θαυμάσια, ήταν κάτι υπέροχο. Νιώθω σαν να είναι εδώ το δεύτερο σπίτι μου.

Για παράδειγμα το φαγητό, τα τραγούδια, ακόμα και κάποιες λέξεις είναι κοινές. Θέλω να πω μέσα από αυτή την συνέντευξη πως είμαι ευγνώμων για τον ελληνικό λαό αφού υπάρχουν πάρα πολλοί Τούρκοι που βρίσκονται υπό την πίεση του Ερντογάν με αποτέλεσμα να εγκαταλείπουν την χώρα και να βρίσκουν καταφύγιο ως πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Ο ελληνικός λαός, το ελληνικό έθνος και η ελληνική κυβέρνηση προσφέρουν ένα θερμό καλωσόρισμα με ανοικτές αγκάλες. Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς υπάρχουν θέματα ασφαλείας που καθιστούν μια τέτοια κίνηση πολύ επικίνδυνη. Υπάρχουν τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών σε όλη την Ελλάδα και μπορεί να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Είμαι όμως μεγάλος οπαδός του Παναθηναϊκού από μικρό παιδί και αγαπώ την ομάδα. Στην παρούσα φάση όμως θα δω τι θα έρθει στην καριέρα μου από το ΝΒΑ. Εάν δεν βρω ομάδα στο NBA, ελπίζω πως η Turkish Airlines δεν θα είναι ξανά χορηγός της Ευρωλίγκα προκειμένου να έρθω για να φορέσω την πράσινη φανέλα».

«Οι εκλογές στην Τουρκία δεν θα είναι καθαρές»

Τον Ιούνιο του 2023 θα διεξαχθούν εκλογές στη γειτονική χώρα, ωστόσο ο πρώην άσος των Ν.Υ. Νικς δεν τρέφει αυταπάτες.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω τέτοιες ελπίδες. Δεν θα είναι ‘καθαρές’ εκλογές. Εάν γίνονταν έντιμες εκλογές οι αριθμοί δείχνουν πως ο Ερντογάν θα ήταν χαμηλά και θα έχανε. Πιστεύω, θα κλέψει και θα εξαπατήσει. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τις εκλογές. Θα δημιουργήσει ένα χάος σε χώρες όπως το Ισραήλ, οι ΗΠΑ, η Ελλάδα και η Κύπρος. Με αυτό τον τρόπο θα αποπροσανατολίσει τον λαό από τις εκλογές. Όπως προείπα όμως, εάν ήταν καθαρές εκλογές θα έχανε.

Είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στη ζωή μου. Αγαπώ τον πατέρα μου, αλλά και την μητέρα μου και μου λείπουν πολύ. Ο Ερντογάν κατάσχεσε το διαβατήριο μου και έβαλε τον πατέρα μου στη φυλακή. Είναι πολύ σκληρό όλο αυτό και σίγουρα η κατάσταση μου είναι άσχημη, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Τουλάχιστον έχω την δύναμη να εκφράζω αυτά που πιστεύω. Ελπίζω μια μέρα ο κόσμος να τα καταλάβει όλα αυτά και να σταθεί απέναντι στον Ερντογάν».

Παναθηναικος – Μονακο Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News