Ερυθρος Αστερας - Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/10)

Ερυθρος Αστερας - Παναθηναικος Live Streaming 13/10

Ερυθρος Αστερας – Παναθηναικος Live Streaming | Crvena Zvezda – Panathinaikos Live Streaming: Δύσκολη αποστολή για τον «εξάστερο» στο Βελιγράδι. Το «τριφύλλι» στη 2η αγωνιστική της Euroleague αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα με στόχο να επιστέψει στις νίκες και παράλληλα να ρίξει βάλσαμο στις πληγές του (20:00).

H ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς προέρχεται από δύο σερί ήττες με Ρεάλ και Άρη στην πρεμιέρα της Euroleague και της Basket League αντίστοιχα. Βασική φιλοδοξία είναι να μην… τριτώσει το κακό! Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού καλείται να λύσει άμεσα το πρόβλημα στην επίθεση, αφού το μόνο θετικό στις δυο τελευταίες εμφανίσεις είναι ότι οι παίκτες παίζουν εξαιρετική άμυνα.

«Αγκάθι» για το προπονητικό επιτελείο αποτελεί η απουσία του Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικάνος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν ακολούθησε την αποστολή στο Βελιγράδι. Αντίθετα, ο Ντέρικ Γουίλιαμς ταξίδεψε στη Σερβία και όλα δείχνουν ότι θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί κανονικά.

O Πονίτκα παραμονή του ματς μίλησε για την κατάσταση που συνάντησε στον Παναθηναϊκό κι έδωσε το σύνθημα προκειμένου οι «πράσινοι» να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Πολωνός φόργουορντ.

«O Παναθηναϊκός αποτελεί για πολλούς παίκτες ένα όνειρο και είμαι ευγνώμων και στην οικογένειά μου που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω πως η ομάδα  πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια, όμως τα πάντα τελειώνουν κάποια στιγμή, τα καλά και τα κακά. Οπότε ελπίζω ότι τα κακά θα τελειώσουν σύντομα».Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Ζορίζεται στο ξεκίνημα και ο Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας στην πρεμιέρα της Euroleague ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Εφες (72-59). Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα (17-14, 18-20, 21-16 και 16-9) και μόνο ο Μπέντιλ είχε διψήφιο αριθμό πόντων (13). Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς απέναντι στην τουρκική ομάδα εκτέλεσαν με 43.8% στα δίποντα, 81% στις ελεύθερος βολές, όμως τα έσπασαν από τα 6.75 με 6/21 και 28%.

Το ρόστερ έχει ανανεωθεί ριζικά από το καλοκαίρι. Οι προσθήκες των Χασάν Μάρτιν, Τζον Χόλαντ, Μπεν Μπέντιλ, Φιλίπ Πετρούσεφ και Νεμάνια Νέντοβιτς είναι οι σημαντικότερες. Πάντως, ο μέχρι πρότινος «πράσινος» σκόρερ δεν θα αγωνιστεί, αφού είναι τραυματίες έτσι η κόντρα Νέντοβιτς εναντίον Παναθηναϊκού αναβάλλεται.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε (63-69) τελευταία φορά στο Βελιγράδι το 2017 και έκτοτε μετράει τρεις σερί ήττες. Πέρσι, το «τριφύλλι» υπέστη διασυρμό με σκορ 81-48, ενώ τα προηγούμενα χρόνια τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες (74-71, 78-73).

Ερυθρος Αστερας – Παναθηναικος Live Streaming: Κεντρικό πρόσωπο ο Ράντονιτς

Ο Ράντονιτς θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης. Υπενθυμίζουμε ότι είχε δύο καταπληκτικές θητείες στον Ερυθρό Αστέρα και οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» σε 5 πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα. Ο Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την επιστροφή του στο Βελιγράδι και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει την επιθετική λειτουργία της. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να σκληρό παιχνίδι. Όπως πάντα παίρνουν ενέργεια από τους φιλάθλους. Παίζουν καλή άμυνα ενώ είδαμε ότι είχαν και ένα πολύ καλό ματς εναντίον της Εφές ενώ νίκησαν και στο τελευταίο ματς στην Αδριατική Λίγκα. Παίζουν με πολύ ενέργεια και με επαφές και πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι σημαντική η άμυνα, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και στην επίθεση.

Παίζουν πολύ καλά στην άμυνα, έχουν μεγάλα κορμιά και είναι δυνατοί στη ρακέτα όπως ο Μπέντιλ και ο Μάρτιν, ενώ απέκτησαν και τον Ραντούλιτσα. Επίσης και ο Μίτροβιτς αποτελεί μία ακόμα επιλογή για εκείνους κάτω από το καλάθι. Έχουν εμπειρία και στα γκαρντ ενώ υπάρχουν και παίκτες που παίζουν καιρό μαζί.

Όπως είπα πρέπει να είμαστε καλοί σε άμυνα και επίθεση και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αυτό είναι είναι πολύ σημαντικό γιατί θα υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση απ’ ότι στα τελευταία ματς».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε παίκτες στο Eurobasket με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ακόμα χημεία: «Φαίνεται ότι είναι δύσκολο όταν υπήρχαν παίκτες στο Eurobasket. Και για εμάς με δεδομένο τον τραυματισμό του Γουόλτερς, είναι δύσκολο. Κάναμε όλοι μαζί μόνο μία προπόνηση 10 λεπτών. Όμως τι να κάνουμε; Πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι».Παναθηναικος Live Streaming

Διαιτητική τριάδα χωρίς προηγούμενα, στη Χάλα Πιονίρ το ματς

H Euroleague γνωστοποίησε τους διαιτητές της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία. Οι τρεις ρέφερι που ορίστηκαν από την Euroleague είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ, Μισέλ Ρόσι και Τζούργκις Λαουριναβίτσιους. Επιπλέον ο Ηλίας Κορομηλάς ορίστηκε στο παιχνίδι της Μονακό κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Στο μικρό γήπεδο του Βελιγραδίου, «Χάλα Πιονίρ» θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστική της Euroleague. Η διοίκηση της σερβικής ομάδας αποφάσισε να δώσει στο ιστορικό, αλλά και ταυτόχρονο μικρότερο γήπεδο του Βελιγραδίου τα πρώτα της παιχνίδια στη διοργάνωση, εκεί που θα υποδεχτεί και το «τριφύλλι» την Πέμπτη.

Αντίθετα στο μεγάλο γήπεδο της πόλης, την «Σταρκ Αρίνα», επέλεξε να δώσει σε όλη τη σεζόν τα ματς της η Παρτιζάν, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού έχει δώσει 10.500 διαρκείας.

Ερυθρος Αστερας – Παναθηναικος Live Streaming: Το μήνυμα του Γκουντάιτις

Αρτούρας Γκουντάιτις σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστική της Euroleague στάθηκε στα κομμάτια του παιχνιδιού που θα κρίνουν τη νίκη. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι, όπως άλλωστε παίζει πάντα ο Ερυθρός Αστέρας. Εμείς θα πρέπει να τους ματσάρουμε και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και έτσι πρέπει να είναι.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια νέα ομάδα με νέο προπονητή. Όπως είπα πρόκειται για μια πολύ physical ομάδα που εστιάζει πολύ στην άμυνά της. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για τα «κλειδιά» του αγώνα: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ και να βρούμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε πόντους και από τις βολές».

Ερυθρος Αστερας – Παναθηναικος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News