Παναθηναικος - Σλαβια Πραγας Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (11/8)

Παναθηναικος - Σλαβια Πραγας Live Streaming

Παναθηναικος – Σλαβια Πραγας Live Streaming | Panathinaikos – Slavia Prague Live Streaming: Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στην Πράγα, και το «τριφύλλι» έχει να ξεπεράσει ένα… Γολγοθά, στον επαναληπτικό με τη Σλάβια στη Λεωφόρο (11/08, 20:30). Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Τσεχία με υψηλές προσδοκίες για ένα θετικό αποτέλεσμα, εν όψει του επαναληπτικού.

Ωστόσο το αποτέλεσμα του αγώνα δεν ήταν αυτό που περίμεναν και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και η απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Παλάσιος στο 40’. Η ήττα με 2-0 από τη Σλάβια ήρθε σχετικά εύκολα στη συνέχεια και καθιστά τον επαναληπτικό εξαιρετικό δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάει το παιχνίδι στην παράταση και με τρία γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση.

Κι αυτό απέναντι σε μία πολύ πιο έτοιμη ομάδα, με περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια των παικτών της. Η Σλάβια έδειξε και την περασμένη Πέμπτη ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το, αρχικό, αριθμητικό μειονέκτημα του Παναθηναϊκού, πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν απειλήθηκε.

Παναθηναικος – Σλαβια Πραγας Live Streaming: Βρίσκει λύσεις παρά τις απουσίες

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να υπερκεράσει σημαντικά εμπόδια για να ελπίζει σε πρόκριση. Εκτός του εις βάρος του σκορ, που πρέπει να ανατρέψει, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος αποβλήθηκε στην Πράγα. Τη θέση του Αργεντινού ως δεξί εξτρέμ αναμένεται να πάρει ο Βαγιαννίδης, ο οποίος έπαιξε και στο πρώτο ματς και τα πήγε πολύ καλά.

Στα ευχάριστα για τον Σέρβο προπονητή του Παναθηναϊκού είναι ότι θα έχει και επιστροφές εν όψει του επαναληπτικού. Ο Μπαρτ Σένκενφελντ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα είναι διαθέσιμος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Στο αρχικό σχήμα θα συμπεριληφθεί και ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ  ήταν στην αποστολή για τον αγώνα στη Τσεχία, αλλά εν τέλει δε χρησιμοποιήθηκε, αφού είχε χάσει αρκετές προπονήσεις και κρίθηκε ανέτοιμος. Ακόμη μία σημαντική προσθήκη θα είναι η ενδεχόμενη συμμετοχή του Σπόραρ στο αρχικό σχήμα. Ο Σλοβένος μπήκε ως αλλαγή στην Πράγα, αλλά ο Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού στη Λεωφόρο, αυξάνοντας από νωρίς την πίεση στους Τσέχους.

«Έχουμε υποχρέωση στον κόσμο μας»

Στη σημασία που θα έχει η έδρα για τον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Σλάβια Πράγας, τονίζοντας πως η ομάδα αισθάνεται υποχρέωση προς τον κόσμο!

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός: «Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού δεν μας δίνει πάρα πολλές επιλογές. Σίγουρα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά αναφορικά με τον τρόπο μας, αλλά και την διάθεσή μας για να βρούμε λύσεις. Οι Τσέχοι έχουν συγκεκριμένο τρόπο που αγωνίζονται. Πρέπει να έχουμε διάθεση, θάρρος αυτά τα 90 λεπτά για να εκμεταλλευτούμε και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος μας».

Το sold out αν φέρνει πίεση στους παίκτες: «Σίγουρα όχι. Και πέρυσι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδινε πάντα θετική ενέργεια στην ομάδα, ακόμη και στις δύσκολες περιόδους. Πιστεύω θα μας δώσει ένα παραπάνω κίνητρο και δεν θα μας δημιουργήσει άγχος».

Συσπειρώθηκε η ομάδα από τη διαιτησία στην Πράγα: «Αποφεύγω να μιλάω για την διαιτησία. Αφιερώνω πολύ περισσότερο χρόνο στο να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη. Ειδικά σε περιπτώσεις που δεν είμαι σίγουρος για μία απόφαση αποφεύγω να την σχολιάζω γιατί εκπροσωπώ ολόκληρη την ομάδα. Η κάρτα που δέχθηκε ο Παλάσιος δεν χρειαζόταν. Ο Σεμπάστιαν δεν εκβιάζει καταστάσεις για να κερδίσει φάουλ ή πέναλτι. Η απόφαση αυτή μας κόστισε ένα πολύ σημαντικό μας παίκτη τόσο για το ματς εκεί όσο και για αύριο. Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι εντελώς διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να είμαστε σοβαροί, ειδικά κόντρα σ’ έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο».

Παναθηναικος – Σλαβια Πραγας Live Streaming: Διαβασμένοι οι «πράσινοι»

Τον τρόπο παιχνιδιού: «Σίγουρα υπήρχαν κάποια τακτικά θέματα στον αγώνα της Τσεχίας. Δεν είχαμε τόσα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία, όσο όταν εμείς είχαμε την μπάλα. Αυτό προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κι αυτή την εβδομάδα. Και η ανάλυση του πρώτου παιχνιδιού μας κατέδειξε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα».

Τη Σλάβια Πράγας: «Είναι μία ομάδα που παίζει με συγκεκριμένο τρόπο και σίγουρα αυτό τους βοηθάει. Δεν πιστεύω πως θα τον αλλάξουν δραστικά. Το θέμα είναι εμείς να μπορέσουμε να είμαστε πιο αποδοτικοί. Να βρίσκουμε περισσότερες λύσεις όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας για να μπορέσουμε να απειλήσουμε. Θέλουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας για να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις. Δεν μπορώ να σας πω και πάντα, αλλά δουλέψαμε αρκετά πάνω σ’ αυτό το κομμάτι αυτή την εβδομάδα».

Τις απουσίες της αντιπάλου: «Δεν είναι δύο απουσίες που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους. Σίγουρα καταλαβαίνετε κι εσείς πως είναι μία ομάδα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει 6 και 7 παίκτες ανάλογα το παιχνίδι που έχει μπροστά της. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν, πάντα υπήρχαν 6-7 αλλαγές στην ενδεκάδα τους, χωρίς να αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού τους. Σίγουρα τόσο ο Σάντος όσο και ο Έβερτον είναι καλοί παίκτες, όμως η Σλάβια έχει λύσεις. Δεν νομίζω όμως πως χρειάζεται να ασχοληθούμε τόσο πολύ με τις απουσίες».

Δύσκολη η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο

Ο αρχηγός της Σλάβια Πράγας, Τόμας Χόλες, αναφέρθηκε στη ζέστη, στην ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, αλλά τόνισε πως η ομάδα του έχει μεγάλο πλεονέκτημα.

Ποιες οι πιθανότητες να προκριθείτε: «Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, έχουμε 2-0 προβάδισμα. Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα, όμως δε θέλω να σχολιάσω με ποσοστά. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να τελειώσουμε αύριο την πρόκριση».

Μπορείτε να προετοιμαστείτε για την ατμόσφαιρα: «Δεν μπορείς να προετοιμαστείς γι’ αυτό. Παίξαμε ανάλογα ματς την περασμένη σεζόν, έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Όταν θα βρεθούμε υπό πίεση και το γήπεδο θα φωνάζει, είναι δύσκολο. Όπως τότε στη ΦέγενορντΌλοι πρέπει να προετοιμάσουν στο κεφάλι τους το γεγονός, να ετοιμάσουν τους εαυτούς τους».

Περιμένεις να κάνει ζέστη: «Ο καιρός είναι παρόμοιος με αυτόν που αντιμετωπίσαμε στο Γιβραλτάρ. Κάνει ζέστη, το καλό είναι πως θα παίξουμε βράδυ. Ο ήλιος έλαμπε στο ματς με τη Σεντ Τζόσεφς σε όλο το ματς. Ελπίζω πως θα είναι καλύτερα εδώ λόγω της σέντρας που είναι αργά. Η ζέστη δημιουργεί σωματικές απαιτήσεις, αλλά νομίζω είμαστε έτοιμοι».

Παναθηναικος – Σλαβια Πραγας Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/11_8_2022_20_30_panathinaikos_slavia_prague/47-1-0-26732

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News