Παναθηναικος - Αρης Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (01/05)

Παναθηναικος - Αρης Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (01/05)

Παναθηναικος – Αρης Live Streaming | Panathinaikos – Aris Live Streaming: Παναθηναϊκός και Αρης διεκδικούν την Κυριακή (19:00) στη Λεωφόρο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League εκτοξεύει το θερμόμετρο στα ύψη!

Το «τριφύλλι» με 51 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μπροστά στο κοινό του του φιλοδοξεί να «σκαρφαλώσει» στην 3η και να ξεπεράσει τους Θεσσαλονικείς. Οι προϋποθέσεις μοιάζουν ιδανικές. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με νέα νίκη (2-0) κόντρα στη Λαμία, λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Η ψυχολογία τους βρίσκεται στο ζενίθ. Και αυτό θέλουν να το επιβεβαιώσουν στο κρίσιμο ματς με τον Αρη. Οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την 4η σερί νίκη τους και να διευρύνουν το αήττητο σερί των 9 παιχνιδιών.Super League Live Streaming

Φέτος οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη τρεις φορές. Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 με σκόρερ τους Παλάσιος, Αϊτόρ. Στο «Βικελίδης», για τα playoffs, «κόλλησαν» στο 0-0, ενώ στην κανονική διάρκεια ο Αρης είχε νικήσει 1-0 με σκόρερ τον Καμαρά.

Παναθηναικος – Αρης Live Streaming: Τα νέα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στη Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Ρούμπεν Πέρεθ, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού μετά το ματς με την Λαμία, να προπονούνται κανονικά και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Άρη.

Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης Διούδης έκανε θεραπεία, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής. Επίσης εκτός έμειναν οι Ζβόνιμιρ Σάρλια και Αχιλλέας Πούγγουρας.

Οι πράσινοι πλέον αναμένεται να κατέβουν με την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και κόντρα στον Άρη. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Κώτσιρας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αϊτόρ, Παλάσιος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

«Είναι ωραίο το συναίσθημα που θα παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Ωστόσο, τώρα μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Αρη και πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι», τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Από τη στιγμή που πρακτικά «σφραγίστηκε» η πρόκριση, ο Σέρβος προπονητής έδωσε ανάσες σε Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδη, Βέλεθ και Ρούμπεν.

Παναθηναικος – Αρης Live Streaming: Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Πκαι η αποστολή για το ματς με τον Άρη

«Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Άρη (1/5, 19:00, «Απόστολος Νικολαΐδης»). Στα θετικά η επανένταξη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στα πλευρά. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Διούδης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο του δεξιού ποδιού, ενώ ατομικό έκαναν οι Σάρλια, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Λούντκβιστ, Αγιούμπ. Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο, τακτική.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με όσους απαρτίζουν την αποστολή του αγώνα με τον Άρη. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ».

Σύνθημα νίκης από Βέλεθ

Τον Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ υποδέχεται την Κυριακή (1/5) στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» σε δηλώσεις που έκανε, αφού αρχικά  αναφέρθηκε στην πρόκριση των «πρασίνων» στον τελικό του Κυπέλλου, όπου και θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο αγώνα σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την έξοδο της στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση στον τελικό: «Είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο το γεγονός ότι θα παίξουμε έναν τελικό μετά από 8 χρόνια. Πολλοί παίκτες μας παίζουν για πρώτη φορά σε τελικό και είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό».

Για το ματς με την Λαμία: «Το ελέγξαμε από την αρχή το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας δεν δημιούργησαν πολλούς κινδύνους και καταφέραμε να σκοράρουμε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, κάτι που μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καθόλου καλός, κάτι που δεν μας βοήθησε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά για μας αυτός είναι άλλος ένας τελικός. Άλλο ένα σημαντικό ματς που πρέπει να κερδίσουμε, στον δρόμο για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Για τον κόσμο της ομάδας και το πόσο σημαντικός είναι: «Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός. Σε όλα τα ματς είναι δίπλα μας και αποτελεί τον έξτρα παίκτη. Στην Λεωφόρο με τον κόσμο μας αποκτούμε μεγάλη δύναμη»

Παναθηναικος – Αρης Live Streaming: Πού βρίσκεται και τι θέλει ο Άρης

Ο Αρης με 53 βαθμούς είναι 3ος στη βαθμολογία και αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν… τελικό! Οι «κιτρινόμαυροι» με ένα θετικό αποτέλεσμα θα πάρουν για τα καλά το πάνω χέρι στη μάχη της Ευρώπης. Υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος έχουν μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Οι δύο σερί νίκες με ΑΕΚ (2-1) στο ΟΑΚΑ και ΠΑΟΚ (1-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Αποτελεί πλεονέκτημα για τους Θεσσαλονικείς ότι θα μπουν στη Λεωφόρο με γεμάτες μπαταρίες, αφού μεσοβδόμαδα δεν είχαν υποχρεώσεις. Το τεχνικό επιτελείο σχεδιάζει εκπλήξεις με στόχο να νικήσει την «πράσινη» άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Χερμάν Μπούργος:

Για τα δημοσιεύματα εκτός Ελλάδας: «Δεν συμφωνώ ότι προσπαθώ να κάνω τον Άρη, Ατλέτικο Μαδρίτης. Εγώ θέλω να φτιάξω τον νέο Άρη, όχι τη νέα Ατλέτικο».

Για το πως κύλησε η σεζόν και με την διακοπή του Πάσχα: «Το μυαλό του προπονητή ποτέ δεν ξεκουράζεται. Πέρασα τις διακοπές μου με προπονήσεις και έχουμε προετοιμαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ψάξουμε την νίκη».

Σχετικά με το ότι ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες από αυτές που συμμετέχουν στα play off: «Σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, την ίδια ένταση και πάθος για να κερδίσουμε και αυτό δημιουργεί τις φάσεις».

Για το αν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Ιτούρμπε, Κουέστα, Σάσα και αν θα είναι διαθέσιμοι για την Κυριακή: «Θα το δείτε και αυτό την Κυριακή».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε αγώνα μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Ελλάδας. «Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Παναθηναϊκός αλλά ο εαυτός μας».

Για το σχέδιο της επόμενης χρονιάς: «Είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε τώρα».

Παναθηναικος – Αρης Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα με ένα κλικ εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/1_5_2022_19_00_panathinaikos_aris/47-1-0-26310

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News