Λαμια - Παναθηναικος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (27/4)

Λαμια - Παναθηναικος Live Streaming

Λαμια – Παναθηναικος | Lamia – Panathinaikos Live Streaming: Επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Σέντρα στο Λαμία-Παναθηναϊκός στις 18:00.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και έχει ως έπαθλο το ένα από τα δύο «εισιτήρια» του τελικού. Οι «πράσινοι» ήταν το απόλυτο αφεντικό του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο, νίκησαν όμως μόνο με 1-0 και άφησαν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, εν όψει της ρεβάνς.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν την κατοχή σε πολύ υψηλά ποσοστά, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες (12-4 τελικές, 13-0 κόρνερ), αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Σαράνοφ. Ο Σέρβος τερματοφύλακας ηττήθηκε μόνο στη φάση του 19’ από τον Ιωαννίδη. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις φώναξε «παρών» και ήταν ο βασικός λόγος που το σκορ παρέμεινε σε τόσο χαμηλά επίπεδα, μαζί με την αστοχία των γηπεδούχων.

Και οι δύο ομάδες έχουν κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος μπροστά τους. Η Λαμία, που στα 12 τελευταία της ματς μετρά 11 ήττες και μόλις μία νίκη, μάχεται για την παραμονή και τη Δευτέρα δοκιμάζεται από τον Αστέρα, στην Τρίπολη. Μία μέρα πριν, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αρη, σε μια κομβική αναμέτρηση για την έξοδο στην Ευρώπη. Για τους «πράσινους», βέβαια, η πρόκριση στον τελικό αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για να επιστρέψουν στη διεκδίκηση ενός τίτλου, οχτώ χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, κόντρα στον ΠΑΟΚ.Super League Live Streaming

Λαμια – Παναθηναικος Live Streaming: Ξεκάθαρος ο Σένκεφελντ

Πήρατε μία καθαρή νίκη στον πρώτο ημιτελικό, όμως σίγουρα θα μπορούσατε να έχετε σκοράρει κι άλλες φορές: «Δώσατε την… απάντηση από μόνοι σας. Είναι αλήθεια. Έπρεπε να έχουμε βάλει δύο με τρία γκολ, αλλά εντάξει. Τώρα πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στον δεύτερο ημιτελικό και να πάμε να τελειώσουμε τη… δουλειά. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Τίποτε λιγότερο…».

Όπως φάνηκε και μέσα στο γήπεδο η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια. Υπάρχει κάτι που να σε «ανησυχεί» για τον δεύτερο αγώνα: «Ποτέ δεν ανησυχώ, όμως θα πρέπει πάντα να είσαι πολύ συγκεντρωμένος μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Η συγκέντρωση. Να πάμε και να σκοράρουμε ένα γκολ νωρίς και εκεί (σ.σ. στην έδρα της Λαμίας) και να χτίσουμε το παιχνίδι μας από εκεί και πέρα».

Σας περιμένει ένας πολύ γεμάτος μήνας με σερί ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ομάδα δείχνει τις τελευταίες εβδομάδες να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πολύ δυνατή και με τη σωστή νοοτροπία: «Συμφωνώ, αλλά σας είπα πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος. Πρέπει να κρατήσουμε και να… προστατέψουμε αυτό το momentum που έχουμε σαν ομάδα. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

Έχετε παίξει κόντρα σε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα και στα playoffs. Θεωρείς πως ο Παναθηναϊκός είναι στην καλύτερη κατάσταση για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να επιστρέψει στα Κύπελλα Ευρώπης: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτό όλη μέρα, όμως στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το αποδείξουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο».

Λαμια – Παναθηναικος Live Streaming: Έτοιμος για πρόκριση

Για τη νίκη με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό με την Λαμία και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να έχει νικήσει με μεγαλύτερο σκορ: «Ναι, είχαμε την ευκαιρία να κλείσουμε το θέμα και να πάρουμε ένα μεγαλύτερο σκορ, απ’ τη στιγμή που κι ο αντίπαλός μας δεν επιτέθηκε καθόλου, σχεδόν δεν σούταρε εναντίον της εστίας μας. Θα είναι δύσκολο και το δεύτερο ματς και στην έδρα τους. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάμε με σοβαρότητα κι εκεί, γιατί έχουμε μία μεγάλη, μεγάλη ευκαιρία για να περάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Για τις ευκαιρίες που έχασε ο Παναθηναϊκός: «Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει κι άλλες φορές, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο διότι κι ο αντίπαλος τερματοφύλακας περιμένει ότι θα δεχθεί πίεση και είναι κι αυτός σε μεγάλη εγρήγορση. Αλλά παίξαμε καλά, δεν απειληθήκαμε, δεν δεχθήκαμε γκολ που ήταν για μένα και το πιο σημαντικό. Ο αντίπαλος περίμενε με δέκα παίκτες πίσω απ’ την μπάλα σε όλο τον αγώνα, εμείς δεν βρήκαμε άλλο γκολ, αλλά παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τον δεύτερο ημιτελικό για να πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν είναι η ομάδα το τελευταίο διάστημα στην καλύτερή της κατάσταση απ’ τις αρχές της σεζόν: «Σίγουρα βελτιωνόμαστε… Από την αρχή της χρονιάς πάντα βελτιωνόμαστε σε κάθε κατάσταση και τώρα χρειάζεται απλά να βγάλουμε και να πάρουμε σαν ομάδα όλη αυτή τη δουλειά που έχουμε κάνει από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε…».

Λαμια – Παναθηναικος Live Streaming: Τι είπε ο Σαραμαντάς

«Κοιτάξαμε να το απολαύσουμε πάνω από όλα. Στο πρωτάθλημα είμαστε σε δύσκολη κατάσταση κι αυτό μας προσθέτει πίεση. Θα ανταποκριθούμε στους τρεις τελικούς που έχουμε. Αυτό έχουμε να κάνουμε.

Το Κύπελλο είναι διαφορετικός θεσμός και κοιτάξαμε να το απολαύσουμε. Κόντρα στον Παναθηναϊκό δείξαμε καλή εικόνα, αν και δεν πήραμε το σκορ που θέλαμε. Θα δώσουμε στη συνέχεια, όπως και με τον Άρη, το 150% για να περάσουμε στον τελικό.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Έχουμε πίεση, αλλά θα αντιμετωπίσουμε τον κάθε αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις. Το Κύπελλο είναι ψυχολογικό κίνητρο για εμάς».

«Άχαστος» απέναντι στη Λαμία

Το «τριφύλλι» μετρά 3/3 νίκες φέτος απέναντι στη Λαμία, αφού πριν το 1-0 του πρώτου ημιτελικού, είχε νικήσει με 3-1 στο ουδέτερο «Πανθεσσαλικό» και με 2-0 στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Συνολικά, στις 7 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί 5 νίκες για τον Παναθηναϊκό και 2 ισοπαλίες.

Οδηγός για τη Λαμία, πάντως, είναι η πρόκριση του 2019, όταν είχε περάσει στα πέναλτι τους «πράσινους» μέσα στην ιστορική τους έδρα, με τις δύο ομάδες να έχουν μοιραστεί τις νίκες, με 1-0 η καθεμία…

Λαμια – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα με ένα κλικ εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/27_4_2022_18_00_lamia_panathinaikos/47-1-0-26256

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News