Παναθηναικος - Λαμια Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (20/4)

Παναθηναικος - Λαμια Live Streaming

Παναθηναικος – Λαμια | Panathinaikos – Lamia Live Streaming: Βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τη Λαμία (19:00) στον πρώτο ημιτελικό. Σέντρα στο Παναθηναϊκός-Λαμία στις 19:00.

Οι «πράσινοι» με την ψυχολογία στα ύψη ύστερα από τη νίκη (1-0) στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω τους το πρωτάθλημα. Και θέλουν να πάρουν σκορ πρόκρισης απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Για το «τριφύλλι» το Κύπελλο αποτελεί ευκαιρία επιστροφής στους τίτλους. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να δει σε καμία περίπτωση σημάδια χαλάρωσης από τους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός της ομάδας σίγουρα θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να δώσει «ανάσες» στους παίκτες που έχουν πιεστεί. Αλλά και για να κρατήσει στην «τσίτα» όλους τους υπόλοιπους.

Στα θετικά της αποστολής, συγκαταλέγεται η επιστροφή του Χουάνκαρ, που είδε την ποινή για την αποβολή του κόντρα στον ΠΑΣ να μειώνεται στο ένα ματς από τα αρχικά τρία. Συνεπώς είναι διαθέσιμος για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Εκτός αποστολής έμεινε για ακόμα μια φορά ο Φεντερίκο Μακέντα.

O Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το «όπλο» της έδρας του σε ακόμη ένα παιχνίδι. Στη Λεωφόρο έχει επτά νίκες στα τελευταία δέκα ματς (7-2-1), ενώ στις έξι από αυτές κράτησε και απαραβίαστη την εστία του. Στον θεσμό, η ομάδα έχει το απόλυτο (2/2) στο γήπεδό της με άνετες νίκες κόντρα σε Βόλο (2-1) και Αναγέννηση Καρδίτσας (4-0).Super League Live Streaming

Παναθηναικος – Λαμια Live Streaming: Ικανοποιημένος ο Γιοβάνοβιτς

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην κάμερα της συνδορμητικής τηλεόρασης: «Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί παίζουμε με μία ομάδα που έχει μία μεγάλη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα και είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε να κάνουμε ένα πειθαρχημένο παιχνίδι, δώσαμε τα πάντα, κυνηγούσαμε κάθε φάση και δίκαια πιστεύω κερδίσαμε σε μία κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος. Κάθε φορά που γεμίζει το γήπεδο έχουμε μεγάλη ευθύνη. Χαίρομαι γιατί ο κόσμος θα φύγει χαρούμενος. Νιώθω ωραία πως είδαν μια μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα και τη νίκη αν και έχουμε ακόμα μπροστά μας πράγματά να πετύχουμε».

Παναθηναικος – Λαμια Live Streaming: Τι είπε ο Κώτσιρας

Ποια είναι τα συναισθήματα σου για τη χθεσινή νίκη που συνδυάστηκε με μία πολύ καλή δική σου εμφάνιση: «Η αλήθεια είναι ότι απόλαυσα τόσο αυτή τη νίκη όσο και γενικότερα την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο. Για πρώτη φορά είδα την Λεωφόρο τόσο γεμάτη. Η κερκίδα είχε παλμό από το πρώτο λεπτό του αγώνα μέχρι το τελευταίο. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί έτσι κρατάμε και τον κόσμο… ζεστό. Τους θέλουμε σε κάθε ματς δίπλα μας, καθώς με την φωνή τους μας βοηθούν πάρα πολύ. Φυσικά αυτό εξαρτάται και κατά μεγάλο βαθμό από εμάς. Πρέπει να παίρνουμε συνεχώς θετικά αποτελέσματα για να τους κάνουμε χαρούμενους κάθε φορά που έρχονται στο γήπεδο».

Σου δίνει μια ώθηση για τη συνέχεια η συμμετοχή σου στο γκολ της νίκης και η γενικότερη καλή εμφάνιση σου: «Στα τελευταία ματς πιστεύω ότι έχω βρει τα πατήματά μου. Όσο περνούν τα παιχνίδια έχω παραπάνω αυτοπεποίθηση και ειδικά στη διαδικασία των πλέι οφ. Προσπαθώ να δίνω σε κάθε παιχνίδι τον καλό μου εαυτό και θέλω στα επόμενα παιχνίδια να έχω ακόμα καλύτερη απόδοση, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Παναθηναικος – Λαμια Live Streaming: Ο κόσμος βοηθάει πολύ

Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Λαμία για το Κύπελλο. Πως το βλέπεις αυτό το ματς: «Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο τέρμα. Την πρόκριση οφείλουμε να την εξασφαλίσουμε από το πρώτο κιόλας ματς, ώστε να μην μπούμε σε άλλες περιπέτειες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, καθώς τα διπλά παιχνίδια πάντα εγκυμονούν κινδύνους».

Είπες πριν για την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πόσο δύναμη θεωρείς ότι δίνει αυτός ο κόσμος στην ομάδα: «Σίγουρα παίρνουμε μεγάλη ώθηση και εμείς οι παίκτες το καταλαβαίνουμε. Μπορεί δηλαδή η ομάδα να έχει… κολλήσει ή να έχει κουραστεί, αλλά με την φωνή του ο κόσμος μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε και να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τους τρεις βαθμούς. Ειδικά σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική».

Με το μυαλό στην παραμονή η Λαμία

Η Λαμία θα επιχειρήσει να κάνει ακόμη μία έκπληξη μετά την πρόκριση επί του Άρη. Βέβαια, πλέον τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά για την ομάδα της Φθιώτιδας, που αδυνατεί να σηκώσει… κεφάλι στο πρωτάθλημα και φλερτάρει με τον απευθείας υποβιβασμό. Η απόσταση από τον Απόλλωνα έχει μειωθεί. Την Κυριακή έχασε εύκολα από τον Ιωνικό (1-0).

Ο Τζιανλούκα Φέστα αναφέρθηκε στην ανάγκη της ανασύνταξης, ωστόσο, η ομάδα του δεν δίνει σημεία ζωής και είναι δεδομένο πως θα έχει δύσκολο έργο. Εκτός έδρας δυσκολεύεται ακόμη περισσότερο. Έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια, στο οποίο πήρε και τη νίκη, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ηττήθηκε χωρίς καν να σημειώσει γκολ!

Παναθηναικος – Λαμια Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/20_4_2022_19_00_panathinaikos_larnia/47-1-0-26206

Δείτε τον αγώνα με ένα κλικ εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News