ΠΑΣ Γιαννινα- Παναθηναικος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (10/4)

ΠΑΣ Γιαννινα- Παναθηναικος Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναικος | PAS Giannina – Panathinaikos Live Streaming: Με ιδιαίτερα ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση στο «Ζωσιμάδες» την προσεχή Κυριακή, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού. Σέντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός στις 19:00.

Oι γηπεδούχοι δε δείχνουν διατεθειμένοι να παρατήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την ευρωπαϊκή έξοδο. Έχουν κάνει τρεις πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής. Ηττήθηκαν στις καθυστερήσεις από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πήραν ισοπαλίες από Ολυμπιακό και Άρη. Μάλιστα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μεταξά πήραν σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα.

Η διαφορά από την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Europa Conference League είναι μόλις πέντε βαθμοί και οι Ηπειρώτες δεν σκοπεύουν να τα παρατήσουν. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πέδρο Κόντε ενδεχομένως και να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «πράσινους». Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιστροφή στο ρόστερ, αφού πρόκειται για τον βασικό φορ της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-1) και μπήκε για τα καλά στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και Άρη δεν έφεραν σε δύσκολη θέση τους «πράσινους», αφού και οι αντίπαλοί τους άφησαν βαθμούς. Η νίκη επί του «δικεφάλου του βορρά» είχε πολύ μεγάλη σημασία. Αφενός γιατί μείωσε τη διαφορά από την 3η θέση στον ένα βαθμό. Αφετέρου γιατί εκτόξευσε την ψυχολογία της ομάδας.Super League Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναικος Live Streaming: Ετοιμος ο Κώτσιρας

«Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη, μετά από δύο ισοπαλίες που είχαμε στα πρώτα δύο παιχνίδια. Κάναμε καλό ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι και θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκη. Όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της. Υπάρχει ένας γερός κορμός, ξέρουμε την φιλοσοφία του προπονητή και νομίζω ότι η ομάδα αρχίζει να παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο. Ξέρει πότε πρέπει να περιμένει, πότε πρέπει να πιέσει και πότε να επιτεθεί. Ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και οι παίκτες που βρίσκονται εκείνη την στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση και το αποτέλεσμα».

Συνεχίζοντας, σημείωσε για το ματς με τον ΠΑΣ: «Πρέπει να πάμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Για να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας, να ανεβούμε κι άλλο στην βαθμολογία ώστε να κυνηγήσουμε μετά και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Να τα δούμε ένα – ένα στη σειρά και να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο νεαρός μπακ, ανέφερε: «Επέστρεψα καλά μετά τον τραυματισμό του. Θέλω να συνεχίσω από εδώ και πέρα σε καλό ρυθμό και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχουμε βάλει».

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναικος Live Streaming: Τι είπε ο Ματέους Βιτάλ

«Από τη στιγμή που έχω συμβόλαιο με την Κορίνθιανς, είναι ξεκάθαρο ότι εξαρτάται απ’ αυτήν. Εγώ είμαι πρόθυμος να επιστρέψω, θέλω πολύ να φορέσω ξανά τη φανέλα μία τέτοιας ομάδας. Παρακολουθώ πάντα το σύλλογο και θα ήθελα να επιστρέψω. Αλλά αν είναι το θέλημα του Θεού να μείνω στην Αθήνα, θα μείνω εδώ. Και θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ προκειμένου να πετύχω σπουδαία πράγματα στον Παναθηναϊκό. 

Όλοι οι παίκτες που περνούν από την Κορίνθιανς κρατούν αυτή τη μικρή θέση στην καρδιά τους εξαιτίας του μεγαλείου της. Οταν ζεις καθημερινά την ομάδα αντιλαμβάνεσαι το μέγεθός της και δεν υπάρχει τρόπος να το εξηγήσεις με λόγια. Ναι, αυτή την περίοδο μπορώ να πω ότι νιώθω πως έχω προσαρμοστεί. Δεν ήταν εύκολο για μένα, ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από τη χώρα μου και ήμουν μακριά από την οικογένειά μου.

Ήταν περίπλοκο, αλλά με βοήθησε να μάθω πώς να το αντιμετωπίσω. Υπάρχει θέμα επικοινωνίας και πρέπει να το διαχειριστείς όπως μπορείς. Οι άνθρωποι στο εστιατόριο βλέπουν ότι δεν μπορείς να τους μιλήσεις, αγχώνονται και μετά αγχώνουν και εμάς», κατέληξε αστειευόμενος. 

 

Εξαιρετικό κλίμα στον Παναθηναϊκό

Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικό πλέον. Φάνηκε άλλωστε από τις αντιδράσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και από τις επευφημίες του κόσμου προς το πρόσωπο του Σέρβου και των ποδοσφαιριστών.

Βέβαια, για να έχει αντίκρισμα η νίκη της περασμένης εβδομάδας, το «τριφύλλι» πρέπει να νικήσει και στους «Ζωσιμάδες». Αυτό πάντως δεν αποτέλεσε εύκολη υπόθεση τα προηγούμενα χρόνια. Η τελευταία φορά που νίκησε στα Γιάννενα τη σεζόν 2015-16 με 3-0. Δηλαδή πριν από έξι χρόνια.

Σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε, οι «πράσινοι» έχουν μία ισοπαλία -την αμέσως επόμενη χρονιά- και τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη συνέχεια. Κι αυτό μόνο στο πρωτάθλημα, γιατί υπάρχουν και δύο ακόμη ήττες για το Κύπελλο. Συνολικά ο Παναθηναϊκός μετράει έξι συνεχόμενες ήττες στην έδρα του ΠΑΣ!

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ένα απρόοπτο επεφύλασσε η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό. Ο Καρλίτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά ούτε και να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, μετά την επιστροφή του Φεντερίκο Μακέντα στις προπονήσεις, παρουσιάζεται ένα νέο πρόβλημα στη γραμμή κρούσης του «Τριφυλλιού». Εκεί που έτσι κι αλλιώς τη φανέλα του βασικού θα κρατήσει ο Φώτης Ιωαννίδης στο ματς των «Ζωσιμάδων».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα με ένα κλικ εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/10_4_2022_19_00_pas_giannina_panathinaikos/47-1-0-26109

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News