ΟΦΗ - Παναθηναικος Live Streaming | OFI - Panathinaikos

ΟΦΗ - Παναθηναικος Live Streaming

ΟΦΗ – Παναθηναικος Live Streaming

ΟΦΗ – Παναθηναικος Live Streaming:

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Τετάρτη το απόγευμα (17:15).

OFI – Panathinaikos Live Streaming

Οι Κρητικοί προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες και δίνουν «μάχη» για να μπουν στην εξάδα. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μέσα στην έδρα της (2-5-3) αντλεί ενέργεια από τον κόσμο της, όμως στις εξέδρες θα υπάρχει ελάχιστος κόσμος λόγω των μέτρων κατά του Covid.

Ο ΟΦΗ είναι αλήθεια ότι ψάχνει τον καλό του εαυτό και διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος με τρεις διαδοχικές ήττες. Το Σάββατο ηττήθηκε στη Λαμία 2-1 δεχόμενος δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο κι ενώ κρατούσε το προβάδισμα από το πρώτο μέρος με το γκολ του Τσιλιανίδη. «Δεν χρειάζεται να πω το πως νιώθουμε, είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν παίρνουμε τίποτα. Παλέψαμε για τη νίκη, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο πάθαμε blackout», υποστήριξε ο Νιόπλιας.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα σοκ (0-1) στη Λεωφόρο με τον Αστέρα, αφού δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Σαν να μην έφτανε αυτό στο φινάλε το πλήρωσε με τον Μπαράλες να σκοράρει με πέναλτι μετά από λάθος του Σάντσες. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» αποχώρησαν από το τερέν με αμέτρητα παράπονα προς τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι του Αστέρα και είχε ακατανόητα σφυρίγματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.Panathinaikos Live Streaming

ΟΦΗ – Παναθηναικος Live Streaming

Πλέον, το «τριφύλλι» δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι καίγεται για την επιστροφή στις νίκες, καθώς η σαββατιάτικη ήττα αποτελεί πισωγύρισμα. Πλέον, νιώθει καυτή την ανάσα του Αστέρα (29β.) και του ΠΑΣ (30β.). Σημαντική για τον Σέρβο τεχνικό η επιστροφή του Βιγιαφάνες στο αρχικό σχήμα, ενώ αποκτήθηκε και ο μέσος Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από τη Χόφενχαϊμ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλησε να σχολιάσει τις διαιτητικές αποφάσεις και στάθηκε στη μέτρια εικόνα της ομάδα του, λέγοντας: «Ήμασταν παγωμένοι στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, βιαζόμασταν και δεν είχαμε ηρεμία. Ακόμα και όταν ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες δεν παίξαμε ορθολογικά και δεν απειλήσαμε».

Από τον Φεβρουάριο του 2015 με σκορ 2-3 έχει να νικήσει ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ. Έκτοτε μετράει μια ήττα (3-1) και τρεις ισοπαλίες (1-1, 0-0, 2-2).

ΟΦΗ – Παναθηναικος Στοιχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΦΗ – Παναθηναικος

ΟΦΗ – Παναθηναικος Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/2_2_2022_17_15_ofi_panathinaikos/47-1-0-25211

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News