Παναθηναικος - Μονακο Live Streaming | Panathinaikos – Monaco

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming

Παναθηναικος – Μονακο Live Streaming

Παναθηναικος – Μονακο Live Streaming

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πληγώσει την Μονακό του Μάικ Τζέιμς; Η απάντηση θα δοθεί την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να υποδέχονται τους Μονεγάσκους στου πλαίσιο της 24ης στροφής της Euroleague (21:00).

Panathinaikos – Monaco Live Streaming

Τo «τριφύλλι» την περασμένη βδομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες. Η επικράτηση με 75-63 κόντρα στην Μπασκόνια συνοδεύτηκε από το θετικό ντεμπούτο του Στέφαν Γιόβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ βελτίωσε στον οργανωτικό τομέα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ενώ και στην κυριακάτικη νίκη κόντρα στον Άρη (103-83), ακολούθησε σε απόδοση τους Νέντοβιτς (28π.) και Έβανς (17π.).

Ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει από τους παίκτες του ανάλογη συνέχεια. Προκειμένου να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας (17ος) της Euroleague και να βελτιώσουν τη συγκομιδή τους (5-15). Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, αποφάσισε να χειρουργηθεί για να ξεπεράσει την ιγμορίτιδα και θα λείψει για αρκετές εβδομάδες.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση του συγκεκριμένου παιχνιδιού και του τρόπου με τον οποίο παίζει ο Άρης. Ήταν μια ιδιαίτερη εβδομάδα για εμάς. Είχαμε μόνο μία μέρα για να προπονηθούμε και να συζητήσουμε τι θα κάνουμε και πώς θα παίξουμε. Λόγω και των πολλών αναβολών, έχουμε πλέον ανά δύο μέρες παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά», τόνισε ο Πρίφτης.panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Μονακο Live Streaming

Η Μονακό (10η με 10-12 ρεκόρ) «καίγεται» για τη νίκη στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της οκτάδας. Οι Μονεγάσκοι στο περασμένο παιχνίδι τους ηττήθηκαν από τη Ρεάλ στην παράταση με 84-90 κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν μια νίκη αυτοπεποίθησης. Κορυφαίος στο συγκεκριμένο ματς για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν ο Ντιαλό με 19 πόντους και ο Μάικ Τζέιμς που μοίρασε 7 ασίστ.

Η γαλλική ομάδα στη φετινή Euroleagueμας έχει αποδείξει ότι κοιτάει κάθε αντίπαλο στα μάτια και μακριά από την έδρα της μετράει 3 σερί επιτυχίες με συνολικά 5 νίκες και 7 ήττες. Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο η Μονακό επικράτησε με 75-63 σ’ ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός ήταν εκνευριστικά άστοχος από την γραμμή των τριών πόντων.

Παναθηναικος – Μονακο Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Μονακο

Παναθηναικος – Μονακο Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/1_2_2022_21_00_panathinaikos_monaco/486-1-0-25195

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News