Παναθηναικος - ΤΣΣΚΑ Μοσχας Live Streaming | Panathinaikos - CSKA

Παναθηναικος - ΤΣΣΚΑ Μοσχας Live Streaming

Παναθηναικος – ΤΣΣΚΑ Μοσχας Live Streaming

Παναθηναικος – ΤΣΣΚΑ Μοσχας Live Streaming

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00), σε ματς για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Panathinaikos – CSKA Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός, μετά τα διαδοχικά προβλήματα που προέκυψαν σε όλες τις ομάδες από τον κορωνοϊό, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Και φιλοδοξεί στο πρώτο παιχνίδι για το 2022, να κοιτάξει στα μάτια την ρωσική «αρκούδα».

Το «τριφύλλι» λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού είδε τα παιχνίδια με Άλμπα Βερολίνου και Ζαλγκίρις να αναβάλλονται. Τελευταίο δείγμα γραφής για τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη στην Euroleague, ήταν η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (65-84). Το συνολικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού είναι πλέον 4-13, ενώ στο Μαρούσι έχει 4-4 και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται βελτίωση σε άμυνα και επίθεση. Γι’ αυτό τον λόγο η διοίκηση προχώρησε στην κίνηση της απόκτησης του Στέφαν Γιόβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ θα ενταχθεί στο ρόστερ μέσα στην επόμενη βδομάδα, διότι ταλαιπωρείται από covid και έρχεται για να δώσει λύσεις τόσο στην οργάνωση, όσο και στην εκτέλεση.Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – ΤΣΣΚΑ Μοσχας Live Streaming

Παράλληλα, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να διακοπεί και ο δανεισμός του Χουγκάζ στον Ιωνικό Νίκαιας. Ο νεαρός φόργουορντ θα επιστρέψει για να βοηθήσει στην γραμμή των ψηλών και να πάρει εμπειρίες με ορίζοντα την επόμενη χρονιά.

Η ΤΣΣΚΑ έχει υψηλές βλέψεις και στην φετινή Euroleague. Το γεγονός ότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 10-7 οφείλεται κυρίως στα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει μακριά από την Μόσχα (4-5). Οι Ρώσοι ταλαιπωρήθηκαν επίσης από τον κορωνοϊό και δεν αγωνίστηκαν με Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα.

Στις 23 Δεκεμβρίου εντοπίζεται το τελευταίο παιχνίδι τους, όπου έχασαν από τη μισή Ρεάλ στη Μαδρίτη (71-65).Οι παίκτες του Ιτούδη φιλοδοξούν απέναντι στον Παναθηναϊκό να ξεκινήσουν αντεπίθεση με προορισμό την προνομιούχο τετράδα, καθώς και το πρόγραμμα του επόμενου διαστήματος κρίνεται βατό.

Η παράδοση της σπουδαίας ευρωπαϊκής αναμέτρησης είναι μοιρασμένη την τελευταία 4ετία στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, ενώ η ΤΣΣΚΑ έχει να χάσει στην Αθήνα από τη σεζόν 2018-19. Στον πρώτο γύρο οι «πράσινοι» ηττήθηκαν εύκολα στην Μόσχα με σκορ 97-77.

Παναθηναικος – ΤΣΣΚΑ Μοσχας Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – ΤΣΣΚΑ Μοσχας

Παναθηναικος – ΤΣΣΚΑ Μοσχας Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/12_1_2022_21_00_panathinaikos_cska_moscow/486-1-0-24893

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News