ΑΕΚ - Παναθηναικος Live Streaming | AEK - Panathinaikos

ΑΕΚ - Παναθηναικος Live Streaming

ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming

ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming:

Το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δεσπόζει την Κυριακή για τη 12η αγωνιστική της Super League (19:30). Οι δύο μονομάχοι υπόσχονται συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ και η δίψα για τη νίκη έχει ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη.

AEK – Panathinaikos Live Streaming

Η ΑΕΚ με τη συμπαράσταση του κοινού της, ψάχνει την πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι και παράλληλα τον τρόπο να παραμείνει με αξιώσεις στο κυνήγι του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζουμε ότι η «Ένωση» στα δύο μεγάλα ματς με τους βασικούς της ανταγωνιστές (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ) μετράει ισάριθμες ήττες. Kαι με δεδομένο ότι βρίσκεται στο -6 από την κορυφή δεν θέλει να… τριτώσει το κακό.

Το ματς αποτελεί πρόκληση και για τον προπονητή της ΑΕΚ, Αργύρη Γιαννίκη. O Έλληνας τεχνικός από τη στιγμή που ανέλαβε την «Ένωση» μετράει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και αναζητεί την παρθενική του επιτυχία σε ντέρμπι.

Το τεχνικό επιτελείo την ΑΕΚ καταστρώνει επιθετικό πλάνο με στόχο να βάλει δύσκολα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν βασικοί οι Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Σέρχιο Αραούχο και Στέφαν Τσούμπερ, συγκεντρώνει πλέον αυξημένες πιθανότητες! Με δεδομένο ότι ο Ελβετός επιθετικός έδειξε να βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε.  Panathinaikos Live Streaming

ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει στροφές και οι τρεις διαδοχικές νίκες (2 στο πρωτάθλημα με Λαμία, Παναιτωλικό και μια στο Κύπελλο με Βόλο) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Το «τριφύλλι» φιλοδοξεί να διευρύνει το σερί για να πλησιάσει ακόμα περισσότερος την τριάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ευχάριστο δίλλημα στην επίθεση. Ο Μακέντα (3 γκολ) έχει φορμαριστεί, ενώ πανέτοιμος είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Καρλίτος (8 γκολ). Επίσης, ο Σέρβος προπονητής βλέπει τους Βιγιαφάνες, Αϊτόρ, Παλάσιος να έχουν βρει τον καλό τους εαυτό και ετοιμάζει εκπλήξεις μεσοεπιθετικά.  

Τα ντέρμπι με γηπεδούχο την ΑΕΚ συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες με σφικτά σκορ. Την τελευταία τριετία στο ΟΑΚΑ η «Ένωση» μετράει μόλις μια νίκη (1-0), τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία (0-0, 1-1, 1-1) και οι «πράσινοι» επικράτησαν πέρυσι 1-2.   

ΑΕΚ – Παναθηναικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – Παναθηναικος

ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming | Links

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/5_12_2021_19_30_aek_panathinaikos/47-1-0-24443

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News