Μπαγερν - Παναθηναικος Live Streaming | Bayern - Panathinaikos

Μπαγερν - Παναθηναικος Live Streaming

Μπαγερν – Παναθηναικος Live Streaming

Μπαγερν – Παναθηναικος Live Streaming

Νέα δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Παναθηναϊκό στο Μόναχο με την Μπάγερν την Πέμπτη (18/11, 21:30) στην ολοκλήρωση της διαβολοβδομάδας για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Bayern – Panathinaikos Live Streaming

Το «τριφύλλι», μετά τη νέα ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας (17η θέση) με 2 νίκες και 8 ήττες και πλέον μετά από 4 σερί αποτυχίες αναζητεί αντίδραση για να βάλει τέλος στον κατήφορο.

Ο προβληματισμός είναι έντονος, τόσο για τον Δημήτρη Πρίφτη, όσο και για παίκτες κλειδιά. Απέναντι στους Λιθουανούς οι «πράσινοι» είχαν εκ νέου απογοητευτική εικόνα σε άμυνα και επίθεση και ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Μέικον που πέτυχε 21 πόντους.

Ο Παπαπέτρου για ένα ακόμα ματς ανέλαβε αμέτρητες πρωτοβουλίες, όμως έμεινε σε ρηχά νερά με αποτέλεσμα μετά το τέλος της αναμέτρησης να ζητήσει συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας.
«Αναλαμβάνω την ευθύνη ως ο παίκτης που είμαι τα περισσότερα χρόνια στην ομάδα. Δεν παίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Είναι μία δύσκολη περίοδος, όμως δεν παραιτούμαστε. Πρέπει να αλλάξουμε για την ομάδα και για τον κόσμο μας. Αξίζουμε καλύτερη εικόνα. Δεν φταίει κανένας προπονητής, ούτε καμία τακτική. Ζητάω συγνώμη από τους φιλάθλους μας», υποστήριξε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.
 Panathinaikos Live Streaming

Μπαγερν – Παναθηναικος Live Streaming

Από την πλευρά του ο Πρίφτης, συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα και να εκτελέσουμε καλύτερα. Χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω, όπως ένα σουτ, δυο καλύτερες άμυνες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάμε στο επόμενο ματς, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα».

Η Μπάγερν με 4 νίκες και 6 ήττες σε 10 αγωνιστικές δεν παρουσιάζει την εξαιρετική εικόνα που εμφάνισε την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, οι παίκτες του Τρινκέρι μέσα στο Μόναχο (2-2) κοιτάνε όλους τους αντιπάλου στα μάτια και δεν παρατάνε τα παιχνίδια. Μάλιστα, την Τετάρτη οι Βαυαροί νίκησαν με 71-63 τη Φενέρμπαχτσε παίζοντας εξαιρετικά στο τελευταία δεκάλεπτο. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε και Κόρεϊ Ουόλντεν με 16 πόντους.

Το «τριφύλλι» από τη σεζόν 2018/19 μετράει 2 ήττες και μια νίκη (75-87 τον Νοέμβριο του 2019) μέσα στο Audi Dome του Μονάχου.

Μπαγερν – Παναθηναικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Μπαγερν – Παναθηναικος

Μπαγερν – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News