ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming | Panathinaikos - Villeurbanne

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

Το βράδυ της Παρασκευής (29/10) ολοκληρώνεται η 2η «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής κλείνει με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό (2-4) και την Βιλερμπάν (4-2) στο ΟΑΚΑ (21.00).

Panathinaikos – Villeurbanne Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο επέστρεψε στις νίκες, αλλά έκανε μία… χαψιά την κάτοχο του τίτλου (95-69) Εφές, με τον Ντάριλ Μέικον να πραγματοποιεί εξωπραγματική εμφάνιση. Ο Αμερικάνος γκαρντ σημείωσε 34 πόντους με 9/12 τρίποντα σε ούτε 25 λεπτά συμμετοχής και έβλεπε το αντίπαλο καλάθι σαν… βαρέλι. Ο Μέικον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην Euroleague με 18 πόντους μέσο όρο. Ο Αμερικάνος θα αναλάβει και πάλι πρωτοβουλίες στην επίθεση.

Επίσης, απέναντι στην Εφες ο Παπαγιάννης «έγραψε» double-double με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και o Νέντοβιτς. Ο Σέρβο ολοκλήρωσε το ματς με 17 π., έχοντας απόλυτη ευστοχία (3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 5/5 βολές) σε 19’. Το θετικό για τον Δημήτρη Πρίφτη ήταν ότι είδε τους παίκτες του να παίζουν και σπουδαία άμυνα με πρωτεργάτες τους Πέρι, Παπαγιάννη, Ρος.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια πείνα και την ίδια θέληση σε άμυνα και επίθεση. Είναι πολύ physical ομάδα, που παίζει με επαφές, ταχύτητα και έχει μεγάλο κίνητρο. Τα αποτελέσματά τους δείχνουν ότι είναι μια ομάδα που θα ξεχωρίσει», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης. Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

Η Βιλερμπάν προέρχεται από σπουδαία νίκη (70-68) με την ΤΣΣΚΑ. Οι Γάλλοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο παρκέ του Αστρομπάλ, προηγήθηκαν από το ξεκίνημα και με οδηγό την… ασφυκτική τους πίεση στην άμυνα κλείδωσαν τα ατού των Ρώσων.

Για την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ εξαιρετικός ήταν ο γκαρντ Οκόμπο (14 π., 4 ρ., 3 ασίστ), ο σέντερ Γ. Φαλ (12 π., 10 ρ.) και ο σκόρερ Ντέιβιντ Λάιτι (10 π., 6 ρ.).

Η Βιλερμπάν μέσα στο ΟΑΚΑ βλέπει εφιάλτες και στις δύο τελευταίες επισκέψεις της μετράει ισάριθμες ήττες (88-71 και 100-88) από τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα ζωντανά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News