ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Baskonia - Panathinaikos

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην διαβολοβδομάδα της Euroleague με εκτός έδρας αποστολή στη Βιτόρια. Την Τρίτη (21.30) το «τριφύλλι» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής θα ψάξει την πρώτη εκτός έδρας νίκη με αντίπαλό την Μπασκόνια. Ματς σε μια έδρα που παραδοσιακά αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Baskonia – Panathinaikos Live Streaming

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη (με 1 νίκη και 1 ήττα στην Euroleague) μετά την επική ανατροπή την περασμένη Πέμπτη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε φιλοδοξεί επί ισπανικού εδάφους να συνεχίσει τα βήματα προόδου που εμφάνισε με τους Τούρκους. Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού για το ματς με την Μπασκόνια δεν υπολογίζει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα από το NBA, Γιόγκι Φερέλ. Παίκτης ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Πέμπτη.

Το πλεονέκτημα για τον Πρίφτη είναι ότι με τη Φενέρ είδε τον Νέντοβιτς να ανεβάζει στροφές και τους παίκτες του να παρουσιάζουν μαχητικότητα πάνω στο παρκέ. Panathinaikos Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

«Περιμένουμε ένα physical παιχνίδι με μεγάλη πίεση. Θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε απέναντι στην άμυνά τους ώστε να μην κάνουμε λάθος πάσες και να μην της δώσουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να προσέξουμε τον Γκεντράιτις που είναι καλός σουτέρ, αλλά και τους Φοντέκιο,  Μαρίνκοβιτς, Μπάλντγουϊν», δήλωσε ο Πρίφτης, ενώ για τον Νέντοβιτς, συμπλήρωσε:

«Το βασικό είναι να είναι υγιής και κάποια στιγμή θα έχει σταθερή απόδοση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μας βοήθησε πολύ στην επιθετική μας λειτουργία κόντρα στη Φενέρ η παρουσία του Νέντοβιτς. Δουλεύει σκληρά και σε σύντομο διάστημα θα φτάσει στο γνωστό επίπεδο».

Η Μπασκόνια έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στην Euroleague με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Ήττες από Μιλάνο (64-78) στην Βιτόρια και Ολυμπιακό (75-50) στο ΣΕΦ. Ο προπονητής Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος τη σεζόν 14-15 ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καλείται να βρει λύσεις στην επίθεση. Αυτό αφού στα δυο πρώτα ματς παρουσίασε άσχημα ποσοστά.

Οι «πράσινοι» μέσα στη Βιτόρια με αντίπαλο την Μπασκόνια έχουν να κερδίσουν από τη σεζόν 2016-17 (σκορ 63-72) κι έκτοτε μετράνε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια (93-72, 86-77. 85-84).

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News