ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming | Panathinaikos - Virtus Bologna φιλικό

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming

Βαριά ήττα με 55-83 υπέστη ο Παναθηναϊκός στον ημιτελικό του Magenta Super Cup κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Θετικό δείγμα για τους πράσινους στο α’ ημίχρονο. Εξαφανίστηκαν απρόσμενα στο δεύτερο.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Έτσι πήραν το προβάδισμα στο τέλος της α’ περιόδου με 19-16.

Panathinaikos – Virtus Bologna Φιλικό

Ισόπαλη έληξε η β’ περίοδος (16-16) με τον Δημήτρη Πρίφτη να παρατάσσει συντηρητικά το Τριφύλλι. Φάνηκε να δίνει μπόλικο χρόνο συμμετοχής στο νεαρό, Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες σε κορυφαίο επίπεδο.

Για ακόμη μια φορά, την έκπληξη έκανε ο Λεωνίδας Κασελάκης. Αυτό καθώς ολοκληρώνοντας το πρώτο μισό της αναμέτρησης με 11 πόντους και μπόλικη δουλειά στην άμυνα.

Στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο και το +3 για εκείνον μετετράπη σε +21 για τους Σέρβους. Το Τριφύλλι δέχτηκε 32π. στο πρώτο μέρος και άλλους τόσους μόνο στην 3η περίοδο.

Μάλιστα, ο Ερυθρός Αστέρας φάνηκε να «φουλάρει» ιδιαίτερα, μετά τον τραυματισμό του Άαρον Ουάιτ, για τον οποίο δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη ο Οκάρο.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν τυπικού χαρακτήρα με τον Πρίφτη σίγουρα, να έχει να πει πολλά στους παίκτες του για την κατάρρευση στο β’ μέρος. Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Πρίφτης): Πέρι 8 (2), Παπαγιάννης 4, Μποχωρίδης 5 (1), Καββαδάς 8, Παπαπέτρου 5 (1), Κασελάκης 13 (2), Ουάιτ, Φλόιντ 4, Αβδάλας, Έβανς 2, Μαντζούκας 4, Σαντ Ρος 2.

Ερυθρός Αστέρας (Ντέγιαν Ράντονιτς): Λαζάρεβιτς 7, Ουόλτερς 7, Ουσκόκοβιτς, Νταβίντοβατς 2, Μίτροβιτς 11, Λάζιτς 6, Κάλινιτς 13 (1), Χόλινς 8, Ιβάνοβιτς 12 (2), Ουάιτ 9, Κούζμιτς 6, Τσίρμπες 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming | Links:

Εδώ παίζουν Live όλα τα φιλικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News