ΜΙΛΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Milan – Panathinaikos

ΜΙΛΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΜΙΛΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΜΙΛΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming:

Φιλικό προετοιμασίας με… άρωμα από το ένδοξο ευρωπαϊκό παρελθόν του, δίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μίλαν απόψε στην Τεργέστη (14/08, 21:30).

Οι «πράσινοι» προσπαθούν να αποκτήσουν ομοιογένεια και να βελτιώσουν το παιχνίδι τους μέσα από δυνατά φιλικά. Στο τελευταίο, έμειναν στο 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ στην επιστροφή τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μετά από 1.192 ημέρες. Η εμφάνιση άφησε ανάμικτα συναισθήματα, καθώς φάνηκε ότι το σύνολο του Γιοβάνοβιτς είναι ανέτοιμο και χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες.

Βέβαια, από την άλλη είχε διαστήματα στα οποία κυριάρχησε, δημιούργησε αρκετές φάσεις και θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά στο σκορ εφόσον ήταν πιο αποτελεσματικό στα τελειώματα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο (ο Καμπετσής το γκολ στο 49’).. Panathinaikos Live Streaming

ΜΙΛΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Φιλικό

Αγωνιστικά, ο Σέρβος προπονητής δεν υπολογίζει για την σπουδαία συνάντηση με την Μίλαν, τους Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Κουρμπέλη και Μπεκ. Όλοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Στο μεταγραφικό μέτωπο αναμένονται εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα, τόσο στις αφίξεις όσο και στις αναχωρήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογιώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Μακέντα, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος, Σιδεράς, Σάρλια.

Από την πλευρά της, η ιταλική ομάδα διανύει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της και το φιλικό του Σαββάτου αποτελεί την πρόβα τζενεράλε πριν από την σέντρα του καμπιονάτο. Οι «ροσονέρι» παρότι έχασαν τον βασικό τερματοφύλακα Ντοναρούμα, τον αντικατέστησαν επάξια τον Μενιάν (πρωταθλητής Γαλλίας με την Λιλ), ενώ απέκτησαν τους Ζιρού-Τομόρι από την Τσέλσι.

Milan – Panathinaikos Live Streaming

Μοναδικό σοβαρό πρόβλημα για τον Στέφανο Πιόλι η απουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με την επιστροφή του να τοποθετείται τον επόμενο μήνα. Μέχρι στιγμής στα τρία πιο σημαντικά φιλικά που έδωσε η ομάδα του Ιταλού προπονητή, δεν κατάφερε να κερδίσει, μετρώντας τρεις ισοπαλίες.

ΜΙΛΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΜΙΛΑΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΜΙΛΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Links

https://olympiakos-livetv.gr/streaming/Milan-Panathinaikos

https://naijagrin.com/watch-milan-vs-panathinaikos-live-stream/

Εδώ παίζουν Live όλα τα φιλικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News