ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ Live Streaming | Panathinaikos – APOEL

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ Live Streaming:

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με παρουσία κοινού δίνει το βράδυ της Τρίτης ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχονται στην Λεωφόρο τον ΑΠΟΕΛ (10/08, 21:00), σε ακόμα ένα δυνατό τεστ πριν από την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην Ελλάδα.

Στο τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παρουσίασε βελτίωση, όμως δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά τα λάθη στην αμυντική λειτουργία. Πάντως, στο 2-2 με την Λοκομοτίβα, η εικόνα της ήταν η καλύτερη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, σε σχέση με όλα τα προηγούμενα ματς. Ζητούμενο η δημιουργία «χημείας» στα μετόπισθεν και η απαλοιφή των ατομικών λαθών, που επιφέρουν πολλές φάσεις στον αντίπαλο.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την κυπριακή ομάδα, δεν αναμένονται πολλά «πειράματα», καθώς η πρεμιέρα της Super League πλησιάζει και ο Σέρβος τεχνικός θέλει να καταλήξει στην πρώτη βασική ενδεκάδα της σεζόν.Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ Φιλικό

Μεταγραφικά, οι συζητήσεις με τον αριστερό εξτρέμ είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα (δεν έχει δοθεί όνομα στην δημοσιότητα). Παράλληλα, φαίνεται να προχωράει και το θέμα του κεντρικού χαφ. Αυτές είναι οι δύο περιπτώσεις που «καίγεται» να κλείσει η διοίκηση του «τριφυλλιού».

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε παρόμοια φάση με τον Παναθηναϊκό την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Πέρσι, η χρονιά ήταν κάκιστη με την ομάδα να μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οι αλλαγές στο ρόστερ είναι αρκετές (12 ήρθαν, 8 έφυγαν), με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να ετοιμάζει δοκιμές στο βασικό σχήμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live όλα τα φιλικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News