ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Θες Ευρώπη; Απόδειξη…

Υποχρεωμένος να σοβαρευτεί και να αποφύγει τα λάθη που τον οδήγησαν ως εδώ είναι αυτή την φορά ο Παναθηναϊκός που παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ το ματς της χρονιάς (21/4, 21.30).

AEK – Panathinaikos Live Streaming

Ποιος να περίμενε πριν 15 μέρες όταν ο Παναθηναϊκός νικούσε 3-0 τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και προσπερνούσε την ΑΕΚ στη βαθμολογία ότι θα ακολουθήσουν δύο καταστροφικές εβδομάδες…

Οι ήττες από Ολυμπιακό και Άρη έφεραν και πάλι στον Παναθηναϊκό σε πολύ δύσκολη θέση και στο -5 από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και το θέμα είναι ότι πλέον δεν υπάρχει επιστροφή… Οι πράσινοι με οποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα διατηρήσει η θα αυξήσει την διαφορά, επί της ουσίας θα πουν αντίο.

Όμως ας φροντίσουν αυτή τη φορά να είναι συγκεντρωμένοι και μείνουν… 11 μέσα στο γήπεδο ως το τέλος για να νικήσουν και να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση. Η νίκη του τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ πληρώνει με 4.25. Panathinaikos Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι αν επικρατήσει της ΑΕΚ θα την πλησιάσει στους δύο πόντους θα την έχει εντός έδρας στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ και απομένουν πέντε παιχνίδια… Ασφαλώς και είναι εφικτό το σενάριο για την Ευρώπη, όμως το αποτέλεσμα στο αθηναϊκό ντέρμπι μοιάζει προαπαιτούμενο. 

Είναι θετικό ότι σε δύο παιχνίδια ως τώρα μέσα στη σεζόν ο Παναθηναϊκός έχει μία νίκη (1-3 στο ΟΑΚΑ) και μια ισοπαλία (1-1 στην Λεωφόρο) χωρίς να έχει χάσει από τους κιτρινόμαυρους. Η ισοπαλία που δεν κάνει στο τριφύλλι, αλλά θα το κρατήσει ζωντανό για τα άλλα 5 ματς, δίνεται στο 3.20.

Η ΑΕΚ τη περασμένη αγωνιστική δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε τον Αστέρα 3-1 με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/64jFC9PN

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News