ΤΣΣΚΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΤΣΣΚΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός: Να σώσει οτιδήποτε, αν σώζεται…

Μετά το «χαστούκι» στην Αγία Πετρούπολη ο Παναθηναϊκός μετακινήθηκε στην Μόσχα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

CSKA – PANATHINAIKOS Live Streaming

Υποχρεωμένος να μαζέψει τα… κομμάτια του και να κλείσει με αξιοπρέπεια τη σεζόν είναι ο Παναθηναϊκός, που παίζει το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι και κλείνει τη σεζόν για πρώτη φορά εκτός των πλέι οφ μετά από 13 χρόνια…

Οι πράσινοι μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθούν. Στην Μόσχα ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη η οποία έχει ήδη προκριθεί  και θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ την Φενέρμπαχτσε του Κοκόσκοφ.Live Streaming Παναθηναϊκός

ΤΣΣΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ζωντανά

Η ομάδα του Όντετ Κάτας θα πρέπει να εμφανιστεί μεταμορφωμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και να εκμεταλλευτεί την χαλαρότητα που θα έχουν οι Ρώσοι. Αν ο Παναθηναϊκός πιάσει στον ύπνο την ΤΣΣΚΑ και πάρει τη νίκη στο φινάλε της σεζόν έχει απόδοση 5.25!

Το ματς είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και αυτό αναμένεται να δώσει πολλούς πόντους, μιας και οι άμυνες δύσκολα θα πρωταγωνιστήσουν… Πολύ πιθανό το σενάριο να μπουν πάνω από 162 πόντοι (over 161.5) με απόδοση 1.86.

Στη τελευταία του επίσκεψη στην «Μέγκασπορτ» Αρένα της Μόσχας τον Γενάρη του 2020, ο Παναθηναικός είχε νικήσει την ΤΣΣΚΑ στην παράταση με σκορ 102-106.

ΤΣΣΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΤΣΣΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΤΣΣΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ θα δεις το ΤΣΣΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ζωντανά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News