ΖΕΝΙΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΖΕΝΙΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΖΕΝΙΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΖΕΝΙΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Ζενίτ – Παναθηναϊκός: Να μην γίνει του…. Κάουνας!

Με στόχο να εμφανιστεί αξιοπρεπής στην… αγγαρεία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Ρωσία κόντρα στη Ζενίτ, σε εξ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (12/4, 20.00).

ZENIT – PANATHINAIKOS Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός έχει αποχαιρετήσει ήδη την Ευρωλίγκα μένοντας μετά από χρόνια εκτός των πλέι οφ. Οι πράσινοι ωστόσο, είναι η μοναδική ομάδα που χρωστάει δύο παιχνίδια, το αποψινό με την Ζενίτ στην Αγιά Πετρούπολη και άλλο ένα με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα που θα γίνει τη Τετάρτη.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στον αγώνα με την Ζαλγκίρις την προηγούμενη αγωνιστική και ανεξάρτητα από την βαθμολογική του θέση είναι υποχρεωμένος να εμφανιστεί σοβαρός. Αν καταφέρει το «διπλό» στην Αγία Πετρούπολη ο Παναθηναϊκός, έχει απόδοση 5.70!

Η ομάδα του Όντετ Κάτας στο μεσοδιάστημα έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στο Λαυριο όπου νίκησε με ευκολία με 105-69.Live Streaming Παναθηναϊκός

ΖΕΝΙΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ζωντανά

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό βέβαια η Ζενίτ έχει τεράστιο κίνητρο καθώς παίζει τελικό πρόκρισης σε αυτό το παιχνίδι! Συγκεκριμένα η ομάδα των πρώην πράσινων Τσάβι Πασκουάλ, Μάνου Παπαδόπουλου και Ντέιβιντ Ρίβερς με νίκη επί του Παναθηναϊκού μπαίνει στα πλέι οφ και με ήττα μένει εκτός και τη θέση της παίρνει η Βαλένθια!

Έτσι θεωρείτο δεδομένο ότι η Ζενίτ θα μπει αποφασησμένη να νικήσει το παιχνίδι, αλλά αναπόφευκτα θα έχει και το άγχος του «πρέπει». Στη περίπτωση που σημειωθούν μέχρι 156 πόντοι συνολικά στο ματς (under 156.5 πόντοι) δίνει στοιχηματικά 1.91.  

Στην προϊστορία, ο Παναθηναϊκός έχει παίξει  μόνο μία φορά στην Αγία Πετρούπολη με την Ζενίτ για την Ευρωλίγκα. Αυτό συνέβη στις 24 Οκτωβρίου του 2019, όπου το τριφύλλι επικράτησε 79-89.

ΖΕΝΙΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΖΕΝΙΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΖΕΝΙΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ θα δεις το ΖΕΝΙΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ζωντανά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News