ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έχει τον τρόπο να του την… ξανακάνει!

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ στην Σούπερ Λίγκα (11/4, 19:30).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το εμφατικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους στο «Καραϊσκάκη». Ασφαλώς και το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Όμως αν υπάρχει μία ομάδα φέτος στην Ελλάδα που νίκησε τον Ολυμπιακό και μπορεί να το ξανακάνει, αυτή είναι ο Παναθηναϊκός… Το «διπλό» του τριφυλλιού μάλιστα στο «αιώνιο» ντέρμπι πληρώνει 6.40!

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα τη περασμένη αγωνιστική να προσπεράσει την ΑΕΚ πλέον βρίσκεται σε θέση ευρωπαϊκών εισιτηρίων, την οποία πρέπει να κρατήσει ως το τέλος!Live Streaming Παναθηναϊκός

«Όπως όλες τις εβδομάδες η αφοσίωσή μου θα είναι περισσότερο από ό, τι περιμένω. Ξέρω ποιοι είμαστε. Ανυπομονώ να παίξω με τον αντίπαλό μας. Η καρδιά μου επιθυμεί αυτόν τον αγώνα και δεν φοβάμαι να είμαι σε αυτόν τον δρόμο. Θέλω αυτή η πίεση να μου δώσει κίνητρο για να φτάσω στο μάξιμουμ», έγραψε ο Μολό!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ λάιβ στρίμινγκ

Οι πράσινοι θα έχουν επιπλέον λύσεις στο Φάληρο και ειδικά του Βέλεθ που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, ο Λάζλο Μπόλονι δύσκολα θα αλλάξει αλλά πράγματα στην ενδεκάδα, πλην του Ισπανού.

Η συνταγή θα είναι η γνωστή με την ομάδα να παρατάσσεται στιβαρή και έτοιμη να φαρμακώσει στην κόντρα τον αντίπαλο. Κι όλα αυτά με την τριάδα Βιγιαφάνιες – Μακέντα – Χατζηγιοβάννη να βρίσκεται σε τρελά κέφια! Παρεμπιπτόντως το σκορ 0-1 στοιχηματικά στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δίνει 14.00!!!

Οι πράσινοι νίκησαν με 2-1 τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο για την κανονική περίοδο στις 14 Φεβρουαρίου. Οδηγός ενόψει του σημερινού το τελευταίο διπλό του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη. Το αλησμόνητο του 2015, το περίφημο 0-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/TJnuWCvS

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News