ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Ακόμα μια καλή εμφάνιση και φυσικά νίκη!

Να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση και τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα, για την 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (19/3, 21:00).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

Με δεδομένη την… άβολη και πρωτόγνωρη θέση στην οποία βρίσκεται να μην κυνηγάει θέση στα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται σε μία σειρά από πράγματα. Να παίζει ωραίο μπάσκετ να βελτιώνεται σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και να αφήσει υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε η έλευση του Μάριο Χεζόνια έχει φέρει άλλη αύρα στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ ως τώρα 10-17 και σε αυτά τα 7 παιχνίδια που απομένουν οφείλει να μαζέψει όσες περισσότερες νίκες μπορεί και να είναι αξιοπρεπής. Όταν μιλάμε μάλιστα για αντιπάλους σαν τον κακό φετινό Ερυθρό Αστέρα, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι η νίκη μόνο δεν αρκεί, αλλά πρέπει να συνοδευτεί από καλό θέαμα. Το ενδεχόμενο να σημειώσει ο Παναθηναϊκός 83 ή και περισσότερους πόντους, (over 82.5 πόντοι) έχει απόδοση 2.01.Live Streaming Παναθηναϊκός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Ζωντανά

Οι Σέρβοι από τη δική τους πλευρά μετά από 8 συνεχόμενες ήττες κατάφεραν να νικήσουν 92-81 την ουραγό Χίμκι. Μετρούν στην Ευρωλίγκα 8 νίκες και 21 ήττες έχοντας παίξε όλα τα παιχνίδια ως τώρα. Αν ο Παναθηναϊκός κρατήσει τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι τους 70 πόντους (under 70.5 πόντοι) -πράγμα που πέτυχε απέναντι στην Μακάμπι-  έχει απόδοση 2.25.

Η προϊστορία των αγώνων των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ είναι καταπράσινη! Συγκεκριμένα στα 10 τελευταία ματς στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχει 9 νίκες, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε  μόλις 1 φορά. Η νίκη του Παναθηναϊκού με προβάδισμα από το ημίχρονο δίνει 1.53.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming | Links

Εδώ θα δεις το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ζωντανά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News