ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Superleague 2020/21

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Pas Giannina – Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Τώρα η νίκη είναι υποχρέωση

Ανεπανάληπτο στραπάτσο υπέστη ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο κύπελλο και το λιγότερο που πρέπει να κάνει στους Ζωσιμάδες είναι η επιστροφή στις νίκες (6/3, 19:30).

Pas Giannina – Panathinaikos Live Streaming

Μία πιθανότητα υπήρχε για να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο φέτος ο Παναθηναϊκός. Ακόμα και την «έκαψε» με δύο ήττες με το ίδιο σκορ από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος τον φέρνει και πάλι αντιμέτωπο με το τριφύλλι.

Πλέον με το κύπελλο να μην υπάρχει, στη κουβέντα οι πράσινοι έχουν ως μονόδρομο την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω των πλέι οφ. Η  νίκη του τριφυλλιού στα Ιωάννινα πληρώνει με 2.50.

Ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ισοπαλία με σκορ 1-1. Αυτό σε ένα ματς που του δόθηκε η ευκαιρία να νικήσει αλλά έκανε δώρο στην Ένωση το γκολ της ισοφάρισης.  Οι πράσινοι όχι μόνο δε νικάνε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουν χάσει και τη συνοχή στα μετόπισθεν που ήταν το πλεονέκτημα τους. Live Streaming Παναθηναϊκός

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ζωντανά

Όπως και να έχει την τρέχουσα εβδομάδα συνέβησαν πολλά. Η μοναδική λύση για να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση είναι η νίκη του τριφυλλιού επί του ΠΑΣ και μάλιστα εμφατικά ώστε να «ξεπλυθεί» σε ένα βαθμό η ντροπή του κυπέλλου. Το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να νικήσει με προβάδισμα από το ημίχρονο έχει απόδοση 4.00.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που έγινε στις 12 Δεκεμβρίου στην Λεωφόρο Αλέξάνδρας το τριφύλλι είχε επικρατήσει με σκορ 2-0 του ΠΑΣ. 

Ο Μπόλονι ανέφερε:

«Είναι ένα άλλο παιχνίδι, αν και τα προβλήματα με τον ΠΑΣ αφήνουν τα ίχνη τους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε.

Αν μπορέσουμε να έχουμε την εξυπνάδα να καταλάβουμε που είμαστε ισχυρότεροι από τον ΠΑΣ, θα είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι με αυτές τις συνθήκες που έχουμε τον έναν αγώνα μετά τον άλλο, πρέπει να έχουμε απλές λύσεις για να μην περιπλέξουμε περισσότερο τα πράγματα».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/zddxbWst

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News