ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Superleague 2020/21

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Panaitolikos – Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming:

Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, χωρίς άγχος ο Παναιτωλικός

Με το σημαντικό παιχνίδι Παναιτωλικού-Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (22/2, 19:30).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει πολύ γρήγορα στον τόπο του «εγκλήματος». Δηλαδή στο γήπεδο του Αγρινίου όπου δέχτηκε τη περασμένη εβδομάδα το πιο ηχηρό χαστούκι το τελευταίο δίμηνο. Αυτό δεν ήταν άλλο από το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ (ήττα 2-1).

Οι πράσινοι όμως κοιτάνε μπροστά, ο Λάζλο Μπόλονι επιστρέφει στη λογική του πρωταθλήματος όσον αφορά την ενδεκάδα και όλοι γνωρίζουν ότι με νίκη, το τριφύλλι θα ανέβει στους 44 βαθμούς και την 3η θέση από κοινού με ΑΕΚ και Άρη. Και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού έχει απόδοση 1.95.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει απουσίες κυρίως στα στόπερ και στην μεσαία γραμμή, αλλά θα επαναφέρει όλον τον υπόλοιπο  βασικό κορμό που έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός τρέχει ένα σερί 7 νικών και δύο ισοπαλιών και η τελευταία ήττα, ήταν στην Τούμπα στις 20 Δεκεμβρίου. Έτσι, με συγκέντρωση και οδηγό τη σφιχτή άμυνα ο Παναθηναϊκός θέλει να ελέγξει και να πάρει το παιχνίδι. Η πιθανότητα οι πράσινοι να επικρατήσουν και να σημειωθούν μέχρι 2 γκολ στο ματς (2 & under 2.5) δίνεται στο 3.40. Live Streaming Παναθηναϊκός

Panaitolikos – Panathinaikos Ζωντανά

Ο Παναιτωλικός από τη πλευρά του ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα  για να πάρει βαθμολογική ανάσα αλλά και ψυχολογική ώθηση ενόψει των πλέι άουτ. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μετρά τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στη τελευταία πεντάδα αγώνων και μετά τη νίκη της Λαμίας επί του Απόλλωνα έπεσε στη προτελευταία θέση της Σούπερ Λίγκας.

Η έλευση των Καρέλη και Μπαρμπόσα έχει δώσει ποιότητα και εμπειρία στον Παναιτωλικό και όλοι στο Αγρίνιο εκτιμούν ότι η ομάδα θα ξεκινήσει να παίρνει αποτελέσματα και στο τέλος θα παραμείνει στην κατηγορία. Η νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει απόδοση 5.00, ενώ η ισοπαλία που είναι πιο πιθανή βρίσκεται στο 3.45.

Στη πρόσφατη προϊστορία υπάρχουν τρεις ισοπαλίες, δύο νίκες του Παναθηναϊκού και μία επικράτηση του Παναιτωλικού, στα παιχνίδια των δύο ομάδων στο Αγρίνιο. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι πράσινοι νίκησαν 2-1 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ στις 29 Νοεμβρίου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/vKa1xdNf

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News