Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming | Superleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming | Panathinaikos – Olympiakos Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming:

Το απόλυτο ντέρμπι την ημέρα των… ερωτευμένων!

Το ελληνικό «κλάσικο» διεξάγεται στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (14/2, 19:30).

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming

Ένα παιχνίδι που κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες είναι ντέρμπι, είναι αυτό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Φέτος η συγκυρία είναι ακόμη καλύτερη, καθώς οι δύο ομάδες είναι οι πιο φορμαρισμένες στο πρωτάθλημα αυτό το διάστημα.

Ο Ολυμπιακός που είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα προέρχεται από 8 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Συνολικά στη Σούπερ Λίγκα οι ερυθρόλευκοι μετρούν 18 νίκες και 3 ήττες και θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί. Η επικράτηση του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας έχει απόδοση 1.65.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκούρασε τους βασικούς κόντρα στον Άρη για το κύπελλο, έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη (2-1) και την εικόνα τους, αλλά απέναντι στον Παναθηναϊκό αναμένεται να επιστρέψει στους λεγόμενους βασικούς, με σχηματισμό φυσικά το 4-3-3.

Ο Πορτογάλος τεχνικός «μέτρησε» τους πράσινους στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη και έχει προειδοποιήσει τους παίκτες του ότι πρέπει αυτή τη φορά να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση τους  και να μπουν δυνατά. Το σενάριο να προηγηθεί ο Ολυμπιακός από το πρώτο μέρος και να νικήσει στο ντέρμπι προσφέρεται στοιχηματικά στο 3.00. Live Streaming Παναθηναϊκός

Panathinaikos – Olympiakos Ζωντανά

Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός διάγει μακράν την καλύτερη του «φόρμα» μέσα στη σεζόν. Τη περασμένη αγωνιστική έφυγε από το Περιστέρι με το εντυπωσιακό 2-3. Παράλληλα μετρά τον τελευταίο 1.5 μήνα 6 νίκες και δύο ισοπαλίες παραμένοντας αήττητος το 2021!

Οι πράσινοι έχουν αποδείξει ότι κόντρα στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες παρουσιάζονται πολύ συγκεντρωμένοι και βρίσκουν τον τρόπο να παίρνουν και αποτελέσματα. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός στο 2ο ημίχρονο του Καραϊσκάκη ήταν η ομάδα που ταλαιπώρησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τον Ολυμπιακό και έχασε στα σημεία με σκορ 1-0. Το ενδεχόμενο νίκης του Παναθηναϊκού το βρίσκουμε στο 4.35!

Ο Λάζλο Μπόλονι πλην των Κουρμπέλη και Μπουζούκη που λείπουν εδώ και καιρό δεν έχει σημαντικά προβλήματα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ τη Πέμπτη στα Ιωάννινα δεν έγινε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες, αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός είχε ήδη αφήσει εκτός αποστολής ενόψει Ολυμπιακού τους Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Σέκεφελντ και Διούδη.

Σε ότι αφορά τη πρόσφατη προϊστορία των αιώνιων ντέρμπι με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, στα πέντε τελευταία παιχνίδια δύο νίκες έχει ο Παναθηναϊκός δύο ματς ήρθαν ισόπαλα  και σε ένα επικράτησε ο Ολυμπιακός.

Για τους λάτρεις της στατιστικής, 14 Φεβρουαρίου έχει ξαναγίνει το «κλάσικο» το 2013. Τότε με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1. Αν η ιστορία επαναληφθεί, τότε προσφέρει 6.50!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News