Βόλος - Παναθηναϊκός Live Streaming | Superleague 2020/21

Βόλος - Παναθηναϊκός Live Streaming

Βόλος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Βόλος – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Περνάει με κεκτημένη ταχύτητα το τριφύλλι!

Από την έδρα του Βόλου καλείται να περάσει ο Παναθηναϊκός στην 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (27/1, 15:00).

Βόλος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Να συνεχίσει τον δρόμο που έχει χαράξει το τελευταίο διάστημα θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πάρα τα μαζεμένα θετικά αποτελέσματα έχει ακόμη απόσταση να καλύψει λόγω του τραγικού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα (5ος με 31 βαθμούς).

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι προέρχεται από την νίκη επί του ΟΦΗ με σκορ 2-0, που ήταν η 4η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Επιπρόσθετα, οι πράσινοι έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους για 5 σερί παιχνίδια, καθώς είχε προηγηθεί η λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα. Το διπλό του τριφυλλιού στον Βόλο πληρώνει 2.20.

Η αποστολή για Βόλο:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.Live Streaming Παναθηναϊκός

Βόλος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η συνταγή θα είναι η γνωστή. Ο Panathinaikos που θέλει για ένα ακόμη ματς να δώσει προτεραιότητα στο ανασταλτικό κομμάτι και να χτυπήσει κάθε αδυναμία του αντιπάλου στα μετόπισθεν. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει σε αυτό το παιχνίδι τους Σέκεφελντ-Αλεξανδρόπουλο. Οι δύο παίκτες εκτίουν ποινή καρτών. Από την άλλη, τα νέα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν τελευταία στην ενδεκάδα (Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης, Μολό) έχουν αυξήσει τις επιλογές του Μπόλονι. Το διπλό του Παναθηναϊκού με προβάδισμα από το ημίχρονο έχει απόδοση 3.50.

Η ομάδα του Βόλου είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 23 πόντους και προέρχεται από το σπουδαίο διπλό. Επικράτησε στα Ιωάννινα 1-0 επί του ΠΑΣ. Στο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το αποτέλεσμα ήταν το 1-1. Το σενάριο να περάσει ο Παναθηναϊκός με το αγαπημένο του τελευταία 0-1 δίνει 5.90!

Βόλος – Παναθηναϊκός Στοίχημα στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Βόλος – Παναθηναϊκός

Βόλος – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

shorturl.at/dizAQ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News