Αρης ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 28-6-2020

Αρης ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 28-6-2020

Αρης ΠΑΟΚ Live Streaming: Αποκλείστηκαν την Τετάρτη από το Κύπελλο και οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα, όπου ο γηπεδούχος Άρης με καλά αποτελέσματα μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην τέταρτη θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη μονομαχία του για την δεύτερη θέση και το εισιτήριο του Champions League.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι παίζουν την ίδια ημερομηνία, 28 Ιουνίου, που πριν από 50 χρόνια είχαν βρεθεί αντίπαλοι στον τελικό του Κυπέλλου. Εκείνον του 1970, όπου ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ 1-0. Χρειάστηκε να περάσει ακριβώς μισός αιώνας, για να ξαναπαίξουν στις 28 Ιουνίου!

Ο Άρης

Πήρε ισοπαλία από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και επιστρέφει στην έδρα του, όπου την Τετάρτη έχασε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, που κρατούσε στα χέρια του μέχρι τις καθυστερήσεις! Με αντίπαλο πάλι την ΑΕΚ.

Έχουν μπει 12 γκολ στα παιχνίδια του, τέσσερα σε κάθε ένα. Μαζί με το Κύπελλο, με την επανέναρξη των αγώνων έχει και στα πέντε παιχνίδια του από τέσσερα γκολ!

Νίκησε τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, μοναδική του νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Έχασε τα πέντε από τα 11 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ είχε μια ήττα στα 12 προηγούμενα. Είναι αθροιστικά τα 23 παιχνίδια με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο.

Έχει δύο νίκες στα 11 τελευταία επίσημα, αυτή με τον ΟΦΗ και το «διπλό» στον Ατρόμητο, που του χάρισε την πρόκριση στο Κύπελλο. Με την ΑΕΚ στο Κύπελλο υπολογίζεται ισοπαλία, το σκορ της παράτασης.

Έβαλε τρία γκολ στον ΟΦΗ, αφού δεν είχε πετύχει περισσότερα από δύο γκολ μετά το 4-2 επί του ΠΑΟΚ.

Αρης ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 28-6-2020

Στην κανονική περίοδο
Από τις οκτώ νίκες στην κανονική περίοδο, στις επτά προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Μόνο με την Ξάνθη νίκησε χωρίς να έχει προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Πέτυχε σε τρία παιχνίδια του από τέσσερα τουλάχιστον γκολ, κάτι που είχε κάνει από το 1998-99.

Μέχρι την ήττα του από την ΑΕΚ εντός έδρας στις 16 Φεβρουαρίου, είχε ένα σερί 16 αγώνων πρωταθλήματος, που δεν έχανε εντός και δεν νικούσε εκτός.

Έκανε δέκα ισοπαλίες, μόνο η Λαμία είχε περισσότερες. Οι δύο ισοπαλίες είναι εντός έδρας και οι οκτώ εκτός.

Ο Άρης εντός έδρας

Ξεκίνησε με νίκη επί του ΟΦΗ τα πλέι οφ, αφού είχε χάσει τα δύο τελευταία της κανονικής περιόδου στην έδρα του, από την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.
Είχε κερδίσει τα τέσσερα αμέσως προηγούμενα και δεν είχε χάσει στα επτά διαδοχικά. Ήταν οι πρώτες ήττες για τον Μίκαελ Ένινγκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έχει δηλαδή δύο ήττες στα 10 τελευταία.
Για όλες τις διοργανώσεις δεν έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία στην έδρα του, δύο φορές με τον Ατρόμητο και δύο με την ΑΕΚ. Νίκησε μόνο τον ΟΦΗ

Για το πρωτάθλημα δεν πέτυχε γκολ στην έδρα του μόνο με την ΑΕΚ. Έχει σκοράρει στα 13 από τα 14 εντός έδρας.

Αρης ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 28-6-2020

Ο ΠΑΟΚ

Αποκλείστηκε την Τετάρτη από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και μετά από τρεις διαδοχικές κατακτήσεις θα λείπει από τον τελικό. Αν δεν κάνει καλύτερο αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό αυτή την αγωνιστική χάνει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ, μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Έχασε δύο φορές στην έδρα του από τον Ολυμπιακό και έφερε ισοπαλία εκτός έδρας με την Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό.

[the_ad id=”309113″]

Έχει χάσει τέσσερα από τα 13 τελευταία για το πρωτάθλημα, αφού δεν είχε χάσει τα 51 προηγούμενα.

Δεν έβαλε γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια για τα πλέι οφ. Είχε να μην σκοράρει σε δύο διαδοχικά από τον Οκτώβριο του 2016, 118 αγώνες από τότε. Επέστρεψε στα γκολ με τον ΟΦΗ.

Δεν έχει βάλει γκολ στα τέσσερα από τα οκτώ τελευταία, ενώ είχε βάλει γκολ και στα 56 προηγούμενα!
Έφερε με τον Παναθηναϊκό 0-0 μετά από 86 παιχνίδια. Το προηγούμενο ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 με τον Απόλλωνα.

Έχει δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία, αλλά είναι οι μοναδικές δύο στα 17 τελευταία.

Κράτησε το «μηδέν» με τον Παναθηναϊκό, αφού είχε δεχτεί γκολ και στα τέσσερα προηγούμενα. Τώρα έχει δεχτεί στα πέντε από τα έξι τελευταία.

Στα 20 τελευταία παιχνίδια μόνο τρεις φορές δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στα τρία τελευταία για το πρωτάθλημα δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Αρης ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 28-6-2020

Στην κανονική σεζόν

Στις 4 Ιανουαρίου έχασε από τον Άρη, σταματώντας ένα σερί 51 αγώνων πρωταθλήματος χωρίς ήττα! Τελικά έχασε τρία παιχνίδια στην κανονική περίοδο.

Στην ήττα από με τον Παναθηναϊκό, έχασε και ένα ακόμα σερί. Δεν σκόραρε μετά από 56 διαδοχικούς αγώνες με γκολ! Δεν μπόρεσε να τα κάνει 57, όσο είναι το ρεκόρ στην ιστορία της Α’ Εθνικής και το κατέχει ο Παναθηναϊκός, που τον εμπόδισε!

Τερμάτισε δεύτερος στην κανονική περίοδο, ενώ έχει ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών (εκκρεμεί προσφυγή του στο CAS).
Στην κανονική περίοδο μπήκαν 73 γκολ στα παιχνίδια του, περισσότερα από κάθε άλλης ομάδας.

[the_ad id=”309113″]

Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας

Έκλεισε το πρωτάθλημα με ισοπαλία στην Ξάνθη και ξεκίνησε με ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, αφού αμέσως πριν δεν είχε ισοπαλία σε έξι παιχνίδια.

Έχει χάσει δύο από τα έξι τελευταία, με Άρη και Παναθηναϊκό. Δεν είχε χάσει 25 διαδοχικά παιχνίδια αμέσως πριν, ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Α’ Εθνική/Super League. Του το σταμάτησε ο Άρης.

Στις 2 Φεβρουαρίου δεν σκόραρε στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό. Είχε βάλει γκολ σε 35 διαδοχικά παιχνίδια εκτός έδρας, που είναι απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας. Καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Το ίδιο συνέβη και στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, αφού ήλθε 0-0.

Έχει κερδίσει δύο από τα έξι τελευταία εκτός έδρας, ενώ είχε πέντε νίκες στα έξι προηγούμενα.

Μεταξύ τους

Στις 4 Ιανουαρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης γκρέμισε το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ, αλλά σταμάτησε και ένα σερί σε μεταξύ τους παιχνίδια. Μάλιστα του έβαλε τέσσερα γκολ μετά από 20 χρόνια.
Ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος στα 11 προηγούμενα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, δέκα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Από αυτά βέβαια ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει τρία, καθώς τα άλλα οκτώ ήταν ισόπαλα.

Η προηγούμενη νίκη του Άρη είναι στις 3 Οκτωβρίου 2010 μέσα στην Τούμπα, 1-0 με γκολ του Χαβίτο στο 76’. Ήταν η σεζόν που η ομάδα του Ραούλ Κούπερ είχε κάνει την πορεία στο Europa League μέχρι τους «32». Τότε ήταν και η τελευταία φορά, που ο Άρης νικούσε σε διαδοχικά παιχνίδια τον ΠΑΟΚ.

Έχουν να παίξουν μήνα Ιούνιο από το 1973, τότε 3 Ιουνίου Άρης – ΠΑΟΚ 1-2 (26’ πέναλτι Καπερνέκας – 35’ σουτ, 82’ σουτ Παρίδης).

[the_ad id=”309153″]

Μεταξύ τους με τον Άρη γηπεδούχο

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης είχε να νικήσει από το Μάιο του 2010, 3-2 τότε για τα πλέι οφ, ενώ είχε νικήσει και τον Μάρτιο του ίδιου μήνα 2-0 για την κανονική διάρκεια. Από το Μάιο του 2010 ακολούθησαν τέσσερις ισοπαλίες με γηπεδούχο τον Άρη και η νίκη με 2-1 του ΠΑΟΚ στο προτελευταίο παιχνίδι, μέχρι να νικήσει τον Ιανουάριο ο Άρης μετά από δέκα χρόνια!

Ο ΠΑΟΚ έχει μια νίκη στα 10 τελευταία στην έδρα του Άρη, με τα δύο γκολ του Πρίγιοβιτς τον Οκτώβρη του 2018, ενώ πέντε ματς έχουν έλθει ισόπαλα και τέσσερα να έχει πάρει ο Άρης.

Η ιστορία

Νίκες Άρη: 29

Ισοπαλίες: 40

Νίκες ΠΑΟΚ: 44

Με γηπεδούχο τον Άρη
Νίκες Άρη: 20

Ισοπαλίες: 23

Νίκες ΠΑΟΚ: 13

Τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου
22.09.2019: ΠΑΟΚ – Άρης 2-2
(6’ κεφαλιά Λέο Μάτος, 90’ σουτ Μίσιτς – 4’ σουτ Ιντέγε, 87’ σουτ Ματίγια. Στο 67’ κόκκινη Λέο Μάτος του ΠΑΟΚ. Στο 71’ κόκκινη Λούκας Σόσα του Άρη)
04.01.2020: Άρης – ΠΑΟΚ 4-2
(17’ σουτ Λάρσον, 41’ κεφαλιά Φραν Βέλεθ, 47’ κεφαλιά Ρόουζ, 70’ σουτ Λούκας Σόσα – 10’ σουτ Σφιντέρσκι, 77’ σουτ Λέο Μάτος)

Λινκς για το παιχνίδι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News