Παναθηναϊκός – Λαύριο Live Streaming

Παναθηναϊκός – Λαύριο Live Streaming

Παναθηναϊκός – Λαύριο Live Streaming

Παναθηναϊκός – Λαύριο Live Streaming

  • 22/01/2018 – 19:00
  • ΟΑΚΑ, Αθήνα
  • Cosmote Sport 4

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ το Λαύριο, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο της regular season.

Στην έδρα που παραμένει αήττητη στο ελληνικό Πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός θέλει σήμερα απέναντι στο Λαύριο να επιστρέψει στις νίκες. Το Τριφύλλι θέλει να φτιάξει την ψυχολογία του αλλά και να στείλει μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει της κρίσιμης ευρωπαϊκής συνέχειας.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα να διατηρήσουν το αήττητο ρεκόρ τους στο φετινό πρωτάθλημα. Με νίκη, άλλωστε, θα έχουν κάνει το 13Χ13 και θα πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις αναμετρήσεις με Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό, της ερχόμενης εβδομάδας.

Το ευχάριστο για τον Καταλανό προπονητή είναι πως θα έχει όλα τα… όπλα στη «φαρέτρα» του, με τους «πράσινους» να προχωρούν και σε μια αλλαγή, καθώς ο Κένι Γκάμπριελ πήρε τη θέση του Ματ Λοτζέσκι στο ρόστερ του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός Superfoods και Λαύριο Megabolt θα αναμετρηθούν για 5η φορά στο πλαίσιο της Stoiximan.gr Basket League. Στις τέσσερις που προηγήθηκαν, οι «πράσινοι» έκαναν το 4/4 αντιμετωπίζοντας δυσκολίες μόνο στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Λαύριο, στην προπέρσινη σεζόν.

Στα δύο ματς του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός Superfoods έφτασε με μεγάλες διαφορές στην επικράτηση…

*Την περίοδο 2015-16 με 94-56 (Ουίλιαμς 17 – Μπολντς 19)

*Την περίοδο 2016-17 με 85-64 (Μπουρούσης 20 – Πάντερ και Έβανς 12).

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος!

Στην πρώτη 20άδα ο Τζέιμς Γκιστ

Ένα αξιοσημείωτο στατιστικό στοιχείο από την σημερινή αναμέτρηση είναι ότι το σημερινό θα είναι το υπ’ αριθμόν 141 παιχνίδι του Τζέιμς Γκιστ στο πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός θα μπει στην πρώτη 20άδα των ξένων με τα περισσότερα παιχνίδια στη Stoiximan.gr Basket League, ισοφαρίζοντας τον Αγγλο Άντριου Μπετς και τον Δανό Μίκαελ Άντερσεν.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Σώμος, Συμεωνίδης, Τζιοπάνος.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4 HD

Παναθηναϊκός – Λαύριο Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.youtube.com/watch?v=ISA-8Zp6Qjw

http://ifirstrowus.eu/watch/616906/1/watch-panathinaikos-vs-lavrio.html

http://live.livewidget.net/streamvideo10/panathinaikos-vs-lavrio-live-stream-4571155.html

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News