Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» η πρώτη αποστολή για Κρίστιανσεν
Ο Κρίστιανσεν πλησιάζει στην επιστροφή του, όμως στον Παναθηναϊκό προχωρούν προσεκτικά, με το ευρωπαϊκό ματς απέναντι στην Μπόρατς να ξεχωρίζει.
Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του Κρίστιανσεν, χωρίς πάντως να υπάρχει πρόθεση να επισπευστούν τα πράγματα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο παίκτης ανεβάζει ρυθμούς και πλησιάζει στην πλήρη επανένταξή του, όμως αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ έχει ήδη διαθέσιμες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Γιώργο Κυριακόπουλο και Ανάς Σαλάχ-Εντίν, κάτι που επιτρέπει στο τεχνικό επιτελείο να μην πιέσει την επιστροφή του Κρίστιανσεν.
Πιο πιθανό σενάριο αποτελεί η παρουσία του στην αποστολή για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Εκεί μπορεί να γίνει το πρώτο βήμα επιστροφής στην αγωνιστική καθημερινότητα, ακόμη κι αν δεν πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής.
Η λογική του Παναθηναϊκού είναι να ενταχθεί σταδιακά, ώστε πρώτα να αποκτήσει ξανά επαφή με τις απαιτήσεις ενός επίσημου αγώνα και στη συνέχεια να αρχίσει να παίρνει λεπτά.
Το θετικό για τον Νίστρουπ είναι ότι σύντομα αναμένεται να έχει ακόμη μία επιλογή διαθέσιμη στην αριστερή πλευρά της άμυνας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βοτανικός: «Έκλεισε το deal για την ονομασία του νέου γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Η Ισπανίδα καλλονή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Telekom Center Athens (pics)
- Γουόκερ: «Μου αρέσει ο Ναν, ίσως κάποτε στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη φωτογράφιση του Ναν - Γιατί φωτογραφήθηκε χωριστά
- Οριστική εξέλιξη: Η κατάσταση Φαλ και Ρογκαβόπουλου ενόψει Φενέρμπαχτσε