ΑΕΚ - Άρης Live Streaming | Superleague 2020/21

ΑΕΚ - Άρης Live Streaming

ΑΕΚ – Άρης Live Streaming

ΑΕΚ – Άρης Live Streaming:

Με κίτρινο φόντο και έπαθλο την 2η θέση!

Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Άρης. Η Ένωση θέλει να αυξήσει τη διαφορά από την 3η θέση και οι θεσσαλονικείς να την προσπεράσουν στη βαθμολογία (7/2, 19:30).

ΑΕΚ – Άρης Live Streaming

Μπορεί ο στόχος της πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου να έγινε πράξη για την ΑΕΚ. Όμως μία ήττα δεν παύει να είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Έτσι η Ένωση καλείται να αφήσει πίσω της όσα συνέβησαν στη Ριζούπολη. Και φυσικά να πάρει μία νίκη που θα την εδραιώσει στην 2η θέση και το +4 από ΠΑΟΚ και Άρη. Το σενάριο νίκης της ΑΕΚ έχει απόδοση 1.92. 

Οι κιτρινόμαυροι έχασαν στο ματς με τον Απόλλωνα τον Γαλανόπουλο που είχε για άλλη μια φορά ραντεβού με την ατυχία και υπέστη κάταγμα ωμοπλάτης. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μετρά 12 νίκες 4 ήττες και 4 ισοπαλίες και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες εντός έδρας ειδικά με έναν αντίπαλο που είναι ανταγωνιστής της στην βαθμολογία.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΕΚ – Άρης Live Streaming

Από την άλλη ο Άρης προκρίθηκε εμφατικά στο κύπελλο με 2η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο όμως είχε χάσει την περασμένη αγωνιστική της Σούπερ λίγκας και μάλιστα με ενατροπή(2-1). Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ με τους Μήτρογλου και Μπρούνο στην αποστολή και αισιοδοξούν ότι θα αποδράσουν με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ. Η νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ δίνει 4.20.

Η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στην Αθήνα τη τελευταία δεκαετία κινείται μεταξύ νικών της ΑΕΚ και ισοπαλιών.  Η πιο πρόσφατη επικράτηση του Άρη καταγράφεται ακριβώς πριν 10 χρόνια το 2011!Live Streaming

ΑΕΚ – Άρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – Άρης

ΑΕΚ – Άρης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News