Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2020/21

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ Live Streaming

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Live Streaming

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Live Streaming:

Για τη πρόκριση η ΑΕΚ, για την αρνητική παράδοση ο Απόλλων Σμύρνης!

Με έπαθλο τη πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ κοντράρονται στη Ριζούπολη (4/2, 19:30), στο επαναληπτικό του 2-0 της Ένωσης στο ΟΑΚΑ.

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Live Streaming

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου εμφανίστηκε σοβαρή στο Ηράκλειο και νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ. Έτσι, άφησε πίσω της την ήττα-σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα απόνερα που αυτή άφησε στην ομάδα.

Πλέον η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να καθαρίσει την πρόκριση επί του Απόλλωνα. Όχι όμως προστατεύοντας το υπέρ της 2-0, αλλά παίζοντας για να νικήσει. Άλλωστε για την AEK ακολουθεί την Κυριακή σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη και όσο λιγότερη ενέργεια καταναλώσει στη Ριζούπολη, τόσο το καλύτερο για την ίδια. Η νίκη της ΑΕΚ με προβάδισμα στο σκορ από το ημίχρονο έχει απόδοση 2.00.Παναθηναϊκός Νέα

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Live Streaming

Για τον Απόλλωνα είναι ξεκάθαρο ότι ο θεσμός του κυπέλλου δεν αποτελεί προτεραιότητα, καθώς η παραμονή στην μεγάλη Κατηγορία είναι το νο1 ζητούμενο.  Το 2-0 που ηττήθηκαν οι κυανόλευκοι στο πρώτοι ματς δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Βέβαια ο Γιώργος Παράσχος θα ήθελε  ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να φτιάξει το κλίμα στην ομάδα μετά τις τρεις σερί ήττες στη Σούπερ Λίγκα. Η πιθανότητα να κάνει την μεγάλη έκπληξη ο Απόλλωνας και να επικρατήσει της ΑΕΚ προσφέρεται στο 11.50!

Στη πρόσφατη  προϊστορία των αναμετρήσεων Απόλλων-ΑΕΚ υπάρχουν μόνο νίκες της Ένωσης  και ισοπαλίες, με τη τελευταία νίκη του Απόλλωνα να καταγράφεται στον Ιανουάριο του 2000!  Αν σημειωθούν μέχρι δύο γκολ στο παιχνίδι (under 2.5) τότε πληρώνει στοιχηματικά  με απόδοση 1.71.Live Streaming

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News