ΟΦΗ - ΑΕΚ Live Streaming | Superleague 2020/21

ΟΦΗ - ΑΕΚ Live Streaming

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming

Σπουδαίας σημασίας παιχνίδι είναι αυτό που ανοίγει το πρόγραμμα της Κυριακής για την Σούπερ Λίγκα, όπου ΟΦΗ φιλοξενεί στο Ηράκλειο την ΑΕΚ (31/1, 15:00).

Με κοινό παρανομαστή τις ήττες τους εντός έδρας τη περασμένη αγωνιστική ρίχνονται στην… μάχη του Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ και η ΑΕΚ.

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming

Οι Κρητικοί είναι σε τρομερά δύσκολη θέση και ενδεικτικό αυτού είναι οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες που την έχουν καθηλώσει στους 19 βαθμούς. Έτσι ο Γιώργος Σίμος και οι παίκτες του ψάχνουν απεγνωσμένα ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα γυρίσει το τσιπάκι και υπό αυτή την έννοια έχουν την ευκαιρία μπροστά τους… Η νίκη του ΟΦΗ έχει απόδοση 4.75!

Για την ΑΕΚ τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, όμως η ήττα στο ΟΑΚΑ από τον ΠΑΣ Γιάννενα ήταν… τρικλοποδιά στα σχέδια του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός έφερε  έναν διαφορετικό αέρα στην ομάδα και φυσικά τα θετικά αποτελέσματα, αλλά τώρα πρέπει να επαναφέρει το καλό αμυντικό πρόσωπο.Παναθηναϊκός Νέα

OFI – AEK Live Streaming

Η Ένωση είναι στην 3η θέση με 37 βαθμούς στην Σούπερ Λίγκας  και μοναδικό στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Το «διπλό» των κιτρινόμαυρων στο Ηράκλειο προσφέρεται στοιχηματικά στο 1.79.

Από το 2018 και έπειτα που ο ΟΦΗ επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα οι δύο ομάδες έχουν παίξει τρία παιχνίδια στο Ηράκλειο. Η φιλοξενούμενη ΑΕΚ έχει δύο νίκες και ο ΟΦΗ μία, ενώ όποιος επικρατεί δεν δέχεται γκολ! Αν επαναληφθεί αυτό το στατιστικό στοιχείο (σ.σ. να σκοράρει μόνο η μία ομάδα) τότε επιβραβεύει στοιχηματικά με 1.83.Live Streaming

Καλύτερη εμφάνιση από την τελευταία αναμένει ο Χιμένεθ, που δήλωσε:

«Θέλω να ξέρετε πως όλοι μας κάνουμε λάθη. Και εγώ είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη και πολλές φορές λειτουργώ με φόρτιση και εν θερμώ. Να ξέρετε πως δεν έχω κάτι με κανέναν. Θέλω να είμαι πάντα δίκαιος και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Σας υπολογίζω όλους το ίδιο, σας βλέπω όλους το ίδιο και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν».

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΦΗ – ΑΕΚ

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News